![]() |
Cytuj:
PS Nazywanie mnie "noobem" tylko psuje postawę "mecenasów" Aaty Arhari . Mam szacunek do Ciebie więc szanuj mnie, bo bedzie ci w życiu bardzo trudno ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAH Koles, najpierw placzesz na forum i zalisz sie ze DPFT PA, PK i wogole, a teraz zgrywasz niewiadomo kogo. Wez sie zdecyduj, glabie. :"DDDDD Cytuj:
Przepraszam ze zasmiecam Twoje prywatne forum, ktore miescisz na swoim HDD i hostujesz za swoje pieniadze, oraz na ktore masz wstep tylko i wylacznie Ty i ludzie przez Ciebie upowaznieni. Skad sie urwales? A, i btw, LOL, NOOB, OWNED! xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
A pokarz mi gdzie napisalem, ze zasmiecasz mi moje forum ? Zaśmiecasz mi mój temat ;) Nie umiesz czytać ze zrozumieniem , być może to oznaki zbyt intensywnego grania w tibie ? Hmm.. raczej tak |
Cytuj:
Ah, i na Twoim miejscu zaczalbym uzywac slownika ortograficznego przed napisaniem posta :< |
spokoj chcecie sie klucic to won na podworko chill out kucze!
pa jest i poprostu zaplac bo tego nei unikneisz mam przyjsc do venore moim 6 knightem z carlin i razem ubijemy aate? |
Cytuj:
|
Pro by Los Grandes Senior Banana -.-'
a tak na powaznie to przestancie bo jest jeden wielki spam chociaz przyznaje sie ze na stronie nr 2troszki przegialem ze spamem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up i pewnie zaraz down
nie spamujcie juz bo zmuszacie mnei do tego Exori Gran ""Cya in temple! 06:66 You see a dead human. You rekonize gigoro. He was killed by Thuy Demon Sredni. payment 50k masz czas do 30stego lutego |
Cytuj:
Character Thuy Demon Sredni does not exist. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !11111!!11oneone |
haha z tego co tu widze.. reylin pa , nie zaczynac z kendzio ziomem.. jak ja zaluje ze przestalem tam grac.. sami kumple sie wybili :D klawe zycie by bylo ;)
|
jak koles ma name "Kendzio ziom" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd no to sorry ale musi sie wyrzyc xDDDD neich za namelocka zaplaci xD
pozatym to nie fake a za mowienie ze niby oszukuje dodaje 50k do paymenta "chcesz dalej negocjowac" pamietasz jak mnie na seyn adisie zcombiliscie?:D miales fraga na mnie :D ale sie trzymalem azm i 4 mf zostaly, ja nie mialem pz tylko kolega i jak to ma ult "razem walczymy razem lezymy" blocknalem przejscie zamiast dac loga a tu 3x 100+ :Dto na trollach kolo veno bylo za to ze downhil xalin nie mogl nas ubic padlem :D |
Ta, pamietam xD
Tam obok dwarfen bridge to bylo? Btw troche sie nam offtop zrobil :p |
troche tak no ale co zrobic xdd ty sie nie chcesz zalogowac teraz chyba sie mnie boisz ;o no coz po tym jak mnie ublisicie mielismy z marcolem bk niezla ;) dla nas sie liczyla zabawa a tutaj sie nam udalo :D a no i z pod kurtyny pozniej z ormo sie nawinal downhil xalin przed dp venore ubilismy go drugi raz na mass sd i sciagnalem z niego paymenta 10k xD to nei jest joke xD
lognij sie to pogadamy w pz cie przeciez nie dojade 21:53 Dacjanos dwa [10]: sell giant smithhammer(pl) rethond nubie jests na forum a na gg nie piszesz musze cie za wywiad z szefem pochwalic .. |
Cytuj:
idz sie jebnij w leb |
Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 7, gości: 6)
Ciacho1920, Nacpany_Wlodek, Thuygioshok, Deathwind, MasterTusk, Dawidekkkk, Ulverin Mozecie w niego wbijac, ale takiego zainteresowania jedna osoba dawno nie widzialem... |
tylko dlatego ze ja tworze ten zajebiaszczy klimat w temacie ;o ktos ma wlaczona stronke i expi ;o
rexsi mnei ubil ;( w sensie seyna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |