![]() |
Cytuj:
1.Nie 2.Nie 3.Nie 4.Nie 5.Tak 6.Tak 7.Nie 8.Nie 9.Nie 10.Nie 11.Nie 12.Tak 13.NIEEEEEEE 14.Nie 15.Tak 16.Nie 17.Nie 18.Nie 19.Nie 20.Odziwo Nigdy 21.Nie (Nie mam rl kumpli którzy graja w tibie) 22.Broń Boże! 23.Nie 24.Czasem/Tak 25.Nie gram już z rok |
14 ;] Fajny test ;p
|
1. Tak
2. Nie 3. Nie 4. Nie 5. Tak 6. Tak 7. Nie 8. Nie 9. Nie 10. Nie 11. Nie 12. Nie 13. Nie 14. Nie 15. Tak 16. Nie 17. Nie 18. Nie 19. Tak 20. Tak (Snu sie nie wybiera O.o) 21. Tak 22. Nie 23. HAHAHA 24. Playerkilling. 25. Nie |
Jak dla mnie ten test jest trochę źle sformułowany, ponieważ czasami ktoś może powtarzać czynność opisaną np. w pytaniu nr.1 notorycznie, a czynności opisane w innych punktach są mu zupełnie obce, czyli jest to duże uzależnienie, ale jednak w teście to tylko jedno TAK.
Osobiście mam 4-5 TAK. Pytania nr. 19,20 nie mają nic wspólnego z uzależnieniem. |
1.Nie
2.Nie 3.Nie 4.Nie 5.Tak 6.Tak 7.Chyba tak ;p 8.Nie 9.Chyba raz xD 10.Nie 11.Raz 12.Tak 13.Nie 14.Nie 15.Tak 16.Tak 17.Tak 18.Nie 19.Nie 20.Tak 21.Czasami 22.Nie 23.Nie 24.Raz z kumplem dla jaj na lekcji pograłęm w Fast Handa xDDD 25.Troszq To jestem uzależniony czy nie? btw. powinno być też pytanie czy gra się w inne gry poza tibią i czy spotyka się z kumplami/koleżankami <why not> w/z RL |
Hehe mam 2taki mysle ze nie jestem uzalezniony :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A gdzie wyniki tego testu? |
Czy kiedykolwiek...
1. Opuściłeś/aś lekcje, żeby grać w tibię? 2. Nie poszedłeś/aś do pracy, żeby grać w tibię? 3. Nie poszedłeś/aś na randkę, żeby grać w tibię? 4. Opuścileś/aś wyjście(urodziny kumpla, itp.), żeby grać w tibię? 5. Czy grałeś/aś dłużej niż 6 godzin bez przerwy? 6. (...) 12 godzin bez przerwy? 7. (...) 18 godzin bez przerwy? 8. (...) -Broń Boże- 23 godziny bez przerwy?! 9. Nie zjadłeś/aś posiłku, żeby grać w tibię? 10. Nie wykąpałeś/aś się, żeby grać w tibie? 11. Obudziłeś/aś się w środku nocy, żeby pograć w tibię? 12. Czy odłożyłeś/aś sen na później, żeby grać w tibię? 13. Miałeś/aś związek z osobą płci przeciwnej w tibii? 14. Nadal jesteś w takim związku? 15. Planowałeś/aś co będziesz robił/a w tibii, nie grając w tym czasie? 16. Planowałeś/aś swój dzień, żeby maksymalnie wykorzystać czas na grę w tibię? 17. Planowałeś/aś swój tydzień, żeby maksymalnie wykorzystać czas na grę w tibię? 18. Planowałeś/aś swój miesiąc(!), żeby jak najlepiej przystosować się do tibii? 19. Używałeś/aś proxy albo innych botów do rozwijania swojej postaci w czasie gdy byłeś/aś w szkole, pracy czy gdziekolwiek indziej? 20. Śniłeś/aś o tibii? 21. Ciągle rozmawiałeś/aś o tibii z Twoimi kumplami w RL? 22. Ciągle rozmawiałeś/aś o tibii ze wszystkimi? 23. Kupiłeś/aś sobie specjalną fanowską koszulkę tibijską? 24. Odnosiłeś/aś się w RL do tibii? 25. Grałeś/aś w tibię podczas robienia tego testu? Nazywam się Bartek, byłem anonimowym tibiocholikiem, nie ćpam już od 3 lat :) @up: wynik musisz sobie sam przemyśleć... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |