![]() |
Nastepnym przykladem moze byc sytuacja w ktorej ktos chce wylaczyc nam komputer podczas gdy gramy w Tibie .My natomiast za wszelka cene nie chcemy do tego dopuscic i mozemy nawet wziac cos pod reke i zaatakowac osobe. Takie osoby sa psychopatami czy zgadzacie sie ze mna ?
|
Mhm
Jak nie mialem neta przez 5 miechow, to z poczatku jęczalem i chodzilem do kafejki, ale z biegiem czasu juz nawet zapomnialem o tej grze. |
mi świetnie bo jak widzę 99,9999999% noobów to zawału dostaje
|
Ja wcale nie mam problemu poniewaz no jak ktos mowil trza odrozniaz rl od gry. A tak poza tym skacze troche parkourawiec dzienszybko mija. Soory ze mnie tak dlugo nie bylo ale probowalem se laske znalezc i nie bylo mnie cale dni :/:/:/:/
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Dla mnie dzień bez tibii to dzień stracony. |
Dzien bez tibi to
Zalosny dzien xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Snick nieuwazam cie za psychopate. Szanuje graczy Tibi . Podalem tylko przyklad mam nadzieje ze sie dogadalismy :) |
Dla osób uzależnionych od Tibi czy jakiejkolwiek innej WITRUALNEJ gry mam dobry poradnik:
1.Bierzemy narzędzie tego typu http://zelda.gry-online.pl/gry/ssb/bronie/kij.jpg 2.Celujemy TO miejsce http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...Bwspinania.JPG 3. Jeśli uderzenie nie poskutkuje za pierwszym razem, przy kilku powtórzeniach na pewno pomoże. Wskazówki: Siła musi być proporcjonalna do poziomu uzależnienia. |
wszyscy tu piszecie tak jakbyscie po prostu chcieli sie pochwalic ze dzien bez tibi to normalka spoko ja tak mam codziennie.skoro tak mowicie to po pierwsze : po co grasz w tibie skoro jesli 1 dzien nie grasz to masz czas na inne rzeczy? a po drugie wszyscy wiemy ze dzien bez tibi jest trudny, jest czas na inne rzeczy to prawda i wole tez wyjsc gdzies na dwor pograc w pilke czy cos ale bez przesady.jesli niemialbym do roboty nic innego to bym tesknil za tibią tak jak ponad polowa tych ludzi co sie rozpisuje na forum wiec nie piszcie i nie oklamujcie samych siebe...
|
Cytuj:
DarkRafi kazdy ma inne zdanie na temat dnia bez Tibi i mnie ciekawi poniewaz potem moge porownac je z innymi wypowiedziami. |
wszyscy maja te same zdanie tylko ci co nie graja juz maja inne nie wiem tylko po co sie tu wypowiadaja skoro juz nie graja w tibie -.-
|
Moze chca zeby gracze Tibi przestali grac.
|
przeciez to moja sprawa co ja robie na kompie w co gram wie nie powinni sie wpieprzac no nie?
|
Cytuj:
@DarkRafi Bo mi sie tak chce.! Forum jest po to żeby się udzielać ^^ Cytuj:
|
dzieki olsniles mnie do czego jest forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|