Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Demon hunt na MC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166308)

Master-Sarevok 23-02-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1916672)
gagagaga, o ile sie nie myle TBI było w uzytku na tibie 7.6 ; *

O ile sie nie myle, to ja gralem z botem od tibii 7.4.. Tibia suite sie wtedy nazywala chyba i byl to kozacki bot.. XD Tez kiedys mialem przyjemnosc byc na mc demon huncie z tym, ze ja bilem moim palem i leczylem arosem, a adii blokowal toruniakiem i bil swoim palkiem.. XD Super sprawa, a jak bekowo bylo.. XD To juz nie ta sama tibia co kiedys.. U nas czesto demony sa zajete, bo koles na 3 mc expi.. to samo d landy, poi na bocie jada.. frosty.. nikt z h lvl nie expi recznie, choc zaden sie przyznac nie chce.. O i tak powiem.. XD

Moj jedyny wyczyn z tego typu, to zrobienie w ciagu chyba 3 godzin 20x deserta moim kompletem bed magow, of course 4x mc plx.. lul

AdiiYeaH 23-02-2008 15:41

Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

lusifer 23-02-2008 16:33

zamiatasz, gz xd!

Sebcio :) 23-02-2008 16:40

robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?

TaJemniczy 23-02-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH (Post 1917753)
Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

Wież co, nie jestem frajerem;)
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%.
Żal mi nie których z was, podniecacie się jacy to nie jesteście, choć hu.. osiągnęliście. Normalnie zygać mi się chce jak oglądam ss na forum, gdzie u każdego pisze ng itp ...
Czy jeżeli 95% ludzi nagle zacznie tłuc swoich bliskich a 5% nie, to po której stronie się znajdziesz?Zastanów się...
Pozdro dla ludzi z 5%...

Frapper 23-02-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 1918069)
Wież co, nie jestem frajerem;)
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%.
Pozdro dla ludzi z 5%...

Czyli co, orientacyjnie tez jestes w miejszosci?

Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : )

Krajzel 23-02-2008 17:56

Nie wiem czym Ty się jarasz... zwykłe oszustwo ot, co. Już niedługo pochwalisz się banem. A tak w ogóle temat do kasacji

TaJemniczy 23-02-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1918109)
Czyli co, orientacyjnie tez jestes w miejszosci?

Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : )

Oczywiście B)

Myszun 23-02-2008 18:10

Ja robilem poi na mc <jestfajny>

Johanes19 23-02-2008 18:19

ja kiedys bawilem sei MC, ale po hacku wywalilem to xpp

TaJemniczy 23-02-2008 18:19

Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża...
Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95...

AdiiYeaH 23-02-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 1918193)
Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża...
Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95...

nabiłem 120 level bez jakichkolwiek pomocy, grałem w Tibie od 5 lat i odniosłem więcej niż ty. Co ty sie tu udzielasz co? Co takiego osiągnąłeś? Ja po latach w Tibie na prawdę nie ma co tu osiągać i wszysto staje się nudne.

AdiiYeaH 23-02-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1917891)
robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?

W taaki sposób jak ty to ja bym zrobił 20 postaciami. Stałeś na górze i czekałeś aż ktoś Ci wyczyści, no osiągniecie roku stary. Część z was krytykujących to zwykłe bociki, mają max 60 knightów na free acc. Tutaj udają dobrych, pograjcie chociaż połowę tego co ja i osiągnijcie połowe tego to wtedy krytykujcie.

gniecik 23-02-2008 18:40

@master-saverkok
haha, master czy jak tam Piotr w.? hacka nie pamietasz? dalej uzywaj bocikow, gl

Kanq 23-02-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH (Post 1917753)
Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P

Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym

draenei 23-02-2008 19:59

Eyyy moke cie totknonć?

AdiiYeaH 23-02-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 1918485)
myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P

Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym

Ale ty jesteś kimś z 45 levelem... idź noobie idź hahaha

Esther 23-02-2008 20:09

Grasz dla pieniędzy czy dla przyjemności?

Master-Sarevok 23-02-2008 20:13

Wez.. po co ty sie z nimi wyzywasz? Polowa z nich nie ma pewnie nawet 60 lvla.. a mowie tak, bo wiem jak sie zachowywalem jak mialem 40 lvl i bylem wladca swiata tibijskiego.. Mowicie, ze gowno i beznadzieja, ale sami powiedzcie jak tu nie botowac, jak expisz recznie po 6h, a tu kumpel stawia na bocie na nocke i wbija wiecej niz ty nic nie robiac.. ;] Na xanterze to norma, ze ludzie botuja. Wpada koles na poi dle, patrzy expi sobie 3 ludzi recznie, a ten od razu z pytaniem czy mc.. XD

.::edit::.

Przyjemnosc gry skonczyla sie 3 lata temu, jak wiekszosc kumpli przestala grac, a ci nowi, ktorych sie poznalo to w wiekszosci tacy, ze z nimi czy bez nich, to zadnej roznicy.. o i tak powiem

poreda 23-02-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 1915823)
tak to ja se moge na tibia auto -.-

Tibia Auto się nadaje do tarcia chrzanu.

@topic
Kozak, btw, BlackD rox ;) Też używam ;~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12.