Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Coś dla fanów Naruto (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163656)

Bartholomew 01-02-2008 21:45

@juzefek

nie badz madry na sile bo i tak nie jestes

@lee mage
nie ogladam jetixa sry ;x

Hugo 01-02-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miłosz (Post 1875282)
Co ma mój wiek do mojej wypowiedzi ?^_-
Wiesz jeżeli ty masz 16 lat i w słowie "dziecko" nie potrafisz odróżnić 8 latka od mhm 16 latka to ci współczuje :D

Wnioskuję, że 2 lata temu miałeś 13 lat, a chyba nie będziesz próbował mi wmówić, że 13-latek to ktoś prawie dorosły.
Więc 2 lata temu jako dziecko skakałeś po forum.
Aha, gwarantuję ci, że 2 lata temu mógłbym powiedzieć o naruto to samo :(.
(w powyższym poście absolutnie NIE twierdzę, że mając 16 lat jestem już dorosły)

Miłosz 01-02-2008 21:56

/Hugo\
Dlaczego łączysz 1szą część zdania z drugą? Napisałem że "dzieci" teraz się podniecają i przez to robi się na temat naruta negatywne zdanie i że jak 2 lata temu zanim jetix zechciał to wyemitować było bardziej normalnie na temat tego anima. A z reszto każdy ma swoje zdanie ;)

Pozdrawiam~

Saviour 01-02-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1875250)
Temat nie został jeszcze skasowany, to o czymś świadczy prawda?

O tym że moderatorzy wchodzą tutaj raz na chińsko-prusko-rumuński rok myślą epwnie że "Naruto" to nazwa h-lvla z noobservera...

Even 01-02-2008 22:04

Bwaaaaaaaaaahhhahahaha Naruto precz precz głupie bajeczki dla 10cio latków :D

Juzefek 01-02-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1875296)
@juzefek

nie badz madry na sile bo i tak nie jestes

@lee mage
nie ogladam jetixa sry ;x

No proszę geniusz się odezwał. A tak nawiasem jestem ciekaw czy masz taką wiedzę i inteligencję jak ja (srry że obraziłem jak co) a jak chcesz pogadać to możemy jakąś prywatną konwersację przeprowadzić i wszystko sobie wyjaśnimy ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1875326)
O tym że moderatorzy wchodzą tutaj raz na chińsko-prusko-rumuński rok myślą epwnie że "Naruto" to nazwa h-lvla z noobservera...

A żebyś wiedział że na którymś servie jest gościu o imieniu Naruto Hokage Pierwszy (chyba tak lub podobnie)

Jorg Bruce 01-02-2008 22:18

LUDZIE!!

JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!!

Więc poczytajcie, a potem komentujcie!

Miłosz 01-02-2008 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1875373)
LUDZIE!!

JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!!

Więc poczytajcie, a potem komentujcie!

Człowieku połowa tego forum nie widzi niczego prócz tibii xD Za dużo oczekujesz.

Argen 01-02-2008 22:22

Omg, wielcy tibijczycy jak zwykle dali popalić :*

Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów.
Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie),
a tibią, waszym ulubionym zajęciem jest 'wyjaz na miasto'.
Ludzie, to wy jesteście grupą osób, zaniżającą średnie IQ...
(nawet wliczając mochery)

Nauczcie się, kurwa tolerancji.

P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam.

Jorg Bruce 01-02-2008 22:25

Powinni zrobić tu jakąś selekcje :s Żeby wejść na forum powinno mieć się 15 lat, posiadać rzadką umiejętność korzystania z bardzo mądrej strony jaką jest www.google.pl

Bartholomew 01-02-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 1875346)
No proszę geniusz się odezwał. A tak nawiasem jestem ciekaw czy masz taką wiedzę i inteligencję jak ja (srry że obraziłem jak co) a jak chcesz pogadać to możemy jakąś prywatną konwersację przeprowadzić i wszystko sobie wyjaśnimy ;]

jasne
czekam na twoja wiadomosc

Saviour 01-02-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 1875346)
A żebyś wiedział że na którymś servie jest gościu o imieniu Naruto Hokage Pierwszy (chyba tak lub podobnie)

Thx za informację, wbijam na ten server i z miejsca msg do peirwszego lepszego senior tutora z prosba o namelocka ;)

Kowa_l 01-02-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1875384)
Omg, wielcy tibijczycy jak zwykle dali popalić :*

Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów.
Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie),
a tibią, waszym ulubionym zajęciem jest 'wyjaz na miasto'.
Ludzie, to wy jesteście grupą osób, zaniżającą średnie IQ...
(nawet wliczając mochery)

Nauczcie się, kurwa tolerancji.

P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam.

mowisz o tolerancji a sam besztasz skejtow /dresow :)

Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ;)

Jorg Bruce 01-02-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowa_l (Post 1875446)
mowisz o tolerancji a sam besztasz skejtow /dresow :)

Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ;)

Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia.

Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty :(

@Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna :p Zaraz to tutaj w ogóle będą sie umawiać na ustawki ^^

Saviour 01-02-2008 23:09

<Po chwilowym zastanowieniu się zdecydowałem zedytować post, aby nikogo nie urazić>

Barosa7 01-02-2008 23:15

@2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!

Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka...

@3x up
http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1

Even 02-02-2008 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barosa7 (Post 1875527)
@2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!

Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka...

@3x up
http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1

AAAAAAAAAAHHHHHAHAAHHAHHAAHA nie moge:D "Dawno temu istniał lisi demon z dziewięcioma ogonami" ahahaha leze :D

Veretheog 02-02-2008 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1875717)
AAAAAAAAAAHHHHHAHAAHHAHHAAHA nie moge:D "Dawno temu istniał lisi demon z dziewięcioma ogonami" ahahaha leze :D

Dobre, bendzie novy potwur do zrobjenia w tibji. Pozdrawjam

Arcan 02-02-2008 01:20

Trudno przekonać kogoś do zmiany poglądów. Opanujcie się, fani naruto nazywają graczy w tibię dresiarzami/skejtami, a tibijczycy wyśmiewają anime i naruto. Można tak się nawzajem kłócić długo, dopóki jedna ze stron się nie uciszy.
Temat do zamknięcia.

Kowa_l 02-02-2008 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1875486)
Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia.

Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty :(

@Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna :p Zaraz to tutaj w ogóle będą sie umawiać na ustawki ^^

nie gram jzu w tibie . dla mnie wazniejsza jest matura ;) Naruto to badziewie i zdania nie zmienie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59.