![]() |
Hehe, bardzo ladnie, bardzo bardzo ;)
Gratuluje po stokroc :) Aha, ktos powiedzial, ze jestes wzorem dla wielu, ze ludziska chca byc tacy jak ty. Ja nie chce, ja chce byc lepszy. :D ;) Tyle, ze jestem magiem :o Taaa... trzeba miec fantazje dziadku ;) (Trzeba miec fantazje i pieniadze, synku.) (i highlvl :P) PS: IMHO za duzo exori :P, chociaz, trzeba przyznac, ze owe exori powalaja... |
fajne ss'y
Troche ludzi stamtad znam :P :) |
Feri Nice .. :)
Polak potrafi ... Kiedy 100 lvl ?? :> Chyba uda mi sie go zrobic przed toba xD !
bibi |
Niezłe masz exori ;)
BIG GRATZ |
Fajne ssy , tylko szkoda że od gieja XD
|
Nietrzeba mowic ze ladne ssy's bo to wiadome a mam tylko jedno pytanie odnosnie jednego z nich. Czy nie lepiej z Gs'em isc na guardy a ty miales Bs i shielda z gs szybciej je zabijesz, zawsze sie zastabnawialem z czym lepiej.
|
|
Oj juz tak sie nie ciesz...bo kto cie wyciagal co... no kto... noo ktooo wyciagal kipa na gore;p oczywiscie ze Erbi... ;>
@Down Jak to samemu?:D Bezemnie by wyjsc nie mogl zeby sie manasow napic;P |
Kiperr jak masz wiecej to daj :D fajnie sie oglada screnny na ktorych sie zabije po 3 dl samemu
|
dle
=owned= |
|
RZADZISZ I TYLE! zawsze swietnie wszystko robiles ale 3 dle solo to mnie calkowicie rozwalily...
|
|
kiper! jak to mowia ciemne dropsy RZĄDZISZ
POPROSTU WYMIATASZ!!!!!! normalnie twoje filmiki i screeny są boskie!! btw. zmien podpis bo cos cie cofa jak sie na niego patrzy ;) |
o.0 Nie no stary wymiatasz!!! SSy cool!! Podoba mi sie w 101%
|
WOW 3 dle solo z nie wielka pomoca kolegi :D:D.GZ advanceów i wszystkiego.Naprawde nice ssy dawaj wiecej.:P
|
Wow gz ;P Jaki był loot z tych dl'i :D?
|
BOŻE KIPER JESTEŚ BOSKI, JESTEŚ SUPERMAN BATMAN I TELETUBIŚ W JEDNYM, RZONDZISZ NORMALNIE, JAK WIDZE TWOJE SSY TO MI DECH ZAPIERA, WIESZ JESTES MOIM IDOLEM I WIESZ MAM W DOMU NAWET TWOJ OŁTARZYK I LALECZKE WUDU, I WOGOLE JESTES TAKI PRZYSTOJNY NA TYCH FILMACH I WOGOLE KUL ZIOM JESTES ( TYLKO SZKODA ZE GEJ 8o ), NIEMOW NIKOMU ALE PODKOC***A SIE W TOBIE I WOGOLE WIESZ JAK JEST ;)
GRATZ WSZYSTKIEGO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI LVLA NAPEWNO ZROBISZ SZYBKO 100LV I BEDZIESZ WYMIATAL PLX @ERBI NIE PRZYPISUJ SOBIE ZASLOG NASZEGO BOCHATERA KIPERA, ON BY SE PORADZIL BEZ TWOJEJ LINY A TERAZ JESZCZE MU JA WYPOMINASZ 8o |
:)
@re up
Czyżby rodziła się nowa choroba - Kiperromania ^.- A tak wogóle to sski spox, pamietam jeszcze twoje ss jak miales 46 (chyba lvl) :) |
Kacper (21:30)
zanim wyjde chce obadac ze jest Kacper (21:31) jak nie to hantet No więc skomentuje .. juz miałem to dawno zrobić, ale nie chciało mi się rejerstrować :) No i co ja tu mogę dodać ? Zaniedługo we 2 bedziemy tak wymiatać, ot co ! xD Pamiętaj że mi obiecałeś ue + exori na of :D Wszystkich awansów gratulowałem Ci w grze :] No ale jeszcze raz GRatX ! :s Bo skilli to nigdy niepojmę jak zrobiłeś ;-) (mimo ze kiedyś miałem wyższe :D - ahhh.. te czasy ;p). Dawaj więcej zdjęć bo się ludzie niecierpliwią ! HF i GL ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |