Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dzien bez Tibi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166048)

chudy93 20-02-2008 18:27

Nastepnym przykladem moze byc sytuacja w ktorej ktos chce wylaczyc nam komputer podczas gdy gramy w Tibie .My natomiast za wszelka cene nie chcemy do tego dopuscic i mozemy nawet wziac cos pod reke i zaatakowac osobe. Takie osoby sa psychopatami czy zgadzacie sie ze mna ?

Mormi 20-02-2008 20:57

Mhm

Jak nie mialem neta przez 5 miechow, to z poczatku jęczalem i chodzilem do kafejki, ale z biegiem czasu juz nawet zapomnialem o tej grze.

secret777777 20-02-2008 21:55

mi świetnie bo jak widzę 99,9999999% noobów to zawału dostaje

Bekaojad13 20-02-2008 22:05

Ja wcale nie mam problemu poniewaz no jak ktos mowil trza odrozniaz rl od gry. A tak poza tym skacze troche parkourawiec dzienszybko mija. Soory ze mnie tak dlugo nie bylo ale probowalem se laske znalezc i nie bylo mnie cale dni :/:/:/:/

Snick 20-02-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 1908559)

Później będziecie tak wyglądać :D :

Ten facet ma chyba kutasa zawiniętego w ręcznik. xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chudy93 (Post 1911550)
Nastepnym przykladem moze byc sytuacja w ktorej ktos chce wylaczyc nam komputer podczas gdy gramy w Tibie .My natomiast za wszelka cene nie chcemy do tego dopuscic i mozemy nawet wziac cos pod reke i zaatakowac osobe. Takie osoby sa psychopatami czy zgadzacie sie ze mna ?

Uważasz mnie za psychopate? ;)

@Topic

Dla mnie dzień bez tibii to dzień stracony.

Matox 20-02-2008 23:00

Dzien bez tibi to
Zalosny dzien xD

Duke Dran 20-02-2008 23:27

Cytuj:

Omg ale macie problemy , Tibia sux ! Nie lepiej wyjść na dwór i pograć w piłke z kolegami ?

Niekoniecznie. A co jeśli taki maniakalny tibijczyk siedzi 24h nie odrywając się od komputera mawet żeby zjeść? Ostatnio coraz częściej słyszę o takich przypadkach kiedy to niedożywiony człowiek zauroczony jakimś MMO umiera albo chudnie przed monitorem z 12kg. Swoją drogą jakby to kontrolować to można by fajny sposób na schudnięcie i stracenie kilosków znaleźć :evul: xD.

chudy93 20-02-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snick (Post 1912173)
Ten facet ma chyba kutasa zawiniętego w ręcznik. xD

Uważasz mnie za psychopate? ;)

@Topic

Dla mnie dzień bez tibii to dzień stracony.

Snick nieuwazam cie za psychopate. Szanuje graczy Tibi . Podalem tylko przyklad mam nadzieje ze sie dogadalismy :)

Verte 20-02-2008 23:36

Dla osób uzależnionych od Tibi czy jakiejkolwiek innej WITRUALNEJ gry mam dobry poradnik:
1.Bierzemy narzędzie tego typu
http://zelda.gry-online.pl/gry/ssb/bronie/kij.jpg
2.Celujemy TO miejsce
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...Bwspinania.JPG
3. Jeśli uderzenie nie poskutkuje za pierwszym razem, przy kilku powtórzeniach na pewno pomoże.

Wskazówki: Siła musi być proporcjonalna do poziomu uzależnienia.

DarkRafi 20-02-2008 23:38

wszyscy tu piszecie tak jakbyscie po prostu chcieli sie pochwalic ze dzien bez tibi to normalka spoko ja tak mam codziennie.skoro tak mowicie to po pierwsze : po co grasz w tibie skoro jesli 1 dzien nie grasz to masz czas na inne rzeczy? a po drugie wszyscy wiemy ze dzien bez tibi jest trudny, jest czas na inne rzeczy to prawda i wole tez wyjsc gdzies na dwor pograc w pilke czy cos ale bez przesady.jesli niemialbym do roboty nic innego to bym tesknil za tibią tak jak ponad polowa tych ludzi co sie rozpisuje na forum wiec nie piszcie i nie oklamujcie samych siebe...

chudy93 20-02-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkRafi (Post 1912313)
wszyscy tu piszecie tak jakbyscie po prostu chcieli sie pochwalic ze dzien bez tibi to normalka spoko ja tak mam codziennie.skoro tak mowicie to po pierwsze : po co grasz w tibie skoro jesli 1 dzien nie grasz to masz czas na inne rzeczy? a po drugie wszyscy wiemy ze dzien bez tibi jest trudny, jest czas na inne rzeczy to prawda i wole tez wyjsc gdzies na dwor pograc w pilke czy cos ale bez przesady.jesli niemialbym do roboty nic innego to bym tesknil za tibią tak jak ponad polowa tych ludzi co sie rozpisuje na forum wiec nie piszcie i nie oklamujcie samych siebe...

DarkRafi kazdy ma inne zdanie na temat dnia bez Tibi i mnie ciekawi poniewaz potem moge porownac je z innymi wypowiedziami.

DarkRafi 20-02-2008 23:48

wszyscy maja te same zdanie tylko ci co nie graja juz maja inne nie wiem tylko po co sie tu wypowiadaja skoro juz nie graja w tibie -.-

chudy93 20-02-2008 23:52

Moze chca zeby gracze Tibi przestali grac.

DarkRafi 20-02-2008 23:55

przeciez to moja sprawa co ja robie na kompie w co gram wie nie powinni sie wpieprzac no nie?

Gelt 20-02-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bekaojad13 (Post 1912086)
Ja wcale nie mam problemu poniewaz no jak ktos mowil trza odrozniaz rl od gry. A tak poza tym skacze troche parkourawiec dzienszybko mija. Soory ze mnie tak dlugo nie bylo ale probowalem se laske znalezc i nie bylo mnie cale dni :/:/:/:/

I co.?!?!?! Znalazłeś laskę.?! Jak chcesz to mogę Ci wystrugać.. Parkourawiec.. Co to w ogóle za słowo.? oO

@DarkRafi

Bo mi sie tak chce.! Forum jest po to żeby się udzielać ^^

Cytuj:

wszyscy maja te same zdanie tylko ci co nie graja juz maja inne nie wiem tylko po co sie tu wypowiadaja skoro juz nie graja w tibie -.-

DarkRafi 21-02-2008 00:01

dzieki olsniles mnie do czego jest forum

Andrew 21-02-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkRafi (Post 1912365)
przeciez to moja sprawa co ja robie na kompie w co gram wie nie powinni sie wpieprzac no nie?

Niekoniecznie, jeżeli prekroczysz granicę "normalności" to ten problem może stać się nie tylko Twoim problemem. Jeżeli jesteś niepełnoletni to jest problem Twoich opiekunów.

Agahim 22-02-2008 10:03

Cytuj:

Omg ale macie problemy , Tibia sux ! Nie lepiej wyjść na dwór i pograć w piłke z kolegami ?

Ty kurwa debilu tak Cie to smieszy jak ten czlowiek wyglada ? To jest choroba a nie powód do nabijania się !! Widać ile masz lat, zacznij chodzić do szkoły od pierwszej klasy podstawówki albo poproś rodziców żeby zrobili Ci wykład na temat dobrego wychowania dzieciaku !! Zastanów się 5 razy zanim cos na kogos napiszesz... Dzieci Neo...

Agahim 22-02-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1909041)
Chodziło mi o to, że do liceum jak i do technikum są potrzebne jakiekolwiek oznaki myślenia.

Haha, popieram w stu procentach ;p Powiem więcej, dużo osób z tego forum może mieć problemy z dostaniem się do zawodówki ;) Ale coż :P Jeżeli chcą zawalać sobie życie przez grę, to ich sprawa, nie nam to oceniać :)

Ulverin 11-03-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkRafi (Post 1912345)

widac ze chlopie masz 14 lat dla ktorego tibia to zycie jest :P czlowieku sa ludzie ktorzy w to graja bo lubia sa ludzie ktorzy musza i sa co nie graja :P a dla ciebie kazdy kto gra to musi....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08.