Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   162 Elite Knight Zabija BŁyskawicznie Bottera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167218)

Avath 29-02-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xefus (Post 1931155)
uderz w puchara

wlaśnie ..

TheaTron 29-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avath (Post 1931243)
wlaśnie ..

niom :cup:

Cery 29-02-2008 23:39

@up

Uderzysz w mojego ? :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1928229)
co kurwa ? mówie najta, a nie maga-.- oglądałeś w ogóle ten film czy świrujesz pawiana przed ołtarzem ? ;x

:cup::cup::cup::cup:

oglądałem i stwierdzam, że mam lepszy puchar ^.^

twoj avatar ssie

Even 01-03-2008 00:03

możesz mi co najwyżej possać

dobra cery i tak nie jesteś fajny, zatem jebnij sie w czoło
http://img87.imageshack.us/img87/829...97af841rx5.jpg

Aim r0x 01-03-2008 15:33

Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego supported funsite:)
Filmik ten jak pewnie mało kto sie domyślił to była prowokacja.
Kolejny raz udowodniliście mi i wszystkim ludziom nie korzystającym z tego forum,że nie opłaca się tu w ogóle o niczym dyskutować, gdyż każda odpowiedź tudzież dystkusja polega wyłącznie na bluzganiu siebie nawzajem , przykładów widać tu wiele, jednak z reguł są to wypowiedzi w stylu :" HAHAHHAHA NOOB NOOB HAHAHA ALE SKILLE HAHAHA ILE DAłES ZA POSTAC HAHAHAHAHHA ALE MASZ SLABE PVP JA SORKIEM 8 LVL ZABILBYM CIE BEZ NAJMNIEJRZEGO PROBLEMU".
Nie można się dziwić więc ani Seromontisowi, ani MDW, ani całej czołówce polskich graczy, którzy w swoim opisie na tibia com mają "Tibia br", nie zaś jak by to wynikało z ich narodości "Tibia pl"- czyli tę właśnie stronę.
Chciałem jeszcze nawiązać do postu w którym ktoś napisał "pierwszy owner Ojca directora pisal na tym forum". Otóż owner Ojca Directora zawsze był i będzie jeden, to prawda, wypowiadałem się na tym forum, jednakże zostałem zbanowany za "hack linki" po wrzuceniu filmiku z polowania na nightmary w kopalni. Pisałem w tej sprawie do moderatora który zablokował moje konto, jednakże jak wzorowy moderator Supported Funsite Tiba PL nie raczył mi nawet odpisać.
Tak więc jedyne co pozostaje mi Wam napisać to- have fun!
Jeżeli bawi Was wyzywanie się nawzajem na forum i pisanie co Wy byście nie zrobili na miejscu kogoś , kim nigdy nie będziecie- proszę bardzo:)
Pozdrawiam :p

Killuminati 01-03-2008 15:38

Przyznaj się, że Cie wyśmiali i jedynym co mogłeś zrobić by nie wyjść na kompletnego idiote to oświadczyć, że jest to prowokacja. Nie wyszło Ci chłopak ^^

Aim r0x 01-03-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 1932470)
Przyznaj się, że Cie wyśmiali i jedynym co mogłeś zrobić by nie wyjść na kompletnego idiote to oświadczyć, że jest to prowokacja. Nie wyszło Ci chłopak ^^

Chłopie , bądź ze sobą szczery, takie postacie jak ja w tej grze na codzień ubijają 15 takich jak Ty, więc jedyne co Ci pozostaje to jechanie po mnie na forum bo w grze nie zdążysz napisac "fre itans plx" i juz widzisz napis YOU ARE DEAD :)
Ale mam dla Ciebie pocieszenie, Cipsoft wprowadził dla takich jak Ty światy non-pvp, więc ogranicz trochę forum, i zapraszam do gry:)

xoz 01-03-2008 15:49

Cytuj:

28-07-2006
czyli najpierw zalozyles to konto, potem tamto, i teraz znowu na tym? jaasne

Cery 01-03-2008 15:50

Ejjjjjjjj ale Ja Cię broniłem ; o

Zgadzam sie z Tobą. To forum zeszło na psy od kiedy wywalili gremlina ; ]

http://img98.imageshack.us/img98/701...acc0190eo4.jpg

Tutaj jest gorzej niż na jakimś melowisku < tak wiem, nie umiem odmieniać > :cup::cup:

Dzieci się miotają o skille bo oni lubią siedzieć po 100h przy slimie ; / każdy lubi to co chce a o gustach sie nie dyskutuje. Więc w 100% Ciebie popieram.

Buziaki

kiss :*

Pozdrawiam
Cery.

Aim r0x 01-03-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 1932511)
czyli najpierw zalozyles to konto, potem tamto, i teraz znowu na tym? jaasne

To jest konto mojego kolegi z gildii

Granteon 01-03-2008 16:12

A ja słyszałem, że masz tu już nie warcać (sam tak napisałeś). Chyba by to wyszło dobrze dla Ciebie, bo wymówka, że to była prowokacja tylko pogorszy sprawe...

Liva 01-03-2008 23:04

Moze poprostu gra for fun a nie dla numerków? Film nie jest taki zly jak wszyscy go oceniacie ;o

Voler 01-03-2008 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aim r0x (Post 1932447)
Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego supported funsite:)
Filmik ten jak pewnie mało kto sie domyślił to była prowokacja.
Kolejny raz udowodniliście mi i wszystkim ludziom nie korzystającym z tego forum,że nie opłaca się tu w ogóle o niczym dyskutować, gdyż każda odpowiedź tudzież dystkusja polega wyłącznie na bluzganiu siebie nawzajem , przykładów widać tu wiele, jednak z reguł są to wypowiedzi w stylu :" HAHAHHAHA NOOB NOOB HAHAHA ALE SKILLE HAHAHA ILE DAłES ZA POSTAC HAHAHAHAHHA ALE MASZ SLABE PVP JA SORKIEM 8 LVL ZABILBYM CIE BEZ NAJMNIEJRZEGO PROBLEMU".
Nie można się dziwić więc ani Seromontisowi, ani MDW, ani całej czołówce polskich graczy, którzy w swoim opisie na tibia com mają "Tibia br", nie zaś jak by to wynikało z ich narodości "Tibia pl"- czyli tę właśnie stronę.
Chciałem jeszcze nawiązać do postu w którym ktoś napisał "pierwszy owner Ojca directora pisal na tym forum". Otóż owner Ojca Directora zawsze był i będzie jeden, to prawda, wypowiadałem się na tym forum, jednakże zostałem zbanowany za "hack linki" po wrzuceniu filmiku z polowania na nightmary w kopalni. Pisałem w tej sprawie do moderatora który zablokował moje konto, jednakże jak wzorowy moderator Supported Funsite Tiba PL nie raczył mi nawet odpisać.
Tak więc jedyne co pozostaje mi Wam napisać to- have fun!
Jeżeli bawi Was wyzywanie się nawzajem na forum i pisanie co Wy byście nie zrobili na miejscu kogoś , kim nigdy nie będziecie- proszę bardzo:)
Pozdrawiam :p

I tu sie mylisz maja opisy tibia.br poniewaz za taka reklama maja sponsorowanego pacc'a wlasnie przez br

Killuminati 01-03-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aim r0x (Post 1932495)
Chłopie , bądź ze sobą szczery, takie postacie jak ja w tej grze na codzień ubijają 15 takich jak Ty, więc jedyne co Ci pozostaje to jechanie po mnie na forum bo w grze nie zdążysz napisac "fre itans plx" i juz widzisz napis YOU ARE DEAD :)
Ale mam dla Ciebie pocieszenie, Cipsoft wprowadził dla takich jak Ty światy non-pvp, więc ogranicz trochę forum, i zapraszam do gry:)

Dla twojej wiadomości - Nie gram w takie gry jak Tibia. Mam własne życie i nie musze wyżywać się na forum za to, że mnie biją.
Idź "do swojego domku" i nie wchodź tu więcej, nie potrzebuje takich jak ty do szczęścia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43.