![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O ktory comment ci chodzi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Akurat w tym przypadku to, co jest tam napisane, jest prawda. I tak czy inaczej schizofrenia paranoidalna nie ma NIC wspolnego z zazdroscia, wiec skoncz uzywac slow i pojec, ktorych nie rozumiesz. |
Wlodek żal mi cie... To co piszesz jest żalosne wiec lepiej wyjdź na mruka niż na idiote ... Sibutu cie bardzo inteligetnie jedzie ,a ty sie bronisz źalośnie. Prosze cie przestań ... Wogule wszyscy przestańcie sie jechać nawzajem i zacznijecie gadać na sensowny temat prosze :p
|
ten temat został właśnie do tego założony, zeby nie usuneli topicu o ssach z eterni
|
@Fagaro
do 130 lvla, sam myslalem, ze nie jestes polakiem, dopiero potem na jakims filmie uswiadomilem sobie. |
@sibutu
wtedy ten masslog nie byl na Ciebie, jestem tego pewny ponieważ nie było mnie wtedy i jak wszedłem na venta wszyscy mi mówili jak to sie obsrałeś jak my robiliśmy massloga na mohaneda :/ Nvm zamykamy to. |
Powiem szczerze .
Jesteście lamami i tyle , by przegrywać tak mocno z gildią w której jest gartska ludzi. A jak już ktoś z descuss padnie to robicie posta w każdym pod forum. War frags - Decessus [80] vs [3] McG, RO, Rebels & Night Lol10 Ciekawei mnie czemu tamten kolo napisał nie jestem flahulitta?;d |
Żal mi niektórych osób wypowiadających się tutaj :(
|
Cytuj:
To macie slaba organizacje, skoro potem ktos potwierdza do mojego leadershipu, ze tak czy inaczej padne. |
Cytuj:
rozwin swoja mysl na temat sensownego tematu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie mam was w vip, nie ma tam dla was miejsca w obecnej sytuacji, w jakiej znajduje sie moja gildia.
|
Rozumiem, niestety takie 'nieporozumienia' się zdarzają ; o
|
Gourangaa niby podszywal sie pod moja postac i wszyscy mysliscie ze on to ja.
Flahulitta to ja -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |