![]() |
@Vil
No tak jak mówie, ale przecież jego posty nie są jakieś ultra nieortograficzne, da się je przeczytać. Więc nie ma o czym mówić B). |
Ja bottuję wtedy gdy mam mały lvl żeby lać lepsze monstery (od rotwormów już mnie oczy bolą) mi sie wydaje ze jest różnica z frajdy lania rotworma a dragon lorda/demca wiec nie chce mi sie na początku expic na tych zalowych monsterach dopiero puzniej wkraczam do akcji i sam wbijam lvl choć gdy mam mało kasy a nie będę siedział przed kompem 25/7
to znów do akcji wkracza bott. |
Cytuj:
@down tu sie z nim zgadzam bo jak chce grac sorcem od 0 to jest cholernie nudno do przynajmniej 30 lvla. |
@lukibossik
Cytuj:
Idź i lepiej nie wracaj. |
Vil wieze ze nie zbanujesz mnie z tego powodu . Zawsze cie mialem za fajnego moderatora ;]
|
Cytuj:
Zdumiewajaca teoria. A jakieś dowody? Botter też nie ma kolegów. bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa. A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości. |
Znaczy podziele sie z wami tajemnica gdyz jeszcze kiedy boty nie byly tak popularne sam uzywalem ng i bardzo mi sie to podobalo pamietam 45 masterem na samych rotach dalo sie wbic po 2 lvle dziennie a kasy to juz nie wspomne i jakby to poweidzec sprawialo radosc ze bez wysilku mozna tyle osiagnac lecz od pewnego czasu zaprzestalem i jakos zyje ;p
|
Cytuj:
1. No to jak sie czegos nie umie, to sie za to nie zabiera 2. Mysle, ze takiemu 8lvl troche dlugo by zajelo bicie 80lvl na bocie, dodatkowo z auto-healingiem. A poza tym, sa alarmy, wiec jak ktos mnie bije to od razu biegne do kompa. 3. Taka, ze rano budze sie z wbitym expem 4. Jak sie sciaga boty "niby-za-free" to sie ma hacka, a jak sie kupuje u zaufanych firm to nie. 5. Czasem uzywam bota, zeby tylko mi loota z potworow wyciagal, czasem zostawiam na noobchara, zeby runki robil. Ogolnie fajnie jak wszystko co osiagasz robisz szybciej+nie musisz siedziec przy kompie. Kup sobie slownik. |
Cytuj:
Cytuj:
/Topic : Temat wałkowany XX razy, autor ów tematu jak i popierający go ludzie są kolejną rzeczą z której botter ma zabawę. |
Cytuj:
1 - Nie koniecznie, niebede sie tu rozpisywal... Jezeli wiesz jak i gdzie to ci sie nic niestanie i mozesz spac spokojnie 2 - Na swiatach pvp... bot ma opcje atakowania pk. Mozna tez ustawic alarm ;) 3 - Taka ze wstajesz rano i masz 2 lvl wiecej i 10k z gp w bp 4 - Ehhh... dlatego jest pewna strona bez keya 5 - XXXX Pewnie masz max 14 lat i niezrozumiales zadnej z moich odpowiedzi... no trudno gl & hf |
Cytuj:
No chyba ze ktos zacznie rozprowadzac boty do gadania z graczami. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Czemu cipsoft nie zatrudni 100 nowych gmow z warunkiem ze maja banowac conajmniej 8 osob dziennie i rekompensata to 100k miesiecznie i darmowy pacc na wybrane przez nich konto jak warunki ukladu beda spelnione. Zaraz by nie bylo boterow.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest mnóstwo programów sprawdzających pisownie,nawet Mozilla podkreśla Ci błędy. |
Cytuj:
2- jak masz dobrego bota to gdy atakuje pk czy coś bot leci twoim charem do dp i daje loga 3- a ty wolał byś sobie pobić twoim 20 knightem roty czy mieć 120 ek i bić wrl, frosty itp 4- Chyba jak sciągasz bota z gógli 5- Żal mi czasu na tibie, |
Cytuj:
|
Używajcie sobie bocików ; p łatwe cele dla łowców głów (botthunterów). Nieźle można na Was zarobić.
|
@Up
To byla ironia? :// Cytuj:
Dzieki jak komus bedzie sie chcialo to przeczytac :s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |