![]() |
Cos ten serwer nie dziala lacznie ze stronka...
|
Klienta ściągam, mam nadzieje, że jest fajne :D
|
Stronka nie jest zła, tylko niedostępna. Kiedy serwer ruszy będzie można się rejestrować. Przypominam, że na głównej stronie należy kliknąć w "Register", które jest niżej zaznaczone czerwonym kółkiem:
http://img180.imageshack.us/img180/5523/asdasdkn9.png |
Cytuj:
SPIE***LAJ! |
Jak tu grac jak serwer rip? ani stronka ani serwer od wczoraj rana(moze dluzej) nie chodza...
|
Cytuj:
|
Usun ten temat prosze :))
Heh... jak mozesz to pozbadz sie tego tematu bo pelno noob-ow polskich bedzie w to grac a szkoda na takich patrzec :/:/ lepiej jak graja ludzie ktorzy potrafia grac a nie strzela do ciebie taki naab i nie trafia nawet xD
|
@up^ A jak ty się uczyłeś grac to już nie pamiętasz? Poza tym na jakimkolwiek prywatnym serwerze nie spotkałem jeszcze osób którzy stanowili by wyzwanie dla Dobrych graczy (nie Uberów) z oryginalnego Gunz'a. (mówię o wersji ijji) Co do hackerów to fakt kiedyś była ich plaga ale grając na prywatnych kanałach stworzonych przez Polaków ich nie ma.
|
Omówiłem z kumplem sprawy organizacyjne klanu. Pomysł jest taki, on założy na nowo Show_Time, a jak założę drugi klan. Będziemy mieć coś na kształt "Alliance" klanowego.
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Poprawka - dwa tygodnie. |
dupa, a chcialem zagrac... mialem 22 lvl na globie potem zrobilo sie nudno.
|
Mam pytanie: Czy wiadomo kiedy serwer znów ruszy? Bo chętnie bym zagrał...
|
Serwer ruszy 2-3 Marca, proszę nie spamować Marcinowi24 na gadu-gadu, ponieważ on nie wie nic więcej, niż jest na stronie głównej serwera www.freestylecrew.forumotion.com
by Marcin24 |
już działa!
|
Działa, ale jest AŻ 20 osób.
|
Jest już nowy klan, jeżeli chce ktoś dojść to pisać do Sonia albo $w33tY, wymagania są wyżej.
by Marcin24 |
Cytuj:
2) Głównie to używam E- style 3) nie jestem :P 4) Musi być 40? Może być 32 :P ? 5) Może nie jestem mistrzem ale też nie najgorszy 6) Sam mówiłes że jestem sexy xD ================================================== Gra bardzo fajna, lepsza nawet niż orginalka tylko, że pod Viste kilka mapek i Quest mi szfankuje :/ |
Uff, w końcu odbanowany. Jest ktoś jeszcze chętny do klanu? Bo szukam jeszcze kilku Administratorów.
|
Gdyby nie to, że są ciągłe podejrzenia o hakerstwo itp., to dałbym ocenę 10/10 :P. Czyt. uważam, że serv jest świetny.
|
Wytlumacz mi panie adminie, czemu mi AVG wyrzuca trojanka przy probie sciagniecia Gunza z twojego linku (http://files.filefront.com/Freestyle...ileinfo.html)?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |