Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Tibia Payment System (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168878)

Rybzor 26-06-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darkfurby (Post 2140996)
No tak. Można płacić kartami ale jakimi? Mam kartę płatniczą Visa mastercard i chciałbym wykupić na 30 dni pacca, i jestem ciekaw czy zadziała.

Zadziała. Więcej info na temat kart znajdziesz w faq/manualu/poradniq/

Xizibi 31-07-2008 20:03

Ja mam pytanie dotyczące zakupu pacca przez tibia.com.
Czy jeśli mam kartę VISA Electron to czy uda mi się zakupić pacc i czy gdy wybiorę opcję zakupu poprzez kartę to czy będę musiał podać numer karty i czy mogę mieć na koncie złotówki i mogę płacić w złotówkach?

Pozdrawiam

Palladni 31-07-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xizibi (Post 2208232)
Ja mam pytanie dotyczące zakupu pacca przez tibia.com.
Czy jeśli mam kartę VISA Electron to czy uda mi się zakupić pacc i czy gdy wybiorę opcję zakupu poprzez kartę to czy będę musiał podać numer karty i czy mogę mieć na koncie złotówki i mogę płacić w złotówkach?

Pozdrawiam

Sama Visa Electron nie wystarcza, a nie dowiesz sie czy dokonasz zakupu poki samemu nie sprawdzisz - nic nie ryzykujesz i nic nie tracisz!
Bedziesz musial podac numer karty, date waznosci oraz kod bezpieczenstwa (na odwrocie, za paskiem do podpisu) - na polskim koncie trudno miec inna walute niz zlotowki, ale dam Ci mala rade - jako walute rozliczeniowa wybierz Euro, Twoj bank sam przeliczy kase i wyjdzie taniej - naprawde : )

Xizibi 01-08-2008 13:11

Dzięki bardzo mi pomogłeś, bo nie byłem a pewny teraz będę wiedział jak to zrobić.

Pozdrawiam

HubertPol 01-08-2008 15:34

@up
Do tego musi być karta kredytowa nie płatnicza, sam próbowałem płtniczą to Ci nei pobiera pieniędzy :)

Xizibi 01-08-2008 18:17

UP@
A wiesz jak to sprawdzić bo ja nie wiem a nie jestem pewny jaka to jest?

Palladni 01-08-2008 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xizibi (Post 2209523)
UP@
A wiesz jak to sprawdzić bo ja nie wiem a nie jestem pewny jaka to jest?

Dlaczego samemu nie sprawdzisz? To nic nie kosztuje i niczym nie ryzykujesz...

eldar 02-08-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HubertPol (Post 2209312)
@up
Do tego musi być karta kredytowa nie płatnicza, sam próbowałem płtniczą to Ci nei pobiera pieniędzy :)

czyli nie ma mozliwosci zakupu 30-dniowego pacca karta platnicza? konieczna jest karta kredytowa? :confused:

lolnik1 03-08-2008 20:39

Mozna kupic pacca na 30 dni przez tibie.pl firme drom ?
Apropo slyszalem ze cipsoft daje dla paccow darmwoego botta do paca jak tow ygalda ?

Slythia 03-08-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnik1 (Post 2212497)
Mozna kupic pacca na 30 dni przez tibie.pl firme drom ?
Apropo slyszalem ze cipsoft daje dla paccow darmwoego botta do paca jak tow ygalda ?

Nie można. Pacc na 30 dni musisz sobie sam kupić.

Cipsoft nie daje żadnego bota...

Technick 04-08-2008 15:15

Cytuj:

Apropo slyszalem ze cipsoft daje dla paccow darmwoego botta do paca jak to wygalda?
Jeszcze nie dają, ale pewnie taki pomysł już zalega w ich planach na przyszłe update'y.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54.