![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chlopakowi wyraznie brak przyjaciul
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Czilałt bjaczes, potraktujcie to z przymrużeniem oka a nie sie spinacie >.<
zaznaczyłem 3 opcje, sprawia wrażenie w miare inteligentnego, ale potrafi zirytować prawie jak moja mama ; ( |
Tak.
Ja lubie chociaz nieznam xd ale robisz bardzo fajne filmiki ;].Pozadne :cup:
|
Nie nie lubiem jest noobem i br i chodzi po karlin i woła frea itans plaks i jego stara kradnie u Obiego....
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
No ale przez "ó" z pewnością ci brak. @topic Po to jest ta sonda, żeby pokazać siebie i nie zapaść w zapomnienie!!;(;( No nie Hidek? PS. Szkoda, że sąda jest zamknięta :P |
Brawo, zaimpowowałeś mi tym tematem, nikt cię tu kolego nie zna.
Taki temat to by sobie mógł Ryba założyć, a nie jakiś krasnal, którego pierwszy raz widze. I nie rób sobie kłopotu z odpisywaniem, więcej tego syfu nie otworzę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ten temat to durnota i nie wykazuje żadnych materiałów związanych ze światem -> Nebula... Off top Smietnik... Ps. Nie moge sie powstrzymać komentować tego tematu... Dla dobra przestane!! :baby::baby:!!!!111oneone |
@argen
To jest podforum nebuli :o grasz tam? Nie? To wy*******aj ;[ |
_/ Hidek <333 oi
/zax |
A wiec mimo wzmozonej ostatnio nieaktywnosci zarowno na forum, jak i Tibii musialem sie pokusic o posta, gdyz w temacie poswieconym mojej osobie wpisalo sie kilku desperatow probujacych obnizyc moja marke, no i takich, ktorzy probowali ja podniesc, a wiec jedziemy:
KRETYN AND HIPOKRYTA OF THE YEAR: Cytuj:
ŻART Z "RYBĄ" Cytuj:
A co do ryby, a to dobre, bo na nebuli zadnego ryby nie znaja, moze na forum.tibia.pl jest jakas tam znana osoba, ale na naszym servie - niezbyt. 6 LINIJEK - 4 WIELOKROPKI CZYLI TAJEMNICZY EPEK : D Cytuj:
Ten temat jest durnota, tu sie zgodze, ale dzieki takim jak Ty co nie wiedza, a mowia... On top odejdz... Ps. No to nie komentuj... Swietna decyzja!! !!!!111oneone Hidek btw. wyniki sondy 20-29 na moja niekorzysc ; < Dzieki wszystkim za glos. |
Cytuj:
|
Zaczynajac od up, naprawde nie musisz mnie lubic ; D Bez obrazy, ale nie wplynie to na moje zycie, a co do mojego stylu pisania to blogu i forum sadzac jest on rozny, gdyz przedstawia rozne punkty widzenia - wazniaka, polaczka, rezysera czy czlowieka pijanego.
A tera 2ga czesc mojego posta: - Panie marszalku, to w ramach sprostowania - rzekl Hidek i wszedł na mównice. Wracajac do moich "przyjaciuł", to: Ktos napisal tak: Cytuj:
|
Więc panie "reżyser" gdzie Twoj filmik?
2. Ważniaka? hmm przychodza Mi na myśl smerfy 3. Pijanego człowieka ^.- (ktory zamiast pić dalej wchodzi na forum i odpisuje) Ej Hidek zostanmy przyjaciułmi! frends? |
xD
Musisz mieć niezłe kompleksy żeby za każdą cenę znaleźć w moim poście błąd...
Już wiem nawet skąd ten temat. BOŻE SONDA OENOENOENEOE!!!!! POPEŁNIŁEM BUONT!!!!! AAAA Jak to ty piszesz oneoneone111 Już napiszesz kolejnego posta cytując moją opinie? Myślisz dlaczego wiekszość osób zagłosowało na nie? Bo myślą o Tobie to samo co ja... Pzdr!!!!111oneone |
Cytuj:
@chrupek 1 w trakcie produkcji 2 no mi tez ; //// 3 to juz bylo calkowicie po imprezie 4 yes i need przyjaciul. wip? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |