![]() |
No i WBK ma to czego chciało - zaufało dla New Age, to od razu połowa starych tengusów do Memento uciekła. I znów będziemy grzać pz, a Hampish może wrócic do starych, rasistowskich zwyczajów..
Hajl WBK _/ |
Cytuj:
|
Hehh jak ja dawno tu nie zagladalem a Xerena jak to Xerena swiat wojen . Szkoda ze mnie juz tu nie ma Goodluck Wbk
Yours Adsum |
Cytuj:
pamietasz mnie? ;pppppppp |
krzeslo po lewej stronie ,wrazie czego krzeslem tibie obronie ?:<
btw piszcie cos w temacie SS Yours Pasior =D |
Jasne ze pamietam xD Guild Poison ;D hahh niezle wjebales ;p a ja zmienilem serva =) ale dobre byly daawne czasy "Last Bastion"
|
|
Ej to jaki w końcu jest wynik tej wojny? Podajcie info. bo na forum tibia.com już s± 3 topici i w każdym jest inny wynik :)
|
wiesz,wynik w tym momencie jest najmniej wazny...ehh mam nadzieje ze mitzum cos wykombinuje;s
|
Cytuj:
|
Mar 04 2008, 20:23:17 CET Killed Oput at Level 154 ok
Mar 04 2008, 20:25:10 CET Killed Lotiiz at Level 103 ok Mar 04 2008, 20:25:20 CET Killed William The Punisher at Level 172 ok Mar 04 2008, 20:30:17 CET Killed Sara Grim at Level 105 ok Mar 04 2008, 20:40:20 CET Killed Laron Rons at Level 58 ok prosze szymus:) tak,wanilia rox xD! |
Po tym jak Xuva okradł Hampisha to pl maja duze szanse.Wiec Gogogogogo !!! :D
|
Dlaczeego nie moge sie zalogowac na chara...?:confused:
Co sie dzieje?!;( |
Nic sie nie dzieje widze.. no ale w nocy akcja była dzisiaj i popadało tylu samo od nas co od nich :D
|
Dzieje,dzieje.Dzis padl Gottatte :)
|
Adsum <3 xdd
Co sie dzieje na xerenie ? |
Czemu nie zapeczycie noob charami ? Jaki był sęns isc mainami po 87'msa ? oO
Po upie praktycznie kazdy z memento u¶nie od noob charow, po co padac mainami i tracic morale ? Robi kazdy 50ms/ed, akcje z glowa i memento sie boi expic ;) Tanie sd, chujowe leczenie - czemu sie nie zabawicie ? Emocje gwarantowane :P Na moim swiecie od noob charow padaja nawet 200+, łacznie wjebali jakies 200 fragow noob charami :) |
Oj sam nie wiem xD wiem ze wojna jest ;D Pl vs Swe xD jak zawsze ;D hehe
@ up Racja racja na moim servie gildia rzadzaca tez noobharami bije ale random robia xP prawie mnie ubili xD ale ucieklem z trapa Pozdro for all Old Adsum xDDD |
Patrze forum wrocilo do swojego 'normalnego' znow nikt nie pisze
|
No ostatnio ja sobie ¶migam na banuta... expie i expie no i ded... Dojebali mnie jak patrzyłem na tibia.com Holendrzy i Belgowie huje jebane -.- aff... porażka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |