![]() |
Już nawet flame wary są tu prowadzone na pożałowania godnym poziomie. Wstyd, hańba, ubóstwo. Zero finezji, Z-E-R-O.
Zresztą, tak czy owak, flamewary metal vs reszta świata wszystkim się dawno znudziły. I tak wiadomo, że metal to darcie ryja, techno to zremiksowane stukanie łyżką o garnek, rap to czarni na ulicy, a hip-hop zjarani skejci nienawidzący policji. I o co tu się kłócić? Tak swoją drogą, Cytuj:
|
Amen. znaczki
|
Cytuj:
@Killuminati "Shorty wanna be a thug" w podpisie? ^^ |
Cytuj:
|
Każda muzyka może okazać się dobra,trzeba tylko poświęcić jej trochę czasu ; p Koniec.
|
@up
najmadrzejszy post w temacie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmu nie oglądałem, może kiedyś go ukradnę z internetu ;). Co do Tupaca to jego muzyka jest dla mnie strasznie nudna, bicik, tekst o ciężkim życiu, melodyjny refrenik, bicik, tekst o ciężkim życiu, refrenik, koniec. I nie zarzucajcie mi, że słabo znam jego twórczość, bo mój starszy brat swego czasu był jego wielkim fanem i byłem zmuszony słuchać dyskografii tupaca przez jakieś pół roku dzień w dzień. Owszem znalazłoby się kilka znośnych kawałków, ale mógłbym je zliczyć na palcach jednej ręki. Generalnie większość hip hopowców mnie nudzi, ale są wyjątki: - Beastie Boys, których uwielbiam za to że ciągle się coś dzieje w ich utworach. - The Streets, ze świetnym, londyńskim wokalem. Z czarnego rapu lubię czasem Public Enemy posłuchać, a z polskich wykonawców to oczywiście K44. Sorry za off-top, ale nie mogłem się powstrzymać. |
Cytuj:
A wiesz co to jest flow?.. |
Tak wiem i mimo iż flow 2paca nie jest zły to i tak jego muzyka jest dla mnie nudna.
|
Polacy robią lepszą ;d
|
Cytuj:
Jeszcze, można podzielić 'słuchaczy rapu' na : nie słucham polskiego rapu bo to gówno, wole zagraniczny, a w szkole z języków obcych marna dwója[słuchamy bo fajnie brzmią nie-polskie słówka]. I na takich którzy znają angielski i wtedy można ich zrozumieć[zdanie sluchaczy]. =] Eldo i Pih miażdżą ; d |
LUDZIE TO JEST TEMAT O STEP UP 2 THE STREETS, za kazdego offtopa, kłócenie się która muzyka jest lepsza itd nie jest tu na miejscu i powinien byc karany warnem kazdy post ktory nie wnosi nic do tematu. Amen.
|
Chodźcie zrobimy oddzielne tematy o każdym filmie z aktualnego repertuaru Cinema City!
|
Byłem w kinie na tym i nie żałuje 14 zł ;).
Ścieżka dźwiękowa fajna, wyjebiaszczo hycają tylko fabuła za bardzo love storowa. Ale hycają naprawdę extra. Polecam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
2/ Nie ma co się dziwić, chłopak przeczytał jednorazowo śmieszny tekst na bashu i teraz rzuca nim przy każdej okazji... Cytuj:
Cytuj:
|
@Turi~
A gdzie byles? Bo w naszej metropolii nie ma jeszcze... Trzeba poczekac ;) Chetnie drugi raz obejrze. |
Cytuj:
|
Byłem z klasą na filmie. Fabuła - dno. Muzyka - hm... nie kręcą mnie te rytmy. Taniec - jakoś też mi się nie spodobał. Niby jest fajny, taki... pokazowy ale - to nie jest to.
Nie ma to jak kocioł, w którym każdy ma glany. \o/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |