Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Nowa wojna... znowu... :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163307)

MordercaCienia 03-02-2008 20:30

Rexis jest zbyt pewne siebie ;x

Moja gildia wygrała z Nocturnals 10:0, Rexis wpadło i...

to jedyny efekt:

Freddie Goudin

Feb 03 2008, 19:23:49 CET Killed at Level 156 by Soul Dran
and by Wizzaroth

xD

Uriel-san 03-02-2008 21:14

No woman no cry ;P

Brawa dla Vadis :)

Bourne 03-02-2008 22:51

potem supra i coma zajebali kogos z Nocturnals

czyli wynika ze jest:

Rexis + Nocturnals Vs Supre/Coma + Vadis

Uriel-san 04-02-2008 08:11

Nie nie nie

Nikogo nie zabijalismy od Nocturnals, my walczymy z Rexis. A jezeli mowisz o King Smacku cyz jak mu tam, to padl od noobcharow Rexis... wiec tak jak mowie, my walczymy z Rexis :)

filobossek2 06-02-2008 08:32

Ja ze strony Rexis, również nie spotkałem się z PA, ale i tak za nimi nie przepadam, bo są zbyt pewni siebie i zajebali parę osób, za którymi "przepadam" ;p

Surprise ? 1/7 przynajmniej z mojego city to życzę powodzenia ;D

Btw.
Filmiki rox ! ;] Zwłaszcza ten z Freddie Goudin

Hissashi 07-02-2008 03:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MordercaCienia (Post 1879610)
Rexis jest zbyt pewne siebie ;x

Moja gildia wygrała z Nocturnals 10:0, Rexis wpadło i...

to jedyny efekt:

Freddie Goudin

Feb 03 2008, 19:23:49 CET Killed at Level 156 by Soul Dran
and by Wizzaroth

xD

"Nie chwalmy dnia przed zachodem slonca."

Kraken999 07-02-2008 14:35

Rexis przegina wj****i sie w wojne vadis z Nocturnals bo Ci drudzy przegrywali!! I kto mowil ze na askarze nie ma Pa. Nawet powojowac sobie niemozna bez wtracania sie przez rexis;/ Mysla ze sa panami servu ale to nie jest prawda jak widzialem filmiki to wygrywaja tylko wojny przez to ze jest ich wiecej i maja wieksze lvle.:P

Reif 10-02-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kraken999 (Post 1885774)
Rexis przegina wj****i sie w wojne vadis z Nocturnals bo Ci drudzy przegrywali!!

Rexis nie pomaga nocturnals tylko walczy przeciwko vadis :>

filobossek2 10-02-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reif (Post 1892019)

I tak rexis dostanie w dupe ;] Za duża mobilizacja teraz jest przeciwko nim...
Ja tam się z tego world dawno wypisałem, ale skoro Gippo ma war to może zaexpie ;D

MordercaCienia 10-02-2008 19:31

Cytuj:

To wytłumacz to nocturnals, bo ciagle w grze slysze ze przegrywamy z nimi, i cos ze jestescie ich supporterami...

A takie nooby tak mowic nie moga :(

Shade'Chaos 10-02-2008 19:53

Moim skromnym zdaniem moge powiedziec ze na askarze dobrze jest tak jak jest tzn. Rexis gildia rzadzaca a war jest tylko dlatego ze ktos chce wprowadzic nowa gildie ktora bedzie rzadzic serwerem czyt. Suprise pewnie dziwicie sie dlaczego? a ja wam powiem ze bycie gildia panujaca to same zyski:
-ludzie najczesciej biora Pro z gildii panujacej gdyz wtedy mysla ze sa bezpieczni
-gildia bierze forse za czyszczenie roznych questow POI itp.
-respekt
-paymenty...
-itd

Po prostu ktos chce zyskow i jak zawsze wszystko spowodowane jest jednym czynniiem ktory od zawsze klocil ludzi ten czynnik to...

...pieniadze

Princess Agusia 10-02-2008 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shade'Chaos (Post 1892193)
Moim skromnym zdaniem moge powiedziec ze na askarze dobrze jest tak jak jest tzn. Rexis gildia rzadzaca a war jest tylko dlatego ze ktos chce wprowadzic nowa gildie ktora bedzie rzadzic serwerem czyt. Suprise pewnie dziwicie sie dlaczego? a ja wam powiem ze bycie gildia panujaca to same zyski:
-ludzie najczesciej biora Pro z gildii panujacej gdyz wtedy mysla ze sa bezpieczni
-gildia bierze forse za czyszczenie roznych questow POI itp.
-respekt
-paymenty...
-itd

Po prostu ktos chce zyskow i jak zawsze wszystko spowodowane jest jednym czynniiem ktory od zawsze klocil ludzi ten czynnik to...

...pieniadze

tu nie chodzi o kase tu chodzi o wladze !!!

Shade'Chaos 10-02-2008 22:07

wladza=kasa :D

rapco 10-02-2008 22:20

Cytuj:

nareszcie w rexis co ? :) pewnie jestes dumny z siebie

Tash 10-02-2008 23:04

ehh... myślę że jeśli Surprise wygra PA będzie o wiele większe... gram tu krótko ale z nudów rpześledziłem forum itd... kiedyś grałem tutaj innym charem i nie spotkałem się z wielkim PA, Askara w porównaniu do innych PVP serwów jest jednym z najspokojnieszych myśle że Rexis dobrze pilnuje porządku, a co do ich PA no to jak już wspomniałem wielkie nie jest... poza tym na każdym serwie jest PA zagrajcie np. na Eterni, Thorii, Obsidii...
sytuacja z Obsidii... pewien szwed o imieniu Nivre nudził sie i stwierdził ze wykopie polaków z serwera tak poprostu zabili Xusodove i innych ścigali i rozpętała się wojna do Nivre dołaczyło NG z którego zostali chwile wcześniej wykopani wszyscy polacy praktycznie... i teraz polska niema życia tam ^^ poza kilkoma asslickerami i ich RL... porównanie Askary do Obsidii Thorii lub eterni to jak 1 do 1000000000000000000000000000

rapco 10-02-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tash (Post 1892629)
ehh... myślę że jeśli Surprise wygra PA będzie o wiele większe... gram tu krótko ale z nudów rpześledziłem forum itd... kiedyś grałem tutaj innym charem i nie spotkałem się z wielkim PA, Askara w porównaniu do innych PVP serwów jest jednym z najspokojnieszych myśle że Rexis dobrze pilnuje porządku, a co do ich PA no to jak już wspomniałem wielkie nie jest... poza tym na każdym serwie jest PA zagrajcie np. na Eterni, Thorii, Obsidii...
sytuacja z Obsidii... pewien szwed o imieniu Nivre nudził sie i stwierdził ze wykopie polaków z serwera tak poprostu zabili Xusodove i innych ścigali i rozpętała się wojna do Nivre dołaczyło NG z którego zostali chwile wcześniej wykopani wszyscy polacy praktycznie... i teraz polska niema życia tam ^^ poza kilkoma asslickerami i ich RL... porównanie Askary do Obsidii Thorii lub eterni to jak 1 do 1000000000000000000000000000

a nie wydaje ci sie ze jak tylko rexis poczuloby sie bezpieczniej zaczeli by atakowac innych Polakow tylko dlatego ze nie maja oni kumpli w rexis wiec nie wiadomo czy nie wspieraja surprise a poki co tak nie robia bo i tak nie maja łatwo :)

Bourne 11-02-2008 00:50

Rapco na 100% moge Ci powiedziec ze mam info ze jak wlasnie "Rexis poczuje sie lepiej" to padniesz zarowno Shokei, Ice mial pasc ale Phale za niego porecza bo niby Rexis ma pomagac, wiem ze chca jeszcze zabic Wyslanca i Azzertisa~.

Btw: good news

Hassanno

Feb 10 2008, 22:32:54 CET Killed at Level 224 by Furry Zen and by Misutti

Igrexou 11-02-2008 01:11

Misutti lucker ;d

Oris Palladyn 11-02-2008 10:23

a ja mysle, ze Rexis nie bedzie bilo azzertissa,wyslanca, shokeia itp.. zobaczcie sami wynik wojny jest bardzo wyrownany, myslicie ze na sile beda szukali nowych wrogow? To jest oczywiscie moja opinia i nie kazdy musi sie z nia zgadzac. Pozdro _/

rapco 11-02-2008 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn (Post 1893013)
a ja mysle, ze Rexis nie bedzie bilo azzertissa,wyslanca, shokeia itp.. zobaczcie sami wynik wojny jest bardzo wyrownany, myslicie ze na sile beda szukali nowych wrogow? To jest oczywiscie moja opinia i nie kazdy musi sie z nia zgadzac. Pozdro _/

dla nich kazde wiekszenie expienie polaka poza wojna oznacza teraz pg i w krotce dolaczenie do surprise wiec najlepiej nie expic :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32.