![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakie to podniecające, Oh Ah ; P
Z drugiej strony, z kąd masz tego Ssa : P? |
Cytuj:
@temat No ja też tak chce żeby mi MDW napisau. Albo gościu sobie z ciebie jaja robił albo użyłeś Fake font converter (sry za jakiś błąd w nazwie) |
z tego co widze masz 8 lv (po HP) tak wiec eo zapewne w ogole pierwszy raz Cie widzial, takze jedynym powodem moze byc to ze powiedziales cos glupiego, a on ironicznie nazwal Cie idolem.
|
Jak dla mnie to zdjecie pokazuje jak przesrane maja takie lvl wlazac codziennie do dp... juz stado noobow takich jak zalozyciel tematu musi sie uczepiac jego dupy, plaxujac o itemy i trapujac go swoja masa w depo.
|
Wyjdź i zamknij drzwi.
'łał taki miszcz eiternal obiliwion hajt lefel do minie powiedzial rze jestem jego idolem" dziecko /\/ EÓ ~ ironia :baby: |
o łał jesteś niesamowity Mystic Cubone my IdolB)
|
Po co było odgrzebywać taki żal temat? A tak co do tematu to EO poprostu smial sie z tego typa, a on jak to typowe dziecko neo podniecilo sie, ze jakis koles, ktory ma duzo pikseli powiedzial do niego, ze jest IDOLEM!!! Podniecające
|
Tylko pytanie kto się bardziej podniecił - autor screena, czy ci wszyscy, którzy tak na niego tu najeżdżają?
|
Ej czy ty nie zauwazyles, ze on sobie z ciebie jaja robi? Nie bede cie wyzywal od nooba bo moze nie zrozumiales ironi eternala. Jesli myslisz, ze ktos kto ma 300lvl i napisze, ze jestes jego idolem to jestes bogiem i masz sie czym chwalic? To tak jak jeden koles(przegladalem tematy z 2006 z nudow) zrobil temat ze bubble napisal do niego hi i thx. N/c
@edit Nawet nie zauwazylem, ze jakis koles to odkopal >.< |
Wytłumaczcie mi po co karmicie trolla?
|
Po to zebys zadal pytanie i pokazal jaki to jestes elo yoyo pro kozak
i tak wogole to co z tego ze se pisza nie podba sie nie zagladaj do tego tematu... chyba od tego jest forum zeby wrazac swoje opinie... czyz nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |