![]() |
Cytuj:
Moj jedyny wyczyn z tego typu, to zrobienie w ciagu chyba 3 godzin 20x deserta moim kompletem bed magow, of course 4x mc plx.. lul |
Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.
|
zamiatasz, gz xd!
|
robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?
|
Cytuj:
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%. Żal mi nie których z was, podniecacie się jacy to nie jesteście, choć hu.. osiągnęliście. Normalnie zygać mi się chce jak oglądam ss na forum, gdzie u każdego pisze ng itp ... Czy jeżeli 95% ludzi nagle zacznie tłuc swoich bliskich a 5% nie, to po której stronie się znajdziesz?Zastanów się... Pozdro dla ludzi z 5%... |
Cytuj:
Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : ) |
Nie wiem czym Ty się jarasz... zwykłe oszustwo ot, co. Już niedługo pochwalisz się banem. A tak w ogóle temat do kasacji
|
Cytuj:
|
Ja robilem poi na mc <jestfajny>
|
ja kiedys bawilem sei MC, ale po hacku wywalilem to xpp
|
Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża... Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@master-saverkok
haha, master czy jak tam Piotr w.? hacka nie pamietasz? dalej uzywaj bocikow, gl |
Cytuj:
myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym |
Eyyy moke cie totknonć?
|
Cytuj:
|
Grasz dla pieniędzy czy dla przyjemności?
|
Wez.. po co ty sie z nimi wyzywasz? Polowa z nich nie ma pewnie nawet 60 lvla.. a mowie tak, bo wiem jak sie zachowywalem jak mialem 40 lvl i bylem wladca swiata tibijskiego.. Mowicie, ze gowno i beznadzieja, ale sami powiedzcie jak tu nie botowac, jak expisz recznie po 6h, a tu kumpel stawia na bocie na nocke i wbija wiecej niz ty nic nie robiac.. ;] Na xanterze to norma, ze ludzie botuja. Wpada koles na poi dle, patrzy expi sobie 3 ludzi recznie, a ten od razu z pytaniem czy mc.. XD
.::edit::. Przyjemnosc gry skonczyla sie 3 lata temu, jak wiekszosc kumpli przestala grac, a ci nowi, ktorych sie poznalo to w wiekszosci tacy, ze z nimi czy bez nich, to zadnej roznicy.. o i tak powiem |
Cytuj:
@topic Kozak, btw, BlackD rox ;) Też używam ;~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |