![]() |
Scroopy ma takie PvP, że z macą to do teraz biega xDD <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żebym to ja go miał xD Kupiłem mace na rooku za 45 gp! XD Mogę Ci ją w sumie oddać, bo nie mogę patrzeć jak się męczysz z knife'm :/ Pzdr ;* I dobranoc xDD |
Podsumuje to tak;
po co wy tak latacie? Combo bot nie działa na tak wielkie odległości.. trzymajcie sie w grupie i powoli kasujcie jednego po drugim;/ na co wam bieganie gonienie sie po calej pustyni jak nie ma wystarczajacego Combo żeby zdjać wroga? polecam Open battle CF vs Alliance gdy w 2 min padlo 11 fragow.. a przez to ze krzyczalem na forum abyscie sie trzymali blisko siebie i blisko combo leadera a nie latali kazdy za kazdym. o ile rozumiem taki balagan miedzy heat, cf oni sie nie znaja to taki bajzel po stronie IW?:P rofl |
A ja mam katane : D
|
Cytuj:
Dzięki :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlaczego klamiesz?;/ |
Oj przepraszam :'( Teraz to ja współczuję tych których sfragowałeś... Ci to dopiero muszą mieć płaskie ryje od tej łopaty :S xD
Nie no ale ten OB w wykonaniu HEAT był o wiele lepszy niż ten poprzedni xDDDD Podobał mi się pomysł z tym podzieleniem się na 2 chyba grupy. ;) Pzdr chłopcy ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
12:39 Koniu palladyn [110]: arrow
12:39 Koniu palladyn [110]: dawaj kase 12:39 Koniu palladyn [110]: na blesy 12:40 Arrow Sparrowhawk [102]: lol 12:40 Arrow Sparrowhawk [102]: sam nie mam;p 12:40 Koniu palladyn [110]: pffff 12:40 Koniu palladyn [110]: no to koluj |
[CHAR]Latimerid [/CHAR]
Mar 02 2008, 14:49:01 CET Killed at Level 82 by [CHAR]Dodorion[/CHAR] and by [CHAR]Mefisto The Master[/CHAR] |
22:10 Sathorina The Brood [89]: powalczone haHAHA
22:10 Sathorina The Brood [89]: xDDDD |
bo skonam ;p
|
Na Bank mnie moja Gildia nie dedla XD
Mar 03 2008, 22:04:13 CET Killed at Level 141 by Okmon and by Mefisto The Master |
Co jest ? XD
|
panowie dobrze było!! huj tam zawsze lepiej przegrać z fragiem niż bez :D :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |