![]() |
Ludzie ale wy wszyscy jesteście ŻAŁOŚNIIII !!!!!!!! X(X(X(X(
Zamiast sprawdzić czy Quest naprawde działa i gwiazde mozna wrzucić w tele to przezywacie gościa od debili itd ... zygać sie chce !! Ps. Teraz wiadomo go ma te 10 latek ... |
Kto chce to moze mi niewierzyc... wbijam w to... Niech ktos kupi Frozenke i sprawdzi... Chcieliscie zdjecie to macie...
|
Zacznijmy od początku, napisałeś że zrobiłeś to 61 ek. Tak więc wątpię żeby knight z takim lv biegał w facc outficie. Po drugie na 61 lv zwykły gracz nie ma takiego eq. Po trzecie i myślę że najlepsze jest to że na 61 lv z takim eq (co pokazuje że masz niby full kasy) biegasz z bsem który jest na któryś tam lv. Masz przecież mystic blade od 60 lv, albo chociażby gsa / dragon slayera. Jak dla mnie wbił na otsa, zrobił ss z itemami a później wkleił na zdjęcie z rl tibią.
|
wszystko zostalo realistycznie przedstawione, ja poswiecilbym gwiazdke w celu sprawdzenia czy to prawda ale kaski mi brakuje nawet jak eq sellne u mnie 40k to bardzo malo za gwiazdke, przecietnie po 60k chodzi , sprawdzalem zdjecie , SM nie wyglada na wklejone , albo doskonaly fake albo rly ;o
|
Cytuj:
It weighs 4.20 oz. 20:06 You see a bright sword (Atk:36 Def:30 +1). It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. It weighs 29.00 oz. The blade shimmers in light blue. 20:06 You see a ring of the sky. It weighs 0.40 oz. 20:06 You see a demon helmet (Arm:10). It weighs 29.50 oz. You hear an evil whispering from inside. 20:06 You see a magic plate armor (Arm:17). It weighs 85.00 oz. 20:06 You see golden legs (Arm:9). It weighs 56.00 oz. 20:06 You see boots of haste. It weighs 7.50 oz. 20:06 You see a mastermind shield (Def:37). It weighs 57.00 oz. It's an enchanted shield. Moje cale eq. A wiec pytanie skad takie dobre? Po pierwsze zlocilem nose ringa ktorego sellem na moim swiecie za 1,3kk wiec za taka sumke mam prawie full seta. Facc outfit - specjalnie do zdjecia taki zalozylem (chce pozostac anonimowy, ktos zawsze moze expic na EF-ie, zobaczy mnie w kolorach w ktorych bylem na zdjeciu i pyf z moja anonimowoscia). Teza ze nie mam pacc? Wystarczy spojrzec na Soul (200). Bs? Expilem na efie od 59 lvl (dlugi exp? zwroc uwage na Cap [22]). Jeszcze cos? |
Cytuj:
|
Mnie zastanawia jedno tak o wzioles 2 frozen stary i poszedles wykonac jednego z najmniej znanych questow z tibi i expiles sobie w najlepsze ? Nie korcilo cie zeby isc do depo poszpanowac czy cos takiego?
|
fake, bzdura, a pod tp jest ... lava
|
Chciałem sobie zapisać ten fake żeby zobaczyć sobie ją z bliska. Ten pan zapisał tego fejka jako silvermacern9.jpg Po co to 9 w nazwie?? :D
|
Cytuj:
|
To wszystko jest dobrze ułożone, ale widać wiele błędów. Człowiek nie jest doskonały! :D A moze powiez chociaż na jakim świecie grasz??
|
@autor
Nie odpowiedziałeś na mojego posta: Cytuj:
|
Cytuj:
To dodaje imageshack, na wypadek gdyby ktos inny również zhostował obrazek nazwany 'silvermace'. |
@up
Imageshack troszkę zmienia nazwę. Dodająć jakieś litery cyfry itp. |
Sora, ale nie mogę sie powstrzymać... naciśnij ctrl+n a nie wyczyniasz dziwne rzeczy na paincie
|
Zastanawia mnie jak doszedles do tego ze tak sie robi tego questa...
Co do outfita to to moj kolega 112 rp nosi outfit startowy (ten z rooka) wiec to nic nie znaczy ale... 1. Eq 2. Zly opis przedmotu juz ktos mowil o plusowej obronie... 3.Nie wieze ci chcesz zebysmy wrzucali starlighty w tp a ty bedziesz siedzial i sie smial ze stracilisy kase... |
Sprawdzone - straciłem 15k, które wydałem na frozen starlight. Questu nie ma, bynajmniej m walle nie znikły. Mozecie sie smiac, a temat mozna zamknac.
|
Cytuj:
|
Smieszne jest to, ze wszyscy rzucaja sie do sprawdzania spoila a nikt nie pcha sie po wskazowki jak zdobyc wskazowki pomocne przy quescie. Dlaczego ? Bo zadnych wskazowek nie ma, ktos po raz kolejny wymyslil sobie historyjke do ktorej wkleil kilka rzadkich przedmiotow i probuje zaistniec na forum.
dla niekumatych: pytanie nie powinno brzmiec "jak to zrobiles?" tylko "skad wziales wskazowki?" i od razu moznaby goscia spisac na straty. Poza tym jeszcze jedna rzecz umknela waszej uwadze, jesli faktycznie jest na SM quest, to automatycznie wartosc tego itemu spada wielokrotnie i w zasadzie nie ma sie czym podniecac bo SM zostaje zdegradowane do roli kolejnej dostepnej w mniej czy bardziej utrudniony sposob broni, ktora po pierwszym przecieku zaleje serwery. |
@up
Prosciej dla 90% uzytkownikow forum: Jak ktos by mial spoila, to by go nie dal, bo mace kosztowalo by 1000x mniej ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |