![]() |
@up No kurwa, a ja mam akurat dziś święto szkoły i mam wolne >_<
Jeśli są w Niemczech, tj. w naszej strefie czasowej, to po kiego grzyba robią to w dzień? |
@up
Bo w nocy się śpi? |
Cytuj:
@ xx up Mozecie mi, plastikowe ludziki, powiedziec po kiego wylaczac wszystkie servy, aby postawic nowe? @ xxx up Jak aktualizacja to po co cofka? @xxxx up Omfg, 6h pacca w plecy, ile stracisz? 50 gr? No stary, ja bym sie powiesil... @xxxxx~ up Leczcie sie na hemoroidy, bo na "musk" jest juz za pozno. |
Cytuj:
BTW serwery wyłączone, więc tibiomaniacy z nudów nam poumierają przed monitorami 8o |
xxxxxx up: ludzie wyjdzcie se gdzies z RL kumplami a nie tylko komp :D
gadacie, ze ferie, to dobrze, ze cos takiego w ferie bo w roku szkolnym byscie klneli ze akurat kilka wolnych h macie ... |
Cytuj:
A tak to lipa...;( |
omg nie ma w co grac xD
a zeby nie bylo komentarzy jestem choru bo chetnie bym gdzies poszedl ;s |
...
fajnie, dzisiaj o 11 miał być ss, chciałem zalicytować domek na który czekałem , patrze o 10 i ...... zajefajnie, pewnie już ktoś dostanie domek :/
|
Pewnie znowu cos rozdupcza :)) jak mozliwosc walenia z sd od 45 lvla ;p?.. juz odganiaja chyba tibijczyków jak tylko sie da z tej gry, Nie dlugo bedziemy grac na ots a nie na rl tibi tak ja zrobia :]
|
Cytuj:
A wracając do tematu, real Tibia coraz bardziej przypomina OTSa, jest coraz więcej itemów, aż nie wiadomo za co się wziąć najpierw. Stara Tibia była cudem ale Cipsoft jak zawsze wymyśla nowe głupoty, byle by wyciągać od graczy kasę. Naprawdę można się wkurzyć X( Mam nadzieję że to zmienią :( Nie można sobie spokojnie pograć ;( Aaa... klimek1990 masz rację, dostałem od qmpla 3bp hmm i co? Nic nie mogę z nimi zrobić. :( Ale coż, dziwny jest ten świat... |
jak Ci przeszkadza to ze sa nowe itemy to juz lepiej graj w te GTA
|
miałem dzis wbić lvl i żal, dzien pacca zmarnowany, kórde jak ja wytrzymam dzien bez tibii -.-
|
Kto wie??
Qurde ( Nauczcie się ortografii to po 1 )
|
hehe niektórzy to są naprawde uzależnieni od tej gry :P Trudno wytrzymać od 6 - 10 h bez tibi ? xD A co do tematu to wszystkie serwery zostały wyłączone od godziny 9:00 a nie ok. 10... tak mi sie chociaż zdaje :)
|
Jezuuuuuuuuuuuu 6h bez tibiiiiiii aaaaaaaaaaaa : ooooooooo
|
Jak czytam wasze komenty to mi się płakać chce 8o
Dlaczego ?! Prosta odpowiedź ! Większość z was ma około 10 lat i jest uzależniona od komputera i dokładniej od TIBI ! Dlaczego tak sądzę ? Proste :) 1. piszecie, klniecie i krzyczycie, żen nie będziecie mogli grac przez te kilka godzin... Są inne rzeczy do robienia oprócz grania ! Pooglądajcie chociaż telewizor jak się boicie na dwór wyjść, zróbcie porządek w pokoju pouczcie sie ! 2. Jak widzę błędy ortograficzne... Mówię ogólnie o całym forum ! Ktoś kto pisze "muj" albo podobne "krytyczne" błędy nie powinien w ogóle pisać ! Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki ! ;/ No i jeszcze wytłumaczenia: "wczesnie wstalem i nie mysle o pisaniu :P" Ehh... o takim czymś się nie myśli to się pisze ;/ ;( Wiem że gadam jak stara baba xD Ale może do kogoś to dotrze... Pozdrawiam Obleś :) :evul: |
A mi sie zdaje ze nie zostanie wprowadzonego nic nowego do tibi... Poprsotu mysle ze poprawiaja bugi i zabezpieczenie ; ) kolo 10 zaczeli wczesniej bo po 9 :) czyli skocnza do 20 :D na browar a nie rpzed tibia:D
|
Cytuj:
Wyślij mi te 50 gr skoro dla Ciebie to nic xD, ja se kupie zupke chińską.8o Cytuj:
|
Po huja jasnego to robiąX(!Mogli to robić w nocy ci
|
postradał zmysły
Cytuj:
To napewno naprawa bugów tak jak na rooku !!!!!!11111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |