![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To samo tyczy sie oath i incydentu z Magnusem, poprostu żal obu stron!! Gl both side |
@up
Skoro była wzmianka o tym że jest spy to ...? Se możesz osrać, ale siebie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Tensz-in
No dobra skoro nie walczycie za honor itp to nie zmienia faktu ze walczycie razem i Keeph wlczyl z wami a poszla glupia fama ze spy i juz go dojechalicie a wyjasnienia przyszly po fakcie pomimo ze chlopak Bogu ducha winny a taki np. Zikss okradl pol morgany i biega caly happy jak bohater ze walczy z polakami i to jest wporzadku ?!?!?! |
Gz
Gz fragów obu stronom ;) a te nieporozumienia to brechciarskie ;D swoich biją, a później ramie w ramie walczą :D gz ^.-
GL obu stronom |
Nieporozumienia sie zdarzaja Keeph zostal przeproszony oddalismy mu all za bless dalismy kase na exp cos jeszcze chcecie wiedziec? A co do Tenshiego po co mamy stac mainami bez blokera ktory moze bloknac jakies przejscie jak widziales lognelismy na nooby a ze nie zdarzylismy ogarnac nooba ktory mogl mwallowac i klucza do hellgate problem, chlopak odrobi lvl i bedzie gitara. Jeszcze ma ktos jakies zapytaniaaaaaaaaaa bo mi zal dupe sciska jak czytam wasze wypowiedzi nie jestescie w war to powinna was ch..ja interesowac nasza polityka gilldiowa. Cyaaaaaaa:evul:
|
@Arvena Lothlorien
Skoro dalej jest w gildi to chyba znaczy ze nie zywi urazy do nich i tyle nie wiem po co to komentujesz w taki sposob. btw. Jesli jest ktos zainteresowany kupnem Pacca za kase w tibi niech napisze;p tak sie sklada ze jestem w posiadaniu 2 Premium ,a sam mam ponad 100 dni + na swoim acc. |
Jerry Jerry !!!
|
@Kafffffar
masz w 100% racje ja akurat w tej wojnie jestem totalnie bezstronna ale dziwi mi takie zachowanie . Spojrzalam na to z perspektywy keepha i wypowiedzialam moja opinie do tego chyba jest wlasnie to forum prawda |
^Błagam, choć jeden znak interpunkcyjny ;( Whoops, sorki - jest kropka..
|
Cytuj:
|
@Aphydioon
Pokazujesz wlasnie prawdziwe oblicze Rise, ktos cos napisal, wam sie nie podoba to zajebac eh? @war Royal Dextrit Jan 18 2008, 17:05:47 CET Killed at Level 115 by Jofawag and by a frost dragon |
@Aphydioon
wow :p poruszyles mnie do zywego .... |
Cytuj:
|
@Aphydioon
Moze i twoje, ale ludzie tacy jak Ty tworza ta gildie i nie wyobrazam sobie zebyscie mogli rzadzic morgana. |
Cytuj:
|
Wezcie przestancie mowic ze Rise to gildia pekerow i ze zabijamy swoich w ogole wszystko co najgorsze=Rise.Przestancie sie zalic nad nasza wojna i w ogole co was to obchodzi za co Keeph padl.Jesli nam nie pomagacie to nie musicie wszystkiego wiedziec.My juz z nim mamy all wyjasnione i pasuje.Kase mu oddalismy za bless ma juz zrobiony bp na wojne i bawimy sie dalej :D Fakt glupio wyszlo ale juz za pozno zeby sie teraz żalic.
My dobrze wiemy, ze ta wojna na morganie to taka troche wojna na wytrwanie bo oni maja tyle kasy ze moga sie tutaj bic rok albo i wiecej. Na morganie juz nigdy nie beda rzadzic polacy bo to wiadomo, ze sie nie zbierzemy razem w kupe i nie wyrzucimy hiszpanow bo zawsze zostana jakies gildie neutral ktore mowia "My sie nie bijemy bo mamy kumpli po obu stronach i nie wiadomo do kogo dojsc". I najwazniejsze jest to, ze do nas dochodza ludzie ktorzy chca pomoc a nie dlatego ze ktos im za to placi :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |