Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pits of inferno - otwieranie wajch na czas MEGIDDO (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163394)

kirocron 02-02-2008 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elof (Post 1875887)
Zgranie to mają, na 30 osób 10 padło :]
tylko iść i liczyć że się nie znajdzie w tej 10.
A skoro mają takie branie na POI to czemu Komar ma 50-70 osób
a Monouth 30-40.
Pewnie to robią kameralnie.B)

Czytam cały ten temat, same bzdury i śmiech mnie ogarnia.
A ty koleś to już wybitny kretyn jesteś. Chyba nawet nie obejrzałeś tego filmu, a szczekasz najgłośniej.

offtopic
Komarku, matołq, pokaż mi moment, w którym dałem loga na akcji na was... jak nie potrafisz odróżnić TP od GMa, od loga to idź pograj w bierki.
Nerka, kolejny matolq, stałeś i biłeś po jednym - ahahahahahahaha - tyle komentarza.... jakie to teraz kozaczki miesiąc po wszystkim...
A trap wtedy nam sie nie udał bo ja zjebałem, bywa.... Następnym razem kolega GM, zesrany w gacie, wam nie pomoże.

Voler 02-02-2008 13:16

Dla mnie Nerox i ten 2 co się z nim kłuci to debile,

Nerox-twoja wypowiedz "idz grac dalej na swiat non-pvp",nie wiem czy zauwazyles ale grales tam bardzo dlugi czas i gdybys wciaz tam gral nigdy bys tak nie napisal ,a na dodatek byl bys wielce obrazony-zalosne.

Ten 2 moon costam- z 1 strony masz racje z 2 Ci inni, odnosze takze wrazenie ,ze jestes za bardzo porywyczy to tylko gra pamietaj!

Co do was wszytskich jestescie smieszni sami sobie lizecie dupy potem juz nie lizaecie, potem sie klucicie i znowu lizecie, heh smiech na sali.

Monouth 02-02-2008 14:50

@up
zgadzam sie z toba w wiekszosci ;)

wiekszosc moich postow zostala usunieta \o/ takze ten ze screenem jak nerox prosi by pobanwoac wszyskich bo prawie padl ,trudno pewnie nerox odrazu pisal maile do wszyskich modernatorow z komarem by usuneli tego posta ale co tam

kiro dobrze wiemy jak sytuacja wyglada na celescei oni niegraja nawet a maja najwiecej do powiedzenia i najwiekszym ich argumentem jest to idz na PVP a tooni siedzieli na non pvp 2 lata po 15h dziennie ) enjoy

elof 02-02-2008 14:56

Zgadza się

Każdy wie jak wygląda sytuacja na Celeście,co nie YOOZEK......

:):):)

Phephitho 02-02-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 1876473)
@up

wiekszosc moich postow zostala usunieta \o/ takze ten ze screenem jak nerox prosi by pobanwoac wszyskich bo prawie padl ,trudno pewnie nerox odrazu pisal maile do wszyskich modernatorow z komarem by usuneli tego posta ale co tam

kiro dobrze wiemy jak sytuacja wyglada na celescei oni niegraja nawet a maja najwiecej do powiedzenia i najwiekszym ich argumentem jest to idz na PVP a tooni siedzieli na non pvp 2 lata po 15h dziennie ) enjoy

Zostały usunięte ,bo nawet MOD czy ADMIN nie mógł ich zrozumieć :) Pewnie za dużo było w nich "przenośni".

Fakt, tymczasowo nie gram w Tibię ,bo wszystko już osiągnąłem, a ty nadal popinasz na bocie trenując skille na Monku :D

Idol & Mentor Yoozka, Komar Q.

Nerox 02-02-2008 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 1876473)
@up

Po co mialbym pisac o usuniecie skoro sam chcialem zebys go zamiescil? Nie wstydze sie tego ze napisalem to co napisalem.

@koles z ktorym sie yoozek zgadza

Gralem na non pvp, zdobylem co chcialem, zrozumialem ze Celesta to nuda, wiec jestem i bede gdzie indziej, Tyle.

Monouth 02-02-2008 16:50

neroxie nawet nie wiesz jak bardzo zwisa mi to czy grasz czy nie przy na non pvp czy nie czlowieku to juz jest zalosne ,czytanie kolejnego posta autorstwa neroxa & komara w kolko piszecie to samo osiagnalem wszysto jestem fajny evul i w ogole wszyscy mnie kochaja bo pvp to tamto sram to i na to

Nie wiem czy powinienes sie tego wstydzic czy tez nie ,ale wiem jedno ze zachowales sie w tamtej sytuacji jak zbity kot podracony przez policyjny radiowoz np twojego ... :) moze zawolaj jakiegos gma niech poczyta co tu sie wyprawia moze nas pobanuje \o/

komar dla mnie jestes zwyklym smieciem do idola i mentora daleka Ci droga
Piszesz tak o tym mentorze i idolu dobra spoko wiem jak Cie cos boli to odwracasz kota ogonem ,masz dobrego terapelte (zero tibi ,mow odwrotnie) spoko nie smieje sie z ciebie i nie bede z chorych sie wysmiewal

Pozdrawiam
Super men Komara walecznego
Yooz.

Voler 02-02-2008 19:18

@Monouth

Wykaż się inteligencją i już im nie odpisuj, niema sensu.

Monouth 02-02-2008 19:23

Tak zrobie dla dobra ogolu ,dobra rata :)

Izull 03-02-2008 00:28

"Rozumiem furię w twoich słowach, ale nie rozumiem słów."

William Szekspir

"Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie."

Lew Tołstoj

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52.