Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Aata Arhari - PA Ile to jeszcze bedzie trwac ? (wywalanie z expowisk) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163214)

Lorden 27-01-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1866742)
Lipny fake :/

No ale zawsze sie znajdzie jakis noobek oczerniajacy innych :)

Jan 26 2008, 12:00:02 CET Died at Level 268 by a frost dragon

a looknij na godzine swojej rozmowy cos kolo 15

Lipny to Ty jestes , a wiesz dlaczego ? Juz mówie . Jestem polakiem to nieznaczy ze żyje w Polsce ;) . A jaśniej nie mieszkam w Europie . Więc prosze nie unikać gorzkiej prawdy kłamiąc "nie ta godzina , to nie ten styl" i inne warjacje, które sobie wymyśliliście . Aata dobrze wie o kogo chodzi, no chyba ze wiecej osób o podobnym lvl prosił o payment :) Miejscowości ani kraju nie musze podawać , ponieważ ja nie ingeruje w wasze sprawy i oczekuje tego samo od was . Pozdrawiam

PS Nazywanie mnie "noobem" tylko psuje postawę "mecenasów" Aaty Arhari . Mam szacunek do Ciebie więc szanuj mnie, bo bedzie ci w życiu bardzo trudno ...

Lorden 27-01-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1866745)
Haha, owned!

Nabijanie postów niekonstruknywnymi wypowiedziami możesz pisać sobie na własnym forum , lub w innych temacie . Ale ja zastrzegam abyś w moim temacie pisał teksty w stylu "lol, noob , owned itd.itp."

gigoro 27-01-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1866764)
Mam szacunek do Ciebie więc szanuj mnie, bo bedzie ci w życiu bardzo trudno ...

HAHAHAHAHAHAHAH

Koles, najpierw placzesz na forum i zalisz sie ze DPFT PA, PK i wogole, a teraz zgrywasz niewiadomo kogo. Wez sie zdecyduj, glabie. :"DDDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1866775)
Nabijanie postów niekonstruknywnymi wypowiedziami możesz pisać sobie na własnym forum , lub w innych temacie . Ale ja zastrzegam abyś w moim temacie pisał teksty w stylu "lol, noob , owned itd.itp."

OMFG :'DDDDDDDDDDDDDDD

Przepraszam ze zasmiecam Twoje prywatne forum, ktore miescisz na swoim HDD i hostujesz za swoje pieniadze, oraz na ktore masz wstep tylko i wylacznie Ty i ludzie przez Ciebie upowaznieni.

Skad sie urwales?

A, i btw, LOL, NOOB, OWNED! xD

Lorden 27-01-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1866784)
HAHAHAHAHAHAHAH

Koles, najpierw placzesz na forum i zalisz sie ze DPFT PA, PK i wogole, a teraz zgrywasz niewiadomo kogo. Wez sie zdecyduj, glabie. :"DDDDD

Chyba Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem . Szacunek do osoby jako osoby a szacunek do postaci w grze to co innego ;) . Twoje lipne posty świadczą o Twoim idiotyźmie :)

Lorden 27-01-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1866784)
HAHAHAHAHAHAHAH

OMFG :'DDDDDDDDDDDDDDD

Przepraszam ze zasmiecam Twoje prywatne forum, ktore miescisz na swoim HDD i hostujesz za swoje pieniadze, oraz na ktore masz wstep tylko i wylacznie Ty i ludzie przez Ciebie upowaznieni.

Skad sie urwales?

A, i btw, LOL, NOOB, OWNED! xD

A pokarz mi gdzie napisalem, ze zasmiecasz mi moje forum ? Zaśmiecasz mi mój temat ;) Nie umiesz czytać ze zrozumieniem , być może to oznaki zbyt intensywnego grania w tibie ? Hmm.. raczej tak

gigoro 27-01-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1866804)
A pokarz mi gdzie napisalem, ze zasmiecasz mi moje forum ? Zaśmiecasz mi mój temat ;) Nie umiesz czytać ze zrozumieniem , być może to oznaki zbyt intensywnego grania w tibie ? Hmm.. raczej tak

Zaluje, ze nie umiescilem swojej wypowiedzi w znacznikach <irony> </irony>, bo widocznie jestes zbyt ograniczony aby zrozumiec istote mojego posta i trzeba Ci wszystko wytlumaczyc jak 3-letniemu dziecku :/

Ah, i na Twoim miejscu zaczalbym uzywac slownika ortograficznego przed napisaniem posta :<

Thuygioshok 27-01-2008 21:54

spokoj chcecie sie klucic to won na podworko chill out kucze!

pa jest i poprostu zaplac bo tego nei unikneisz mam przyjsc do venore moim 6 knightem z carlin i razem ubijemy aate?

gigoro 27-01-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1866815)
spokoj chcecie sie klucic to won na podworko chill out kucze!

pa jest i poprostu zaplac bo tego nei unikneisz mam przyjsc do venore moim 6 knightem z carlin i razem ubijemy aate?

Uwazaj, bo wpadnie moim 7 sorcererem i Cie rozwale!

Thuygioshok 27-01-2008 21:58

Pro by Los Grandes Senior Banana -.-'

a tak na powaznie to przestancie bo jest jeden wielki spam chociaz przyznaje sie ze na stronie nr 2troszki przegialem ze spamem

Lorden 27-01-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1866808)
Zaluje, ze nie umiescilem swojej wypowiedzi w znacznikach <irony> </irony>, bo widocznie jestes zbyt ograniczony aby zrozumiec istote mojego posta i trzeba Ci wszystko wytlumaczyc jak 3-letniemu dziecku :/

Ah, i na Twoim miejscu zaczalbym uzywac slownika ortograficznego przed napisaniem posta :<

Odpowiedz na moje pytania zadane powyżej B) . Przypominam jest to temat o Power Abussingu stwarzanego przez DPFT a nie o ortografi .

gigoro 27-01-2008 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1866826)
Odpowiedz na moje pytania zadane powyżej B) . Przypominam jest to temat o Power Abussingu stwarzanego przez DPFT a nie o ortografi .

Dyskusja z osoba Twojego pokroju, posiadajaca zawezony swiatopoglad nie ma sensu. EOT.

Thuygioshok 27-01-2008 22:00

@up i pewnie zaraz down

nie spamujcie juz bo zmuszacie mnei do tego

Exori Gran ""Cya in temple!

06:66 You see a dead human. You rekonize gigoro. He was killed by Thuy Demon Sredni.

payment 50k masz czas do 30stego lutego

gigoro 27-01-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1866836)
@up i pewnie zaraz down

nie spamujcie juz bo zmuszacie mnei do tego

Exori Gran ""Cya in temple!

06:66 You see a dead human. You rekonize gigoro. He was killed by Thuy Demon Sredni.

payment 50k masz czas do 30stego lutego

FEJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Character Thuy Demon Sredni does not exist.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!11111!!11oneone

raven 27-01-2008 22:14

haha z tego co tu widze.. reylin pa , nie zaczynac z kendzio ziomem.. jak ja zaluje ze przestalem tam grac.. sami kumple sie wybili :D klawe zycie by bylo ;)

Thuygioshok 27-01-2008 22:26

jak koles ma name "Kendzio ziom" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd no to sorry ale musi sie wyrzyc xDDDD neich za namelocka zaplaci xD

pozatym to nie fake a za mowienie ze niby oszukuje dodaje 50k do paymenta "chcesz dalej negocjowac" pamietasz jak mnie na seyn adisie zcombiliscie?:D miales fraga na mnie :D ale sie trzymalem azm i 4 mf zostaly, ja nie mialem pz tylko kolega i jak to ma ult "razem walczymy razem lezymy" blocknalem przejscie zamiast dac loga a tu 3x 100+ :Dto na trollach kolo veno bylo za to ze downhil xalin nie mogl nas ubic padlem :D

gigoro 27-01-2008 22:49

Ta, pamietam xD

Tam obok dwarfen bridge to bylo?

Btw troche sie nam offtop zrobil :p

Thuygioshok 27-01-2008 22:55

troche tak no ale co zrobic xdd ty sie nie chcesz zalogowac teraz chyba sie mnie boisz ;o no coz po tym jak mnie ublisicie mielismy z marcolem bk niezla ;) dla nas sie liczyla zabawa a tutaj sie nam udalo :D a no i z pod kurtyny pozniej z ormo sie nawinal downhil xalin przed dp venore ubilismy go drugi raz na mass sd i sciagnalem z niego paymenta 10k xD to nei jest joke xD

lognij sie to pogadamy w pz cie przeciez nie dojade

21:53 Dacjanos dwa [10]: sell giant smithhammer(pl)

rethond nubie jests na forum a na gg nie piszesz musze cie za wywiad z szefem pochwalic ..

Bartholomew 27-01-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Itachi (Post 1866088)
norma: polak = cham
Daltego tam gdzie gram nie przyznaje sie ze jestem polakiem.

eh, ciekawe co by pomysleli twoi rodzice jakbys im to powiedzial ;x

idz sie jebnij w leb

Ciacho1920 27-01-2008 23:03

Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 7, gości: 6)
Ciacho1920, Nacpany_Wlodek, Thuygioshok, Deathwind, MasterTusk, Dawidekkkk, Ulverin

Mozecie w niego wbijac, ale takiego zainteresowania jedna osoba dawno nie widzialem...

Thuygioshok 27-01-2008 23:06

tylko dlatego ze ja tworze ten zajebiaszczy klimat w temacie ;o ktos ma wlaczona stronke i expi ;o

rexsi mnei ubil ;( w sensie seyna

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.