Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
(Post 1956951)
Komputer od zawsze przebijał konsole w grach i nadawał się do nich 10x bardziej. Dlaczego? Proste.Na komputerze możemy WYGODNIE POGRAĆ W KAŻDĄ GRĘ. Myszka i klawiatura przystosowane są do wszystkiego po prostu. A konsole? Można grać na nich w bijatyki. Ale ja lubię RTS. I co? Joy Pad to po prostu kaleka. W ogóle jest ich mało na konsole. I co z tego że twój CoD4 jest piękniutki skoro musisz kaleczyć się by zabić 1 wroga? A na komputerze granie z myszką to czysta przyjemność. Komputer jest po prostu lepszy do gier,ponieważ gry to nie tylko Bijatyki/ścigał ki,zręcznościówki ale również FPS'y, RTS i inne. Na konsolach masz tylko lepszą grafikę. A tytuły? Kwestia gustu. Mi np. Brakuje tylko i wyłącznie MGS na peceta. Oczywiście jest to tylko moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać ; p
Edit:
Tylko niech mi nikt nie mówi " MOSHNA PODŁĄCZYĆ MYSZKE DO PS3!" bo it ak większość konsolowców tego nie ma... Do malucha też jak podczepisz nitro to śmiga lepiej od droższych samochodów...
|
Radzę nie kierować się stereotypami i swoim negatywnym doświadczeniem.
Ad. RTSów. Jasne, że na PC pogra się lepiej. Jednak to nie powód, że komp jest lepszy w grach od konsoli(co to kur*wa, jedyny argument na wyższość PC?!). Pograj w C&C3 na Xkloca360, to zobaczysz. E, e, e. Stop. Nie ma się konsoli? To nie rzucaj oskarżeniami, że konsola do RTSów ssie.
BTW. na padzie można niewiele gorzej wymiatać jak na myszce. Serio.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bim
(Post 1956970)
@Zyłka
Jak już coś mówisz rozwiń wypowiedz... Czemu nie dorównuje komfortowi? Ja mam podpięte normalnie pod monitor jak kompa, mam 4 porty usb jak w kompie i dodatkwo czytnik blue ray. Podłączyłem myszke i klawiaturę (usb) i normalnie chodzi. Internet też, a w dodatku mam BlueRaya :) który jest przyszłością i już drożeje...
|
Co nie zmienia faktu, że nie zastąpi w 100% PC.(to żeby nie było, że jam jest konsolowiec...) Na upartego, fakt, można. Jednak po co robić z konsoli
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bim
(Post 1956970)
No i tu się grubo mylisz... to tak jakbyś mówił, że większość PCtowców tego nie ma... raczej ten kto ma konsole, ma też PC a co z tym idzie? Myszkę (choć tu trzeba usb, ale teraz większość to ma). No i? :baby: Mówicie głupoty i juz... PS3 jak najbardziej zastępuje komputer a 6 rdzeni nawet go przewyższa :) Nie mam zamiaru wszczynać kłótni fanboyów pctów i konsol, ale taka prawda. U mnie w szkole też się o to ludze kłócą i ja 2 lata temu też się kłóciłem dopuki nie kupiłem czarnulki. Punkt widzenia się wtedy drastycznie zmienia. B)
|
Co za ludzie... jeden ślepo kocha PC, a drugi konsolę... Myszkę na upartego można podłączyć, jednak wszystko jest robione pod kątem pada. Po co kombinować? Zresztą wiele osób prócz konsoli ma też kompa, nawet tylko do neta.
Czarnulka... dobra, powstrzymam się od pewnych słów... Ale cóż, niezła dyskusja: fanboj PS3 kontra PC...
BTW. nie mam żadnej konsoli.
|