![]() |
Cytuj:
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać? Ad. 2 Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.! Ad. 3 Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz! Ad. 4 Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW. @Edit Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje.. Na pewno piszę sie osobno, Even (patrz swój pierwszy post w temacie). Tyle.. |
a tu filmik z cyklu "Jak to jest wewnątrz Etoriczka" http://pl.youtube.com/watch?v=A2Ww-BTUoTw
|
ten film to chyba ktos nokia 3310 robil
|
Cytuj:
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli. Albo dobra, nie będę obrażać subkultur. @down Dobra, nie będę czytać, koniec kłótni. |
Cytuj:
|
A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac). Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu: "Pomoc za pomoc-bez kłótni" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieję ,że wystarczy mi sił na długo.(nadzieja matką głupich-dlatego umiera ostatnia.:D) Pozdrawiam Jucha |
to forum jest lepsze niz bash.org.pl ! za kazdym razem jak tu wchodze to mozna sie posmiac z glupoty co niektorych xd najs
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@film Taki szczery :P |
Cytuj:
|
@x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl
|
Cytuj:
Btw. no to niezła dżampa nam się rozkręca :dance::dance::dance::dance: |
Zdarza się :P Dobra wychodzę z tej imprezy :P
Mistrzu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam zamknij pysk. Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Witamy na forum.tibia.pl kiedyś to moderatorzy byli codziennie a teraz to syf : o Nawet na żal.pl jest w miarę :P Cytuj:
Zobacz jak nazywa się filmik na Youtube :* Cytuj:
Uderz w Puchara ! :cup: _/ < rozwala Mnie ten emotnik xD Pozdrawiam Cery. |
fajny : D
2:55 : HAHAHAHAHAHAHHA |
Cytuj:
Ty dla mnie jesteś 200x(ELO). W sumie to nawet nie skłamię, jak powiem, że jesteś najelo na forum ;-). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |