Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Złe dni w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166056)

P.R.O.S.T.O. 19-02-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1909562)
Ja wcale się nie wyżywam, po prostu napisałeś głupstwo i się do niego nie umiesz przyznać, a to świadczy o twoim poziomie.

Tak z ciekawości: jesteś raperem? :D

Ad. 1
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać?
Ad. 2
Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.!
Ad. 3
Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz!
Ad. 4
Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW.

@Edit
Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje..
Na pewno piszę sie osobno, Even (patrz swój pierwszy post w temacie).
Tyle..

PiTcA 19-02-2008 22:36

a tu filmik z cyklu "Jak to jest wewnątrz Etoriczka" http://pl.youtube.com/watch?v=A2Ww-BTUoTw

Pyro Aris 19-02-2008 22:44

ten film to chyba ktos nokia 3310 robil

Hugo 19-02-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P.R.O.S.T.O. (Post 1910121)
Ad. 1
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać?
Ad. 2
Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.!
Ad. 3
Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz!
Ad. 4
Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW.

@Edit
Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje..
Tyle..

Nie chodzi mi o idiote, ale chodzi mi o to, że ktoś użyje skrótu myślowego, a masa debili od razu się pluje, że nie napisał dokładnie czy coś takiego.
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli.

Albo dobra, nie będę obrażać subkultur.

@down
Dobra, nie będę czytać, koniec kłótni.

P.R.O.S.T.O. 19-02-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1910159)
Nie chodzi mi o idiote, ale chodzi mi o to, że ktoś użyje skrótu myślowego, a masa debili od razu się pluje, że nie napisał dokładnie czy coś takiego.
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli.

FIRMA PROSTO NA STO PROCENT!!!! ONE ONE

Zrozumiałem, ale mnie to drażni, a jeżeli cię to drażni, że mnie to drażni to nie czytaj moich postów..

Jucha Furora 19-02-2008 23:59

A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac).
Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu:
"Pomoc za pomoc-bez kłótni"

Etoric 20-02-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 1910360)
A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac).
Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu:
"Pomoc za pomoc-bez kłótni"

A tam. W takiego tatuśka pobawisz się dwa tygi góra. Potem znuży Ciebie pomaganie innym, którzy po raz setny pytają się o tą samą rzecz, pomimo że ten sam request znajduje się 5 tematów niżej. Od tego jest opcja szukaj i niech tak zostanie.

Jucha Furora 20-02-2008 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1910376)
A tam. W takiego tatuśka pobawisz się dwa tygi góra. Potem znuży Ciebie pomaganie innym, którzy po raz setny pytają się o tą samą rzecz, pomimo że ten sam request znajduje się 5 tematów niżej. Od tego jest opcja szukaj i niech tak zostanie.

Pobawie się tak długo,jak będę mógł.
Mam nadzieję ,że wystarczy mi sił na długo.(nadzieja matką głupich-dlatego umiera ostatnia.:D)
Pozdrawiam Jucha

Tentotrix 20-02-2008 00:24

to forum jest lepsze niz bash.org.pl ! za kazdym razem jak tu wchodze to mozna sie posmiac z glupoty co niektorych xd najs

chuakerr 20-02-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1909633)
to jest żal...to forum.....kazdy temat to nie komentowanie filmu ale kłótnia ,rozpoczynana najczęściej przez jakiegoś debila mającego pojęcia o kulturze osobistej mniej więcej takie jak Adam Małysz o Tibii...Moim zdaniem P.R.O.S.T.O. to jeden z niewielu forumowiczów trzymających jakiś poziom,ale i tak jakiś kretyn musiał się doczepić...

ostatnio nie za dobrze skaka bo naparza w tibie, teraz gra eternalem bo go kupił cwaniak, no ale co w tym dziwnego jak się tyle zarabia :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby: ktoś mi usunął mój temat :( modki jednak żyją :(

Ok'rzes 20-02-2008 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1908481)
Omg żałosny film. Gorszej pixelozy to jeszcze nie widziałem.

No poza Tobą gorszej pixelozy to nie było.

@film

Taki szczery :P

Etoric 20-02-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1910565)
No poza Tobą gorszej pixelozy to nie było.

:P

jesteś śmieszny, niezłe mi pojechałeś:P

Farr 20-02-2008 09:05

@x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl

Even 20-02-2008 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P.R.O.S.T.O. (Post 1910121)
.
Tyle..

Aaaale no czepiasz sie szczegółów :/ Mam tyle żarcia pod klawiaturą, że niekiedy nie wciskają mi się niektóre klawisze :) Wybacz mistrzu.

Btw. no to niezła dżampa nam się rozkręca :dance::dance::dance::dance:

P.R.O.S.T.O. 20-02-2008 09:52

Zdarza się :P Dobra wychodzę z tej imprezy :P
Mistrzu.

Salarigoth 20-02-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farr (Post 1910664)
@x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl

Swiete slowa zamknac pysk.

Hugo 20-02-2008 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1910713)
Swiete slowa zamknac pysk.

Powiem to, żeby podsycić kłótnie:

Sam zamknij pysk.
Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj!

Cery 20-02-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1908481)
Omg żałosny film. Gorszej pixelozy to jeszcze nie widziałem.

W tym filmie bardziej chodziło o ukazanie pewnego "trybu" w grze który jest nie nieunikniony ( no oprócz haków )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1908511)
Zajebisteeeeeee! nie dość, że nic nie widać, czasami nie mogłem się połapać do czego nawiązują te akcje w filmie (bo napewno nie do tematu)

Nosze okulary od 3 roku życia i nie wierze, że Ja dostrzegłem o co w owym filmie chodzi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farr (Post 1908537)
Moim zdaniem złe dni w tibii nastąpiły po letnim update z 2007 roku ta gra teraz to dno

Racja. Za to masz kissa ode Mnie :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1908635)
Mnie w*****a te narzekanie wszystkich wejdźcie sobie na inne fora , tam jest przyjazna atmosfera a klotni nie ma... A tu non stop jakis Etroic dym robi moderatorzy maja wszystko w dupie , tylko jak testowo zrobilem temat "jak kupic pacc przez tibia com" to 15 sekund i nie bylo.

Witamy na forum.tibia.pl kiedyś to moderatorzy byli codziennie a teraz to syf : o Nawet na żal.pl jest w miarę :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Treler (Post 1909732)
Jeśli dla Ciebie padaka w Tibi oznacza zły dzień, to ci współczuje.

Współczuje Ci, jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem :((

Zobacz jak nazywa się filmik na Youtube :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1910919)
Powiem to, żeby podsycić kłótnie:

Sam zamknij pysk.
Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj!

Jesteś dla Mnie <ironia>"ELO" ! </ironia>

Uderz w Puchara ! :cup: _/ < rozwala Mnie ten emotnik xD

Pozdrawiam
Cery.

Makuu 20-02-2008 15:44

fajny : D
2:55 : HAHAHAHAHAHAHHA

Hugo 20-02-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1911131)
Jesteś dla Mnie <ironia>"ELO" ! </ironia>

Uderz w Puchara ! :cup: _/ < rozwala Mnie ten emotnik xD

Pozdrawiam
Cery.

Ty dla mnie jesteś 200x(ELO).
W sumie to nawet nie skłamię, jak powiem, że jesteś najelo na forum ;-).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.