![]() |
Dc
Dobry exp i dobra kasa :)
|
Zeby nie robic nowego tematu:
Mam 25 lvl ek i mam pytanie: Gdzie moge najszybciej wbic 30 lvl? Moje skile to obecnie 58/57 ale bedzie 60. Od 30 lvlu to juz problemów miec nie bede ale teraz to nie wiem bo na zlowie za maly lvl. |
Cytuj:
Hm, co jeszcze nie zostało wymienione... może orci dookoła OF? Halabrady z nich lecą. |
Cytuj:
|
Dragon-Fly Dlugo Lootbagi taszczyles do thais ;P
|
To były godziny szczytu, musiałem nosić po prostu full cap... parę razy zrobiłem lootbaga, i tak cudem przeniosłem ;S.
|
HeHeHe Ja zawsze przed miastem zostawiem baga biegne do dp scagam eq i powieli wszystko sellam :)
|
Jeżeli tak robisz, to nie sellaj od razu, tylko ustaw w dp bp'ki i rzucaj loot i po następny lecisz, albo Ci się uda przez miasto przerzucić lootbag...
|
Jedynie droga bagow ;D
|
@Up
Właśnie miałem to napisać! :D Ciut za npc Sam stoi skrzyneczka na listy :) |
O rly? Oo Teraz wydaje się to banalnie łatwe :D. Aaa, to chodzi o tą na skrzyżowaniu ;]. Łatwiej, ale i tak trzeba uważać na noob'ów. :/ Jakoś opracuję fajną metodę.
|
Co do drogi bagów to straciłem w ten sposób lootbag warty 10k+
gość mnie obserwował, i mimo, że zakryłem jeszcze mój lootbag paroma pustymi, gdy wróciłem sprzedać loot, mój lootbag był pusty... |
@Arcan - Właśnie z Aroonią opracowujemy "super maastah evul" plan, jak przenieść lootbag, żeby nikt się nie skapnął, bo ja też mam dość nerwów "wyczaił coś czy nie?!" :/.
|
Chyba znalazłem dobry sposób, prześlę wam screena na priv, co o tym sądzicie?
|
Wysłałem Ci jedną z wielu koncepcji ;].
|
@Dragon-Fly i Arcan
Uhm, ja to zawsze biorę na loozie :> Bez stresu idę z worem jak najbliżej depo/mailboxa. Sposobem drogi bagów jeszcze nikt nigdy nie zakosił mi mojego złomu, nie wiem jakim cudem Tobie się to przytrafiło, Arcan :) Gdy mamy do dyspozycji kolegę, prosimy go, by szedł przed nami i powiadamiał o sytuacji. Powiedzmy C=czysto, K=ktoś idzie. Co 2 sekundy wysyła taki szyfr na PW i osoba taszcząca worek wie, że w jej strone zmierza nikczemny, straszny i zuy gracz B) |
Ale zawsze lepiej się zabezpieczyć taką "drogą" :D.
|
Nom...
Piszą wogole nie na temat i robia sobie z niego jaja ... n/c ... |
Znacie jakas dobra miejscowke z BEHO :) ??
|
Koło Venore, nawet mumie są lvl down... na MT. Sternum "tomb" też jest parę respów... No i oczywiście za orkami w Ancient Temple ładny spawn... Niestety, Altar's Lake zapchane po brzegi...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |