![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
www.thehysteria.com 7.6 |
up
Niech wygra lepszy bot :D |
Cytuj:
|
może mi ktoś wyjaśnić pewną sprawę? Czasem jest mowa o jakimś Orzechu, Petrze i teraz Dinoxie. Wiem że Petro to był pierwszy (i najlepszy) owner Taifuna, kilka miesięcy Petro zrezygnował i sprzedał konto. Konto kupił Orzech (Magiq i Laen Loys). A ten Dinox to kto? Mam rozumieć że do konta ma dostęp kilka osób i czasem któryś z nich siada i gra? Kto mi to wyjaśni?
|
Gówno wiesz czy Orzech kupił czy nie.xd,ale po umiejetnosciach gracza co teraz gra taifun to chyba łatwo się domyśleć xd.
|
Double plx!
|
Po ty waszych wszystkich postach, musiałem zrobić konto i sie wypowiedzieć ;)
Wiec na moje oko, ten noob char bodajże 34 knight, popchnął taifuna do przodu i właśnie dlatego wpadł w tego trapa, gdyby go nie popchnął Taifun by nie padł, takie jest moje zdanie :) |
Lol odkryłeś ameryke,myślisz ze Taifun wszedł sam tam?HAHAHAHH zal mi takich jak ty.Ewidetnie widac ze Taifun jest pchany.Good Job Bro!
|
17:42 Arherox [163]: odejdz 17:42 Arherox [163]: musze odpalic17:42 Arherox [163]: bota 17:42 Arherox [163]: qrwa
Znoobli sie ladnie ten Taifun czy jak on tam ma |
Jak zwykle perfekcyjna rozkimna noobkow z pod carlin xD
macie teorie ;p |
NIe masz juz sie czego czepic tylko wieku?:>No i co ze mam tyle lat?rotfl.
Napisalem ze mi go zal poniewaz on dopiero obczail ze taifun zostal popchniety przez tego 34 knighta_/,jak to juz dawno było ustalone po obejrzeniu filmu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisałem tamtego posta bo może ktoś nie zauważył i obwinia go ze sie tam wjebał, zresztą nie będę sie kłócił z dzieciakiem ... |
Cytuj:
|
A mi sie wydaje, że to Michal nim gral...chociaż może Zbyszek? Ah albo Marcin? A moze jednak Kaśka?
Tyle jest tych ownerów, ze nigdy nie dojdziecie do tego kto nim gra w danym momencie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ty wiesz kto to byl idz bocic dalej moze bana nie dostaniesz jak kiedys z etteronem na 1 miech pozatym czy orzech czy inny idiota kogo to obchodzi to juz nie jest taifun padl i tyle :S |
Cytuj:
tak jak wczesniej napisalem to nie juz juz Taifun i nie jest juz niczyim idolem a ze padl jak noob to jego sprawa, nie wazne czy dijnoks czy SRORZECH czy moze jakis inny bogaty dzieciak -.0! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |