![]() |
ARON xD Zamaluj na bialo te poduszki :DDDD!
jestes super z ta doda to wyjebiste bylo :D |
Part 6
Yoo mam już part 6 :D
I nazywa sie - Zemsta Dody :D Obrazki chodzą tak ; 1:lewa góra - 2.prawa góra - 3:lewy dół - 4.prawy dół Part 6 http://img239.imageshack.us/img239/3240/part6pi6.png Pozdro 8o PS. Ulepszyłem Part 1 i 2 bo nie wyglądały najlepiej :evul: PS2. Nauczy mnie ktoś robić outfity? Moje GG :5665681 Aron~ |
Prawie jak pasek.. Stare kawały wykorzystywane w fake.. i jeszcze ten Chumor=/
|
A ta ramka wygląda jakby to była woda XD
Takie średnie ;d 6/10 |
Poprzedni pasek fajny,ten już znowu głupi 6/10
|
@Orog
Chyba nie masz mojego humoru :D Nie długo Part 7 :p Pozdro Aron~ |
:D devil potpalil uszko xD bo byu zuy ---->10/10!!!!
|
Part 7
Ahhh... Te petardy :D
Part 7 http://img122.imageshack.us/img122/6364/part1bu6.png Pozdro @Pacz Knight Ehh... Takie Fake robi sie chyba w paskach :S Aron~ |
Ten odcinek jakoś troche mnie nie zabawił daje zaniego 5/10
|
Arghhhh... <dusi sie+palpitacja serca>
Kolejny (pewnie nie ostatni) glupi paskowiec. Ludzie co was napadlo zeby robic paskowce i to na dodatek debilne paskowce gdzie jest 0 humoru. Jeszcze jeden glupi pasek a zorganizuje specjalna akcje anty paskowa xD Nie rob paskow bo nie przypadl mi do gustu twoje poczucie humoru. ;) |
A ja się kiedyś obwiniałem, że leniwy jestem i nie wykorzystywałem 100% umiejętności graficznych przy robieniu fake'a paskowego.
Nie stawiam ocen ;> farta, wymyśl coś lepszego. @edit Możecie się spodziewać nowych odcinków W&N, do kwietnia na pewno będą. ; |
Cytuj:
|
Super fejk o ja leprzeko nie widzuem !!1!1oneonejeden
A tak na serio 1/10 Part I najlepszy Otoczenie do dupy :/ |
o jezuuuuu :/ moż epopracuj i spojz troche na to zanim wystawisz prosze pracuj
|
Hmm.. Patrze zawsze 3 razy :p
Mi sie podoba :D Moze nie ktorzy z was nie maja mojego humoru :p |
niezły jak na 1 ocena 7567567/7567569
|
nawet fajny 10/10
|
Witam! Wlasnie robie nowy fake czyi ten jest do zamkniecia!
Tym razem to bedzie prawdziwy fake a nie taki z dowcipami itp :p @Down Hahahha. Zabronisz mi robic Fake? Chyba nie. I nie bedzie paskowca i moze juz sie polepszylem w robieniu fake -.- I to bedzie moje drogie fake a nie 1st 0.o I twoj 1st fake nie byll lepszy. A tak wogole... co ty masz do paskowych fakeow? Pozdro Aron~ |
Nieeeee nie rob fakeow! Bo znowu wyjdzie ze to bedzie paskowiec! Po tym co zobaczylem to nie rob, albo zrob i daj to do tematu Nasze 1st fakei...
|
Tak fake niczego sobie jak na pierwszy raz.Mogę ci wytknąc błędy ale nie jestem zuy jak ten do-devil :P.Nie które żarty śmieszą , a nie które śmieszą ale glupotą.Poza tym inne ramki plax ;P zuy zuy zuy one
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |