![]() |
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem ;(
Zgadza Sie Komuchy ? |
I co chciales sie pochwalic ile kupiełes kasy na allegro?:confused:
|
bajtunio ty kretynie hahahahhahaahha zazdroszcze ci mpa hahahahhahahahahahaahahahha umarłem:D dzięki za dobry humor na poczatek dnia;* tak tak moja stara i mój stary;D hahahahahahhaah
|
Etoric jak zawsze z rana NooB plx?!
HAha xD! mój stara :< |
Cytuj:
Antos Emigrant z onet.pl ?????????????????!?!?!?!??!?!?!?/1!1?1!?1!?!?1onejeden |
żal typka w ****;)
|
Dajcie spokój dla chłopaka. Pokazał wy go objechaliście a teraz uważa się za kogoś wielkiego. A ten char 200+ to pewnie chłopaków z I D z Gimnazjum nr...... i całe osiedle sie nim szczyci:/
|
Cytuj:
oh no tak zasdroszcze ci POSTACI I ITEMKOW NA NON-PVP wyjdz ****u i nie wracaj noobie hahahaha non pvp gratulujemy pozatym jakbys nie wiedzial matole sa tu ludzie ktorym mozna zasdroscic np z furory , pandori , ( beryli gdzie gram ) ale nie tobie idioto KTO CHCE NON PVP ZEROWCU ZAL MI TWOJEJ STAREJ LOL HAHAHAHAHAH |
ale to jest żalosne !!8o nie ma to jak wyslac pustego parcela a eq wzucic do baga :( to trzeba byc geniuszem :D
|
muahauhauhauahuaa xD <leże>
|
Cytuj:
Jak byś miał 200 lvl nie popisywał byś się swoją głupotą...wrzucanie parcela do baga...GZ ! |
...
przykro mi to stwierdzac ale w moim odczuciu jestes najwiekszym idiota tego forum w roku 2008 ! : ( rzadko tu zagladam ale w ostatnim czasie dosc czesto spotykam sie z Twoja glupota...
|
Dopiero luty a ja już mam kandydata na najgłupszy temat roku.
@Bajtunio Po pierwsze: jesli masz 200 lvl i chciales przyszpanowac to mogles nagrac jak expisz na demcach solo bo masz przeciez w huj hajsu, a nie udawac hacka noob charem. Po drugie: naucz sie pisac bo nie pisze sie kazdego slowa z duzej litery ;) |
No tak non-pvp xd super pro evul mastah xd 200 lvl ? chlopcze nie rozmieszaj mnie ^^ pewnie nie tylko kupiles siano na allegro ale jeszcze tego chara...oj biedne dziecko...
off top@ 60 ek z paymentem 3kk ^^ kox _/ |
"Oryginalnie napisane przez Bajtunio
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem Zgadza Sie Komuchy ?" Cytuj:
dokladnie to samo myslalem ale dzieciak poprostu naczytal sie onetu. Mozna poznac ze po tekscie "Zal mi was polaczki" prowokanci tak tam pisza. I ni eporownuj go do Antka bo antek ma 1000X wyzszy poziom od tego 12 latka. @Autor: za film bym cie usadzil (kibel) bo to nawet ndst nie jest xD I jak juz wrocisz ze szkoly to nie wchodz na to forum bo zal i przez takich jak ty co\raz bardziej nie chce mi sie wchodzic tu. Chyba robie sie za stary. Nara szmato zajebana bachorze s*****aly WY*******AJ! Do Eski bo tam jest dla takiego debila miejsce kurwo! 12 letni szmaciarzu p.s. w*****a mnie takie cos |
hahahaha o kurwa xD ! Szczyt idiotyzmu Bajtunio myślałeś, ża zaimponujesz komuś na forum ? Hahaha takie wkręty możesz wciskać bezpańskim kotom na ulicy a nie nam ;] Pierdolone dziecko naoglądało się filmów z OwnTibii i teraz chce być "podobny".
|
Żalek... no cóż kids are kids.... life is life... stop joking and get some hash... lolz dzieciak żal mi Ciebie :P
Editto: Jeśli coś macie do non pvp to wybaczcie...ale niektórzy tam grają bo np. chcą dojść do czegoś bez płacenia paymentów itp. Ja Berylii miałem dość na balerze grałem for fun. W sumie na non pvp gram for fun (BlackD tak nie wstydze się łejejejejeje) ... Berylia - świat zatraceńców...więcej expa się odrabia niż niż nabija.... Balera - Br plxor ? Inne servy pvp ? Hmmm są fajne niektóre ale cóż... wpadki pk team itp ?... Jak chcę się odstresować przy pk to ide na chara na bery i sobie bije jakieś low lvlki... tak dla zaaabawy... ale jak widzę coś takiego że non pvp to żale itp. to trochę się człowiek w*****a... wybaczcie ale od tematu pvp/epvp/nonpvp to odpierd. się :) pozdr realni. |
Bajtunio jesteś moim idolem!!!!!!!!!11111111111oneoneone
naucysh mnie tesh tak robic? @Tak serio To Żenada w Ch*j :) A może pobawisz sie z kumplami (o ile takich masz) w piaskownicy? albo w chowanego(Polecam - hahaha)? ;S |
Cytuj:
ps do all dzieci allegro Twoja stara >.> jestem fajny ? :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
BUHAHA GDYBYS NIE BYL ZAZDROSNY TO BYS NIE ODPISAL TAK SAMO JAK TFOJA STARA A CO ZA ROZNICA CZY PVP CZY NON ZAZDROSC TO ZAZDROSC |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |