![]() |
Mi się wydjaje że to dobry pomysł nikt tu nikogo do kupna outfitu niezmusza a ajk ktos chce to kupuje.
|
Nie czaje was, to zajebisty pomysł :D
Każdy kostium kupowałem po 8 razy, żeby być każdym potworem :) Aż kase na allegro musiałem dokupić ( 5zł = 10 k ) Niech to potrwa na zawsze :) KARNAWAŁ IST EXPENISVE :cup::cup::cup: |
Cytuj:
Ps. Kupowanie kasy na allegro jest nielegalne :] |
1. To nie powinno trwać cały rok bo to jest EVENT.
2. No naprawde co was to boli ze to 11oneoneonhuhaush nooby!!!111 sobie w tym latają. 3. Czy nawet te 1.5 k to TAK dużo? 4. Po co strój miałby cały miesiąc/nieskończoność? Zeby sie znudziło? Raz na tydzien mozna sie wyluzować i wydać wycharowaną kase na zabawe. ...Od razu sie podnosi wielki krzyk, doceńcie chociaż to że sie Cipy starają :/ |
Cytuj:
|
Polskie Nooby:
O Gm, Tylko Gm Moze Zamienic Sie W Demona Gm Plx Items |
Cytuj:
Ale nielegalne jest reklamowanie aukcji itd. w grze ^^ @down Konto i kasa to co innego? eh? Na kupowanie kasy/itemów nie ma zabraniającej reguły afaik, jeśli jest to mi podaj. A na kupowanie/sprzedawanie postaci jest. |
nie jest,to tak jakbys stwierdzil ,ze kupowanie kont tez jest legalne <3
|
bo jest ;)
|
Te przebranie nie jest na miesiąc xd
Kupilem i miałem tylko pare godzin X( |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Więc chyba jednak jest. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nawet fajny pomysł ale moim zdaniem za drogie te karnawałowe wdzianka :P
|
Wrzucenie Invisible też kasuje strój - po skończeniu działania czaru znów będziemy "sobą"
|
@Rothes
Chodziło mi o sprzedawanie kont jakby co. ^^ |
Wielki Protest Rookstayerów!!!
I znowu zapomnieli o rookstayerach!
[CHAR]Zeko Rokslayer[/CHAR]tak się wkurzył że rozpoczął Wielki Protest Rookstayerów!! Zeko w poscie na tibia.com (forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=17521501#post17521501 ) zarzucił Clipsoftowi iż lekceważy rookstayerów i zażądał od Clipsoftu wstawienia takiego npc'eta na rook'a i przeprosin na stronie głównej tibia.com .A wszystkich rookstayerów poprosił o pomoc w strajku. Ja go w stu procentach popieram W końcu Rookstayerzy też mają prawo do świętowania karnawału! a jak chcecie pomóc w proteście zapraszam forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=17521501#post17521501 (ten protest coraz szybciej się rozwija) |
Jasie tylko zastanawiam jak to bedzie, otóż zamierzam sobie zostawić kilka event bagów :P I tu sie nasuwa moje pytanie, a mianowicie
Czy event bagi po zakończeniu eventu staną sie normalnymi bagami czy może nie? :P P.S: Wiem ze git zakrecony monolog ale jakos tak wene twórcza mam :D |
Cytuj:
brakuje jeszcze tibia.fotka.com lub nasza-gildia.tibia.com rok temu, wszystkie dp były zasypane tymi gównami na karnawał(czapki,gwizdki itp) wiec nie dziwie sie kuzynce, że zapytała mnie pewnego razu gdy grałem w tibie czy to są nowe simsy żenua omk bende jagernałtem HHEHEHEHE |
Hmm ciekawe.. Jak komuś się trafi kostium behemotha lub innego wielkiego potwora (rozmiarem wielkiego xD) to se wyobraźcie że chce wejść do domku... xD
|
a ja ten kostium wczoraj kupilem BEHEMOTH :D
a dzisiaj poszlem expic i mi nagle zniknol kostium co jest 5 ??? wczoraj zabilem solo mojego pierwszego GSa :D lvl 32 paladin :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55. |