![]() |
co teraz kasa znaczy jak jest allegro.pl/ebay.com?
|
Nie wiem, czy zauważyliście, że miał ogromną ilość lootu ze smoków. Dla mnie jest to równoznaczne z tym, że expi na bocie, więc nie szanuje go wogóle. Chyba, że na takim lvlu lubi bić smoki ręcznie.
|
A może to kolejny przekręt z oszukaniem tibicama? (jak z tym silver mace)
|
Cytuj:
|
Po pierwsze było
Po drugie nic specjalnego 0 rare.. Po trzecie jest owiele wiecej kasiastych ludzi tylko poprostu sie tym nie chwala bo po co.. |
|
Dysan sie nie liczy bo to noob :P Ostatni zakup - TH oO
|
moze odświeżymy ten temat?:D
|
Po co?? dla "jaj" albo dla postów??
|
oj sorry, wlasnie sie skaplem że temat odkopany...
|
Kris
Nie niee Wakson sie teraz swoim bogactwem bedzie chwalic
|
daniel ma więcej kasy
|
1 William Gates III
2 Warren Buffett 3 Carlos Slim Helu 4 Ingvar Kamprad 5 Lakshmi Mittal 6 Sheldon Adelson 7 Bernard Arnault 8 Amancio Ortega 9 Li Ka-shing 10 David Thomson A według mnie oto 10 najbogatszych ludzi :/ |
Cytuj:
|
@up
Moja z 2007 roku lista :/ Nie chciało mi się innej szukać xd |
sam Gryphie (deleted) z celesty ma jakies 50kk~~ + itemy
|
Cytuj:
Skoro deleted to chyba mial :p W Tibii sa 2 aspekty bogactwa. Sa Ci, ktorzy maja duzo gotowki oraz sa Ci, ktorzy maja itemy o nieokreslonej wartosci. Trudno okreslic czy bogatszy jest ten co ma 50kk czy ten kto ma 40kk i Kilka Golden Helmetow na Antice. |
Cytuj:
No ale tych ludzi nie ma w tych gazetkach bo Forbes i cały Axel Springer też jest pod ich kontrolą :) Rockefeller powiedział, że gdyby był na pierwszym miejscu to ośmieszałby pozostałych ilością zer jakie posiada. |
Cytuj:
xDD |
@ up
No to pozdro. @ 2 up No i kogo to obchodzi, to jest Polska, pewnie koło 50% społeczeństwa myśli jak dociągnąć do pierwszego, a nie o majątku jakiś farciarzy i drodze do niego. O tym można przeczytać w formie ciekawostki, ale nie interesować się ich biografią ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |