![]() |
nie zaleznie od tego czy sie mialo dobre intencje czy zle i tak i tak lurowanie w swietle praw tibi jest zakazane
|
Cytuj:
NA TESTACH ! RL Tibia to nie test ;-) Edit \/ Cytuj:
OMFG TY NIE CZAISZ TEGO ZE GM NIE MOZE ROBIC POTWOROW ? Mam dla Ciebie dobra rade : Idz do szkoly, naucz sie czytac, czytaj posty innych. |
zal mi czytac posty "gm summonal","lurowanie potworow jest legalne na pvp a na non nie".Poprostu ludzie po pierwsze to gm nigdy nie bedzie mógł
tworzyc potworów ani itemów.Po drugie lurowanie potworów ogólnie w całej tibi jest zakazane do czego ten gm sie nie przystosował |
GM "Zawsze" jak znajdzie jakiegos bottera, najpierw go "usmierca" a dopiero pozniej banuje...
|
Cytuj:
Po co napisales to samo co 2220204 innych osob ;-)? Edit \/ Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
DLA KAZDEGO KTO CHCE JESZCZE RAZ NAPISAC ZE GM MOZE SUMMONOWAC POTWORY : GM Nie moze robic potworow, itemow ;-) Tylko God-owie moga robic itemy, potwory (?) Zdaje sie ze jest ich 14 :p |
Cytuj:
NO TO SKAD SIE WZIELI ROTY TAK TAK SZYBKO W PARE SEKUND ? ZRESPIC SIE TAM NIE MOGLY BO STAL TAM BOTER :) Z DOLU TEZ NIE BO WYBIL WSZYSTKO CZARNY ? WIEC GM MOZE ROBIC POTWORKI :) |
Cytuj:
|
może ropnęły się z dołu na górę :@ hę ? xF
|
Cytuj:
|
Nie Ma Innego Wyjscia, Gm Dostal Prawa Do Sumowana Potowrkow, Moze Nie Takich Demonow, Ale Roty Napewno
|
@up
W dupie byłeś,gówno widziałeś.;).Nie moze gm dostawac praw do tworzenie jednego potwora,a drugiego nie:S |
Gm może dostać prawo do jednych potworków a do drugich nie bo PROGRAMIŚCI CIPSOFTU SĄ SUPER!
No może nawet niedaleko się akurat zrespiły i gm lurnął ;p |
Cytuj:
|
Jedni gamemasterzy twierdzą, że zabijanie boterów na non-pvp jest wbrew zasadom, inni, jak tutaj widać, sami do tego zachęcają. Kolejny przykład, że GM-y sami nie wiedzą, co robią...
|
Cytuj:
Bogow tak tak a moze od twojej starej ? Jak on wracal z Carrion wormem to : 22:13 GM Rebel Nerana [2]: no kill do kogo to napisal? do swojej starej? chyba nie ;-) do kogos kto szedl i np. lurowal potwory i sie ropnol :o Na koniec filmu widac jeszcze poststac o nicku "Krool" Cytuj:
|
Omg Ale Z Ciebie Idiota
Ten Koles Z Gory Wracal, Szedl Na Dol Stamtad Skad Ja Wracalem I Gm Go Widzial, A Pozniej Ja Dlatego Widzlem Co Gm Pisal. Ogladn Sobie Filmik Noobie |
@up
chyba nie musze pokazywac drzwi? |
Ehh, lurowanie potworów w "dobrej intencji" jest legalne, w tibia rules tego nie ma ale na forum było...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |