![]() |
BOBCIU NIE ODCHODŹ ;(;(;( ;( uhne cie ale dmeon ma mnie na hita niech cie wojncio uratuje bo ja sie peniam ale NIE ODCHODŹ ;( ;( mumie to moge jeszcze pobić krzesłem ale z resztom gorzej
@down jasne możemy iść razem byle tylko BOBCIO WRÓC!! |
@up chodzmy razem :)
ja bede blokal xD MY CHCIEĆ BOBCIA!!!! |
Ja też chcę BOBCIA !!!!!!!!!!!!!!Dawaćć bobcia , zabije mumie !!!!!!1111 plsssssssssss
|
[MONSTER]Yeti[/MONSTER] <---To jest krewny bobcia
[MONSTER]Demon[/MONSTER] <--- to daleki :p elos xD dzieki za pozytyw ale nie bedzie bobcia ;( |
Tym lepiej dla ludzkości..
|
ale czemu już Bobcia nie będzie ;(??
|
@orog ksoro tym lepiej dla ludzkości to tym gorzej dla ciebie
@bobciu no wróc! czemu go nie będzie!? |
Nie będzie go dlatego że -
1. jest do dupy 2. jest nie śmieszny 3. jest do dupy 4. jest stworzony przez nie kapującego nooba 5. jest do dupy 6. uwłaczasz paskom 7. jest do dupy 8. uwłaczasz fakeom 9. jest do dupy... (...) 23. jest do dupy (...) 67. jest do dupy (...) 99. jest do dupy (...) 109264745451221. jest do dupy (...) |
Zauważyłem, że za powrotem tego czegoś głosują głównie ludzie, którzy nie potrafią nawet prawidłowo zdania sklecić.
|
Yeyeyeyeye
Bobcio sie obudzil bo czyms zaczelo smierdziec ohhh ostro...
http://img260.imageshack.us/img260/6...pierdolcx4.png I konczac to co zrobil bobcio poszedl sobie spac , Do kiedy go ktos uwolni... "Kiedys" Precz z Aronem! Precz z Aronem! BO GO BOBCIO NIE LUBI! BO GO BOBCIO NIE LUBI! |
HAHAHAHAHAHHA Ten tekst mnie naprawde rozbawil!!!
Bobcio says: TY DZIADU STARY NAWET SAYS NIE UZYWASZ!!! Na RL tez mowisz do mamy Triplonq says:daj mi obiad ? Zal fake 0/10 Ze bobcio ma krzywa glowe to na gg teksty waliles ze to mialo byc "specialnie" i ze ta trawa na karku to tez "specialnie" mowiels ze to mialy byc Liscie XDD Hmm... Krytykujesz mojego nekro to ja twojego Bobcia^^ Nie Pozdro Aron~ |
Smieszne to jest, ze on proboje nas rozsmieszyc takim fake'iem
|
Boshe. Wy cos rozumiecie???
Cytuj:
Jesli myslisz ze to fake to "Onw3d" @Aron A jesli naprawde tak chcialem? Co ci do tego? Podnieciles sie? Nie spamoj tutaj "HAHAHAHAH" Zamknij sie Ic z bogiem wroc z policja!8o |
Cytuj:
No jak nie, to przepraszam... ale pomyliles dzialy: > |
Mało śmieszne
chumor -5 fabuła -10 Ciekawość -9 efekty -7 nudne do kitu dno itp.(ja to liczyłem na mój własny system) podsumowując 3+1+0+5 = 9/40 = 0.0.1/10 |
Bobciu nie wracaj. Kupie Ci wygodny sarkofag!!
Rozsmieszyl mnie tylko brak logiki w calym fake'u. Nie bede teraz mowilo co mi chodzi, ale ty i tak pewnie wiesz.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale spieszylem sie. |
Tja.
Twój fake jest żałosny jak reklama Nordea Banku. Chociaż...ta reklama jest lepsza. A te twoje odzywki " Ić z bogiem wróc z policja he he ". Jeżeli chcesz udawać durnia, to nie musisz. Wiesz, z chęcią poszukam dla ciebie jakiejś roli w teatrze czy filmie, gdzie będziesz mógł grać siebie. Zazwyczaj takie role są wolne. Nie, nie chodzi mi o granie siebie tylko o granie ... ( wstaw co chcesz ). Za fake: 0/10 Za odzywki czy to popisywanie sie "jaki-ja-dorosły-i-pro-uber-elo-extra-mega-super-hiper cool": -10/10 Za zachowywanie się: -20/10 ( zachowujesz się jak bachor w piaskownicy ) W fake'u nie podoba mi się...wszystko. W tobie tak samo... A o zachowaniu nie wspomnę... |
Po jakiego grzyba odswiezacie zeby nabijac posty jak tak to nara
Sry za nabicie ale jak patrze na to to mi sie niedobrze robi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |