![]() |
a czy to prawda że żółtki (chinczycy,koreanczycy itd.) mają wakacje 3 dni ?
|
nie xD.
gdzieś m-ce +homework podobno... |
Ktoś tam pisał, że studenci maja 3 miesiące :> Mogą miec i nawet 4, o ile wszystko zdasz ladnie za pierwszym razem ;D A jak nie zdasz, to sie meczysz i ryjesz przez cale wakacje na poprawki we wrzesniu, modlac sie codziennie, aby tylko warunku nie miec ;]
Wiec 3 miesiace masz, jak sie uczysz :D A i tak wiekszosc studentow w wakacje pracuje, wiec... co to za wakacje ;) Czasy wolnych 2 miesiecy, kiedy sie nci nie robilo, juz dawno minely :( |
Nasze szkolnictwo jest ja cipsoft nie maja co do roboty to wymyslaja jakies głupoty tak ot.
|
Cytuj:
|
Dni wolnych pewnie nie byłoby. W końcu jak zamiast 2 tygodni sierpnia byłyby 2 tygodnie gdzieś w październiku, czy listopadzie. Tylko co z tym czasem robić? Zły pomysł. Tak to wszyscy rozłożą wyjazdy wakacyjne, a po skróceniu wszędzie będzie większy tłok bo i tak jesienią nie ma po co wyjeżdżać (no, chyba że do Egiptu :) ), bo wszyscy będą jechać w najcieplejsze miesiące.
|
bump:PZnaki
|
Ja chcę, żeby było tak jak teraz.
Od ferii mam braki w szkole muzycznej, bo nie chce mi sie ćwiczyć na gitarze/pianine ;d |
Haha, a Ja juz drugi raz mam ponad 5 miesiecy wakacji, za pierwszym razem po liceum, od kwietnia do paźdiernika, bo w pazdzierniku sie studia zaczynaja, a teraz mam wakacje od końca sesji zimowej, bo Jej nie zaliczylem i wyleciałem :P startuje ponownie, ale znow wszystko zacznie sie w pazdzierniku, wiec obecnie mam hmm.. niech policze 7 miesięczne wakacje ;)
Ale nie ma letko ;) trzeba szukac roboty... zamiast narzekac, uczcie sie, bo skonczycie jak ja, a nie jest łatwo ;p |
Heh czytałem to w jakieś gazecie.
Wakacje mają trwaĆ 1 miesiąc. A ten drugi miesiac ma byc porozkladany wciagu roku. Bedzie wiecej wolnego czasu w ciagu roku szkolnego. Moim zdaniem tera bedzie lepiej. :) |
@up
Nie no bez jaj. Albo ciebie pojebało albo ich. albo mnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |