![]() |
:0
siema... mam na sell paladin armor i dragon lance..
nick Vicle Shan albo piszcie na gg: 7442512.. a i kupilbym jakiegos palla 20+ ze skillami 60+ pisac :) |
a
a tylko najlepiej tego palla bez r-keya.... i najlepiej zamienie sie np. za paladin armor :) albo za gp..
|
Kupę knight legi za 7-9k.
Nick: Shlashy |
:)
Jeszcze zostalo na sprzedaz Dragon Lance..
pisac do Vicle Shan. |
Hej, mam na sprzedasz Death Ring;]...
|
mam na sprzedaż bp hmm jeszcze nie skończony ale tak za 1h skończe go ... cena do uzgodnienia !!!
postać [CHAR]kamil pogromca fireballi[/CHAR] pisać w grze !! EDIT: po ile stoi blood herb na sliverce ?? |
:0
Mam na sprzedaż knighta.. Oto screen:
http://img212.imageshack.us/img212/5692/knighttm7.jpg jeśli ktoś będzie chętny to pisać na gg:7442512 |
Kupię vampkę za 13-14k
Pisać do "Xeophandruis" |
Noooo juz ci ktos sprzeda lol :D jak u djinna za 15k :cup::cup:
|
Ma ktoś na sell iron ores? x.x
|
. .
|
Cytuj:
|
hehe mam pytanie, chuj cie to swędzi?
|
Po raz drugi tym razem mam na sell runki bp hmm i avalanche. Jest kto chetny ?:> Nick tak jak w profilu :Suppressor Corristo :p
|
world trade
zamienie sie za itemki na iridi, pisac na cartmaano na iridi lub cartmaan na silverze:]
|
WT moja Nerana Twoja Silvera
ok 500-700k ;] |
kupie cluba jaka crystal mace albo cos do 40 lvl jedno reczna jestem w stanie dobrze zaplacic mam skul stafa ale chce cos leprzego jak cos to pisac na private :D
|
KUPIE Spirit Cloak( ~1.1k)
pisac w grze nick sork luki mieszkam na thais (nie mam pacca |
Dobry
Mam do sprzedania Mastermind Shield, Demon Helmet, Golden Legi, Heroic Axe i Amulet of Loss Pisac do Lord Aiki albo PW bo rzadko online Dziekuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |