Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co sie stanie gdy tibia sie skonczy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163120)

Xirgan 28-01-2008 14:53

Jeden z moich kolegow popelnilby samobojstwo:p

raf420 28-01-2008 18:16

@up
Za to ja nie. Nie jesteś śmieszny. ;p

Ha, gdyby tibia się skończyła to bym skakał z radości.

Erhion 28-01-2008 18:33

Cytuj:

ty ub

kuamiesz i nie
Co proszę? Sorry ale nie rozmawiam w twoim języku.

Koszalek 28-01-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raf420 (Post 1868102)
@up
Ha, gdyby tibia się skończyła to bym skakał z radości.

dlaczego?

ja bym sie załamał

Sezuo 28-01-2008 18:59

:evul::evul::evul::evul::evul:Armagedon:evul::evul ::evul::evul::evul:

Wylansowany 28-01-2008 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszalek (Post 1868192)
dlaczego?

ja bym sie załamał

Dlaczego niektórzy by skakali z radości? Tak szczerze?

NIE BYŁOBY JUŻ TAKICH LUDZI, KTÓRZY POZA EKRANEM NIE WIDZĄ ŻYCIA. (łącznie z tobą)

Koszalek 28-01-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 1868205)
Dlaczego niektórzy by skakali z radości? Tak szczerze?

NIE BYŁOBY JUŻ TAKICH LUDZI, KTÓRZY POZA EKRANEM NIE WIDZĄ ŻYCIA. (łącznie z tobą)

aha haha aha haha co poradzic.. -.- no niektórych to by moze juz nie bylo bo by niewytrzymali bez tibii

silas123 28-01-2008 20:33

Krzesła !!!!!!

Ja bym zwołał wszystkich kumpli grających w tibie a oni swoij a tamci jeszcze swoich!! Byśmy wydrukowali sobie screny z gry i byśmy nosili je przy sercach!!! zrobilibyśmy atak PvP krzeslami na siedzibę Cipsoftu a potem na ludzi ktorzy sż przeciwni tibi !! ( 99% dorosłych, 100% nauczycieli z mojej szkoły). Ciekawostka: u mnie w szkole jest człowiek który w dzikim szale zaatakował pierwszoklasistę ( chodzę do gimnazjum ). Potem tłumaczył na w klasie że to zrobił z powodu snu o końcu tibi i że mam mu kompa zabrała !!

Voon 28-01-2008 20:54

@sikaś, przepraszam, silas:
Idiota...

@top:
A gdybyś miał kurę która znosi złote jajka za garstke paszy (a tych jajek znosi coraz więcej) to zrobiłbyś z niej rosół? Puknij się w pustą głowe, tibia prędzej będzie 4D niżeli miałby się skończyć.

psajdak123 28-01-2008 23:52

Skoro tak...

To ja chce zeby napisali ze zylem w czasach 'Tibi' kiedy umre...
moze kiedys stane se legenda :*

Kubusssek 29-01-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psajdak123 (Post 1868930)
To ja chce zeby napisali ze zylem w czasach 'Tibi' kiedy umre...
moze kiedys stane se legenda :*

Ta wsadza Ci do trumny laptopa i internet i bedziesz grał po smierci..8o

silas123 29-01-2008 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubusssek (Post 1868953)
Ta wsadza Ci do trumny laptopa i internet i bedziesz grał po smierci..8o

o co ci chodzi ? Zupełnie nie rozumiem twoich nerwów !

neopostman 29-01-2008 18:53

Kiedy skonczyłaby sie Tibia..
Bylby to pewnie piekny letni dzien, w ktorym poswiata slonca swiecilaby niczym lampka oswiecajaca ciemna noc. Wstalbym czujac wolnosc i cieszylbym sie ze nie bede mial styku z niedorozwinietymi, perwersyjnymi 13-latkami, ktorzy moze w koncu odnajda w sobie sens edukacji i udaja sie w niecheci i smutku do szkoly a ja bede mial swiadomosc ze polskie spoleczenstwo zmienia sie na lepsze i na bardzie przyszlosciowe. Przestanie mnie meczyc ta wizja w ktorej w ciagu 20 lat istnienia Tibi, gra ta bedzie traktowana jak normalne zycie do tego stopnia ze przez nia wybuchnie juz wspomniana III wojna swiatowa. Bede mial te swiadomosc ze nasz ojczysta mlodziez moze w koncu doceni to co ma zamiast okładając swoje matki krzesłem wzamian za to, że chciały dbać o zdrowie swoich pociech. Uciesze sie jak dojdzie do mnie ze wzrosnie zywotnosc polakow, przed czym poprzednia wysoka smiertelnosc byla spowodowana zbyt dlugim siedziem przy komputerze... Bede sie cieszyl widzac jak to wszystko zmienia sie na lepsze, tylko.. czy taki dzien wogole nastapi :|?

Licze na to ze tak..

Paciuch 29-01-2008 22:16

jakie pytanie ;( jak sie tibia skonczy to bedziemy plakac w chusteczki ;(;(;(;(

Maste'rsu 30-01-2008 16:27

1- powstanie wiele tibio podobnych gier któe zalorza fani
2-Ots'y sie nagle rozwina
3-Mu Wow beda oblegane
a reszta pujdzie do roboty i beda sie zastanawia czemu sie nie uczylem ortografi jak bylem mlody ino gralem w tibie

Trompac 30-01-2008 18:46

Tibia się skończy, gdy powstanie taka fajowska gra za free w 3D i wtedy dzieci neo pójdą w nią grać. A tka nawiasem, to czy cipsoft podaje ile graczy odchodzi od nich? I czy liczą dzieci, które zagrają w tibie przez tydzień i rzucą to? OTSy to teraz lepsza alternatywa. A to, że wsparcia nie mają to nic. Linux ma? Ja bym się cieszył jakby Tibia się skończyła. Nie byłoby tyle psycholi na ulicy. Wiecie koniec Tibii na pewno nastąpi. Cipsoft robi autodestrukcje Tibii następnymi badziewiastymi update'ami. Robić balansacje postaci przez kilka lat -.-. Jak jak miałem OTSa to dodałem kilka czarów, skille trochę potworków i już zamiast królowania sorców, było pełno pallków, najtów i drutów. Zrobiłem to w 2 dni. Prawdziwi gracze już odchodzą, a na ich miejsce wkraczają dzieci neo, nooby i oszołomy / maniacy.

Lechista 31-01-2008 21:24

Trzeba tylko kretyna żeby napisać taki temat. Jestem za zamknięciem. Ps. ludzie zaczną grać w cs'a(nieeeeeeeee)

X-Anylon 31-01-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1870058)
Kiedy skonczyłaby sie Tibia..
Bylby to pewnie piekny letni dzien, w ktorym poswiata slonca swiecilaby niczym lampka oswiecajaca ciemna noc. Wstalbym czujac wolnosc i cieszylbym sie ze nie bede mial styku z niedorozwinietymi, perwersyjnymi 13-latkami, ktorzy moze w koncu odnajda w sobie sens edukacji i udaja sie w niecheci i smutku do szkoly a ja bede mial swiadomosc ze polskie spoleczenstwo zmienia sie na lepsze i na bardzie przyszlosciowe. Przestanie mnie meczyc ta wizja w ktorej w ciagu 20 lat istnienia Tibi, gra ta bedzie traktowana jak normalne zycie do tego stopnia ze przez nia wybuchnie juz wspomniana III wojna swiatowa. Bede mial te swiadomosc ze nasz ojczysta mlodziez moze w koncu doceni to co ma zamiast okładając swoje matki krzesłem wzamian za to, że chciały dbać o zdrowie swoich pociech. Uciesze sie jak dojdzie do mnie ze wzrosnie zywotnosc polakow, przed czym poprzednia wysoka smiertelnosc byla spowodowana zbyt dlugim siedziem przy komputerze... Bede sie cieszyl widzac jak to wszystko zmienia sie na lepsze, tylko.. czy taki dzien wogole nastapi :|?

Licze na to ze tak..

Piękne marzenia!
Prędzej zdusisz kloca.Już widze 13-latka zapatrzonego w Tibi który idzie się uczyć do szkoły...Powodzenia!
Jeżeli Tibia przestanie istnieć,to są jeszcze inne gry mmorpg...I powstaną nowe teksty typu"Będę bronił WoWa krzesłem!"Lub"Zosta mój Dragon Armor+3+12 bo uderze Cię krzesłem!"
Nooby i tak znajdą inne gry...
Napweno powstanie OTS na podstawie RL Tibia...
1/8 kobieta w wieku średnim leżała by w szpitalu w cięzkim stanie i belką od krzesła na czole!

@topic
Zwisało by mi to...Tak pierwsze dni było by dziwne ale poszedłbym grać w WoWa,Mu,CS itp..

Pozdro!

Athelas 31-01-2008 22:43

Mi tam by to wisiało. gram w tibię, bo mi się nudzi.

np. w piątek gram sobie w tibię trochę, a jak mi się nudzi to chodzenie po ekranie to włączam inną grę, a jak mi żadna nie pasi, lub patrze na zegar i jak widzę czas spędzony przed Tibią to... biorę książkę, siadam, i czytam, bo to równie fajne zajęcie. ale martwię się o innych, popełniających samobójstwa, rozwalających monitory i "broniących tibii krzesłem". To jest straszne, nie śmiejmy się z tego. Przemyślmy tę sprawę dobrze, bo chyba nie chcemy, jak to ktoś określił "Spadku populacji Brazylii o 40%, a Polski o 20%".

P.S.Mam prośbę: Nie rzucajcie stereotypami o 13 latkach, że to zapatrzeni w Tibię kretyni, n00by itp. Oceńcie mnie, moje posty, i powiedzcie czy pasuje do tych waszych zapatrzonych w Tibię 13 latków. Mnie to naprawdę uraża, a uznawane przez was "13 lat" to tak naprawdę "8 lat"
Prośba jest do tych, którzy używają tego stereotypu, żeby nie było, że ja też używam stereotypu :p

neopostman 31-01-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 1873407)
Trzeba tylko kretyna żeby napisać taki temat. Jestem za zamknięciem. Ps. ludzie zaczną grać w cs'a(nieeeeeeeee)

Nie wiem czemu mowisz ze jakis "kretyn" napisal ten temat.. Ten temat ma przynajmniej sens bo poszlo sensowne i "filozoficzne" pytanie. A tematy w ktorych trzeba myslec widocznie nie naleza do twoich ulubionych =/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30.