![]() |
Nie wiem czy jestem za głupi.Ale w wieku 25 lat + nie chciałbym pisac na forum tibia.pl na temat pekowania w grze jakiejkolwiek.A ty niedosyc ,że to robisz to jeszcze twoja opisy są prymitywne i wogle jakieś nie do rzeczy.
|
Cytuj:
mowie po raz xxx NIE PRACUJE NA PKP wystarczy czy dalej bedziecie te tanie txt sadzic @pan up widocznie niedorosles na to aby zrozumiec co sie mysli o dzieciach w moim wieku.Dorosnij ,pogadamy za 10 lat,a teraz do lozeczka spac bo juz po dobranocce |
przestan juz mowic ile to masz lat i ze wszyscy sa gowniarzami, ty oczywiscie nigdy nie miales 15 lat i nigdy nie palnales glupstwa/zachowywales sie jak idiota.
|
Cytuj:
Yours Spocony |
Cytuj:
Wogole to sua wyglada na barmana ^^ |
ty no barman.. a moze batman ?
btw. ZBANOWALI MI KRYSTYNE JHUAHUHAUAH ;) |
Nie wiem dlaczego , ale zawsze jak cos sua napisze w jakims temacie to odrazu rozmowa na konkretny temat sie konczy a zaczyna sie jazda po sule . Przyjemnosc wam to sprawia ? Nie znacie go z rla wiec nie wiecie jak sie zachowuje i jaki jest naprawde ( no chyba ze macie talent oceniania ludzi po fotografiach ) .
|
@ap
<3 @sua medi ma racje :D odpierdolcie sie od niego-są lepsze tematy ;O ;P |
Cytuj:
|
no i padłem też .... :/ loot: DSM, P AMMY, 5bp SHP, 3bp MP, i trochę innych rzeczy.
Mar 23 2008, 15:23:28 CET Killed at Level 53 by Lucius the Sorcerer and by Altymeri Averion |
chuj mnie to boli
|
Cytuj:
|
Mar 24 2008, 01:42:38 CET Killed Van Dragoon at Level 105 ok
xD |
23:11 Mclusky [111]: exura full
Pokazal klase pvp z ots :s |
haha xD pokazal i to 3x
|
mclusky ostatnio sie czai i armory zabiera kolo dc szczegolnie knightom./
|