Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Piastol93 09-02-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gourangaa (Post 1887163)
Tak sie sklada ze nie mam juz chara. Mam prawo do mowienia tego na co mam ochotę. Wojna jest przez takich gutomarahów (dzieci update'a letniego), ktorzy caly czas noobili i dlatego szwedzi teraz ich nawalaja bo widza latwa kase ;) dodatkowo wiekszosc Polakow na eternii jest teraz postrzegana jak polowa tego RO.

Owszem jest kilku ludzi zaslugujacych na szacunek ale to nieliczna garstka(napewno nie gutomarah). Prypomnij sobie, Gutomarahu jakim kozakiem byles w "Infinity Heros" (gz dla Dartha~ tej nazwy) wtedy udowodniles jak falszywy jestes dla kaski...:)

A Ty, Fagaro to sie czasem osmieszasz, ale cóż trwaj w błogiej nieświadomości i ufaj,że masz racje.

ojej...

Pozdro dla falszywych!

ps Nie jestem flahulitta.

Lol ! Flahulitta to ja i nie mowcie ze ta menda to ja X(

Sibutu 09-02-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piastol93 (Post 1890472)
Lol ! Flahulitta to ja i nie mowcie ze ta menda to ja X(

Zmien comment na tibia.com, bo bana dostaniesz.

Piastol93 09-02-2008 22:47

O ktory comment ci chodzi ?

Lord Wlodek 09-02-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1890438)
Co ma schizofrenia paranoidalna do zazdrosci? Polecam http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna

Człowiek wikipedii, gratz jak tam napiszą że ludzie rodzą się z fasoli to uwieżysz, żal

Sibutu 09-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek (Post 1890603)
Człowiek wikipedii, gratz jak tam napiszą że ludzie rodzą się z fasoli to uwieżysz, żal

Akurat w tym przypadku to, co jest tam napisane, jest prawda. I tak czy inaczej schizofrenia paranoidalna nie ma NIC wspolnego z zazdroscia, wiec skoncz uzywac slow i pojec, ktorych nie rozumiesz.

Szczykus 10-02-2008 00:20

Wlodek żal mi cie... To co piszesz jest żalosne wiec lepiej wyjdź na mruka niż na idiote ... Sibutu cie bardzo inteligetnie jedzie ,a ty sie bronisz źalośnie. Prosze cie przestań ... Wogule wszyscy przestańcie sie jechać nawzajem i zacznijecie gadać na sensowny temat prosze :p

Meravion 10-02-2008 10:00

ten temat został właśnie do tego założony, zeby nie usuneli topicu o ssach z eterni

Moffler 10-02-2008 11:11

@Fagaro
do 130 lvla, sam myslalem, ze nie jestes polakiem, dopiero potem na jakims filmie uswiadomilem sobie.

Gutomarah 10-02-2008 11:23

@sibutu
wtedy ten masslog nie byl na Ciebie, jestem tego pewny ponieważ nie było mnie wtedy i jak wszedłem na venta wszyscy mi mówili jak to sie obsrałeś jak my robiliśmy massloga na mohaneda :/
Nvm zamykamy to.

psyhopatka 10-02-2008 11:36

Powiem szczerze .
Jesteście lamami i tyle , by przegrywać tak mocno z gildią w której jest gartska ludzi. A jak już ktoś z descuss padnie to robicie posta w każdym pod forum.

War frags - Decessus [80] vs [3] McG, RO, Rebels & Night

Lol10

Ciekawei mnie czemu tamten kolo napisał nie jestem flahulitta?;d

Kuto 10-02-2008 11:58

Żal mi niektórych osób wypowiadających się tutaj :(

Sibutu 10-02-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gutomarah (Post 1891073)
@sibutu
wtedy ten masslog nie byl na Ciebie, jestem tego pewny ponieważ nie było mnie wtedy i jak wszedłem na venta wszyscy mi mówili jak to sie obsrałeś jak my robiliśmy massloga na mohaneda :/
Nvm zamykamy to.

To macie slaba organizacje, skoro potem ktos potwierdza do mojego leadershipu, ze tak czy inaczej padne.

Moffler 10-02-2008 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczykus (Post 1890707)
Wlodek żal mi cie... To co piszesz jest żalosne wiec lepiej wyjdź na mruka niż na idiote ... Sibutu cie bardzo inteligetnie jedzie ,a ty sie bronisz źalośnie. Prosze cie przestań ... Wogule wszyscy przestańcie sie jechać nawzajem i zacznijecie gadać na sensowny temat prosze :p

rozwin swoja mysl na temat sensownego tematu.

Gutomarah 10-02-2008 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1891318)
To macie slaba organizacje, skoro potem ktos potwierdza do mojego leadershipu, ze tak czy inaczej padne.

hehe chodzi o to ze akurat ten masslog nie byl szykowany na Ciebie ;p A ze masz nas w vipach to znaczy ze sam sie domyślasz ze coś na Ciebie szykujemy wiec nie rozumiem twojego zdziwienia :P

Sibutu 10-02-2008 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gutomarah (Post 1891403)
hehe chodzi o to ze akurat ten masslog nie byl szykowany na Ciebie ;p A ze masz nas w vipach to znaczy ze sam sie domyślasz ze coś na Ciebie szykujemy wiec nie rozumiem twojego zdziwienia :P

Nie mam was w vipach, ale ktos mi powiedzial, ze sie szykujecie na Edron, kiedy expilem na EDL, do tego w czasie kiedy nikogo z Maelstrom online nie bylo, potem byliscie higher level to south-east, wiec dalem loga, proste i logiczne, a nawet jak byscie cos szykowali to mozecie robic to tylko w nocy, bo nic innego wam juz nie zostalo.

Szczykus 10-02-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moffler (Post 1891345)
rozwin swoja mysl na temat sensownego tematu.

Chodzi mi o to żeby się nie jechać na wzajem tylko pogadać ...

Kuto 10-02-2008 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1891524)
Nie mam was w vipach, ale ktos mi powiedzial, ze sie szykujecie na Edron, kiedy expilem na EDL, do tego w czasie kiedy nikogo z Maelstrom online nie bylo, potem byliscie higher level to south-east, wiec dalem loga, proste i logiczne, a nawet jak byscie cos szykowali to mozecie robic to tylko w nocy, bo nic innego wam juz nie zostalo.

Jasne, że nie masz nas w VIP :baby:

Sibutu 10-02-2008 15:14

Nie mam was w vip, nie ma tam dla was miejsca w obecnej sytuacji, w jakiej znajduje sie moja gildia.

Kuto 10-02-2008 15:17

Rozumiem, niestety takie 'nieporozumienia' się zdarzają ; o

Piastol93 10-02-2008 15:17

Gourangaa niby podszywal sie pod moja postac i wszyscy mysliscie ze on to ja.
Flahulitta to ja -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.