![]() |
Cytuj:
|
matematyka sucks. nigdy nie lubiłem, co roku jestem zagrożony. :)
|
W-F
Omg. Posrało cię? nie lubieć W-Fu to jakaś głupota - zapewne pomyślicie. Mam kilka powodów: - W-F to zazwyczaj zabawa, a nie lekcja, raczej dużo rzeczy z W-Fu nie przyda nam się w życiu, nawet jeśli to sami się ich w parę godzin nauczymy, z tym czasie moglibyśmy mieć o te pare lekcji mniej w tygodniu i czas przeznaczyć na własne rozrywki, czy naukę. - Moja klasa przeklina i chamsko w ch**j sie zachowuje - Jestem słaby z piłki nożnej w co ciągle gramy, więc jestem na rezerwie, a rezerwa = no game |
Cytuj:
@Edit A jednak się pomyliłem, a szkoda, szkoda =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Matma, chemia. Matma bo nawiedzona nauczycielka (kartkowka za spoznienie rocks!), chemia, poniewaz nauczycielka nie umie okrzesac tego co mowi/pisze/dyktuje/robi. >,> |
Co do tych Mazur to ja gdzieś do 2giej klasy podstawówki byłem święcie przekonany, że "Anglia leży w Ameryce" ;d
|
A ja, że Ameryka lezy w Europie. Oświeciło mnie w 3 kl. podstawówki.
|
Chemia! No plax, na nauczycielkę nie narzekam, jednak nie jarze w ogóle tego wynalazku. X(
|
Cytuj:
a i tak rok starszy adaś z równoległej klasy (wtedy IIb gim.) męczył się żeby znaleźć Europę na mapie Europy, reszta ssie |
w gim historia,geografia, aktualnie biologia i po.
ale sama nie mogę pojąć, jak można nie rozumieć chemii/matmy/fizyki... ;) |
Wszystko oprócz polskiego i angola. No i infy a co mi tam xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Odnośnie tych waszych map, w podstawówce miałem w klasie dziewczynę, która szukała własnego miasta (Opola) na Mazurach, a zapytana, gdzie jest północ, robiła głupią minę i pokazywała bliżej nieokreślony kierunek.
|
Cytuj:
|
Ja (1 klasa liceum) nienawidze fizyki i jezyka niemieckiego, a i jeszcze z powodu nauczyciela nie za bardzo lubie historie.
|
A mój znienawidzony przedmiot to wuef, a szachy to ulubiony sport. :>
|
Cytuj:
|
Nikt nie wspomniał o Godzinie Wychowawczej? Dziwne xD
Chemia, biologia, j. polski (?) Chemia - Nic na lekcji się raczej nie nauczę od tej baby... Biologia - Huh, u mnie ciężko z tym :/ j.polski - nie lubię i tyle, zbyt nudne xd ________________________ Godzina Wychowawcza - na chuj taka lekcja? przecież nic na niej nie robię, a zamiast tego mógłbym do domu iść o godzinę wcześniej xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |