![]() |
@juzefek
nie badz madry na sile bo i tak nie jestes @lee mage nie ogladam jetixa sry ;x |
Cytuj:
Więc 2 lata temu jako dziecko skakałeś po forum. Aha, gwarantuję ci, że 2 lata temu mógłbym powiedzieć o naruto to samo :(. (w powyższym poście absolutnie NIE twierdzę, że mając 16 lat jestem już dorosły) |
/Hugo\
Dlaczego łączysz 1szą część zdania z drugą? Napisałem że "dzieci" teraz się podniecają i przez to robi się na temat naruta negatywne zdanie i że jak 2 lata temu zanim jetix zechciał to wyemitować było bardziej normalnie na temat tego anima. A z reszto każdy ma swoje zdanie ;) Pozdrawiam~ |
Cytuj:
|
Bwaaaaaaaaaahhhahahaha Naruto precz precz głupie bajeczki dla 10cio latków :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
LUDZIE!!
JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!! Więc poczytajcie, a potem komentujcie! |
Cytuj:
|
Omg, wielcy tibijczycy jak zwykle dali popalić :*
Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów. Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie), a tibią, waszym ulubionym zajęciem jest 'wyjaz na miasto'. Ludzie, to wy jesteście grupą osób, zaniżającą średnie IQ... (nawet wliczając mochery) Nauczcie się, kurwa tolerancji. P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam. |
Powinni zrobić tu jakąś selekcje :s Żeby wejść na forum powinno mieć się 15 lat, posiadać rzadką umiejętność korzystania z bardzo mądrej strony jaką jest www.google.pl
|
Cytuj:
czekam na twoja wiadomosc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ;) |
Cytuj:
Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia. Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty :( @Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna :p Zaraz to tutaj w ogóle będą sie umawiać na ustawki ^^ |
<Po chwilowym zastanowieniu się zdecydowałem zedytować post, aby nikogo nie urazić>
|
@2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!! Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka... @3x up http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trudno przekonać kogoś do zmiany poglądów. Opanujcie się, fani naruto nazywają graczy w tibię dresiarzami/skejtami, a tibijczycy wyśmiewają anime i naruto. Można tak się nawzajem kłócić długo, dopóki jedna ze stron się nie uciszy.
Temat do zamknięcia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |