![]() |
Może kiedyś przebijesz Nobztrakta :D
|
Film bardzo fajny sposób na wrl też co mogę powiedzieć
Gratz |
Ryba Ma "kuku"
Ryba Ty serio masz kuku ^^? caly dzien na wrl? :S Eh.. Ryba Ryba :P
Ryba ty masz wolne czy co xD? |
Nice exp and loocik:D GZ Ryba, ale mógłbyś się podzielić i powiedzieć czym zmieniłeś wygląd okna tibi, chociaż podaj nazwe:p
|
Gratz!
no real life plx? xD |
Zawsze wydawało mi się, że Demona jest okupowana 24/7... W jakich godzinach ty tam byłeś?
A z tą exurą to chyba lekka przesada - nawet mając żółte hp żałowałeś many na exurę gran. Choć przy okazji pokazuje to jak bez sensu Cipsoft postąpił zabierając potworom combosy, skoro już druid na 95 lvl może bić dwa warlocki na raz, lecząc się exurą... |
Cytuj:
Co do exury, sytuacja wygląda tak, że warlock systematycznie zadaje po 100hp co ~2-3 sekundy, fakt, że można użyć grana, ale w sumie nie widzę takiej potrzeby skoro można sobie systematycznie spamować exurą, przy groźniejszych akcjach używam grana (np jak są 2 wrl, ale to też nie zawsze : D). Jeśli chodzi o paradoks combo po update to fakt, 2 warlocki 95 drutem na klate to faktycznie może i przesada (przed upem można było się spokojnie od jednego poskładać), ale who cares?: D. |
Zal patrzec co sie zrobilo z tej gry, dobrze ze juz nie gram. Oceniam po komentach nie chce mi sie sciagac.
@ryba gz cierpliwosci i samozaparcia lol zeby nie powiedziec brzydko |
Cytuj:
|
Rypcia jak zwykle nas nie zawiódł słabymi filmami!
gratz tych lvli loota i samozaparcia :D |
Cytuj:
W 8.0 : palek 45 lvl 20 royal sperów i poh = 2 gs silks sporo expa knight 170~ po 8 frost dragów na raz i exori gran w 7.92 palkowie + bolty = mały waste na leczeniu, duży waste na amunicji knight też sobie radziły a sorc/druid optymalne hity W 8.1 noob elviska żeby nie skłamać 20~ lvl ed chyba, bez utamy kroi dla i stojąc w miejscu...., 300 ek pada w kilkadziesiąt sec. no i ten filmik;] wrl z sd. Wcześniej wrl tylko exori mort Za tibi 7.92 nikt nie narzekał na swoją profesje tak jak to ma miejsce teraz |
E tam jeszcze nie jest tak zle ciekawe co bedzie za 4 update.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Koniec offtopu. Fajny film bo można powiedzieć, że odbiega od tego co zazwyczaj tutaj widzę. Ofc nie oglądałem nawet połowy ale i tak mi się podobało. |
@up
Zapomniałeś dodać że venore d lair i edron d lair są ewenementami, więc jednocześnie na dragach mogło expić max 3 knightów na servie, nie zapominając o tym, że ed/ms/rp też zajmowali dragi. @ jak już mówiłem OtS |
ryba czyli jak w 8h zrobiles 4 lvle ? bo piszesz ze od 1-9
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ nie mam czasu ogladac ale mam szacunek do Ciebie za wytrwałosc. co do tego"koloru"tibii to sciagnijcie tibie.pic(?)o ile sie nie myle jest spr i pic sobie robilem z nudow :D |
@Łypka a ile wypiłeś kaw albo napoi energetyzujących? xD
|
@up
wystarczyłaby 1/3 fetki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |