![]() |
wyżutnię rakiet ziemia-powietrze, albo ziemia-ziemia
hmm.... ale zadowolił bym się bym się jakąś kamerą........ a tak z rl marzeń to troche $$, troche słodyczy, i jakiś ciuch(bluza/spodnie) no i oczywiście dziewczynę..................................... :o a być może kupie sobie ps2 jak dostanę wystarczająco dużo środków na święta |
Ja prawdopodobnie dostanę nowego kompa i nowy monitor LCD 17' :D
A samemu to sprawie sobie na swieta gierka jakąś :P Może Battle for Middle-Earth :D |
:(((((((
Cytuj:
|
JA bym poprosil o :
http://img.photobucket.com/albums/v4...ven/nekrow.jpg Bo jak strzelalem z mojego poprzedniego, to mi wypadlo za okno niechcacy i dzieciarnia ukradla :( A tak na serio : jakas kase, zeby miec na wydatki (kino, jakies lody w galerii dominikanskiej itp), slodycze, moze jakies fajne duperele ;) Moze dostane zestaw kina domowego do kompa :) to bylby czad ;) |
@Zotolo
tak trochę, ale wsumie to od niedawna ;-). Rowerek pierwsza klasa, ja swój chciałem jednak bardzie4j freeridowy~ Sezon się kończy... ;( Czas na deskę :>>>> @Hoomik ;-) |
@Ganwille
e tam, sportowy z laminatu :p ja bym wolal longbowa cisowego,niestety mnie nie stac :/ no i w polsce praktycznie nieosiagalny |
Święta
Ja pragne nowego PSX 2 oraz choinek w tibii ;]
|
Choinki w tibii rox ;)
Teraz zmieniam moj cel - chce, zeby mi zasponsorowali HL2 ;) A m249 to swoja droga, moze na mikolaja?;) |
ja bym chcial
chcialbym pewnego dnia (24 grudnia) wejsc na tibie i zobaczyc na accouncie napis Premium Account 330 days left (270 lub 90 tez mnie zadowoli)
|
@Nekro
KREDKI!! Co do rowerów mi taki zwykły crossowy jaki mam spassi;) |
to i moje "bubel akze" (czine dropsy wiedza o co chodzi ;))
ja osobiscie chcialbym dostac tak: -gitarke elektryczna (to moze sie uda) -katane (to raczej nie) -kombinerki (to taki zart 8o) -BMX'a wyczynowego z czarnymi pegami(tego tez nie dostane) -jakis fajny stuffik na antice (jak ktoc chce mmi dac to niech pw pisze ;)) a ostatnie to tak od forum :P: chcialbym dostac maila [email protected] nerka |
Coraz blizej swieta, coraz blizej swieta... A ja na nie leje. Jak zwykle, od 3 bodajze lat...
|
a ja chcialbym PACC-a
heh fajnie by bylo ale zeby tak w zimie bo domkow w Carlin na Hibernie nie brakuje najlepiej jednak ten w Ab co w podziemioach są pokoiki z cotem(drugie łóżko ten co tam mieszka wie) spox by bylo :-) :miecz: :miecz:
|
Ja bym chcił PACCa :) Ale na pewno ordzice mi nie zafundują (hej Dr.Unknown ty podobno od taty 100$ Dostaniesz! Lajznij mi może tego za 20$ co? ;) ) Albo nowego kompa, ale to też raczej nieosiągalne! ;) Nie wiem co dostanę, Pewnie z nowu jakaś ksiażkę i tyle! Co roku dostaję książki (bleh) Ile czytać można :D O i może Marte z 2i! ;)
|
A ja bym chcial tak :
- Katane (nieosiagalne.. niestety) - Taka fajna snajperke na kulki plastikowe ;P ale taka dobra.. zeby mocno walila - Kusze (moj kumpel sobie zrobil i drzwi o grubosci 8cm przebilo na wylot [strzala to byl taki metalowy pret.. ;P] ) - $-) - Dziewczyne.. i wiem konkretnie ktora ;P - Ciuchy.. (pare spodni, bluze i fajny t-shirt ;).. wszystko pod kolor oczywiscie.. ) I tyle.. wiecej mi nie potrzeba.. ;] Jesli chociaz jedna rzecz bedzie to bede bardzo happy.. |
Ja na mikolajki jade z klasa do Rzymu :( Ale jak przyjade to pewnie beda na mnie czekaly jakies prezenty (ktore zostawi "mikolaj" :P)
A na Swieta pewnie pojade na wies... bedzie gites :D |
Cytuj:
Tą? @Glamri No chyba se kupie, SE(sobie);p[za dollary ofkorz] |
@Dr.Unknown
Nie.. taka jedna z mojej klasy.. @Topic Zapomnialem jeszcze dodac, ze gitarke elektryczna chce.. ;) |
A ja chciałbym:
-Nowy rower -nowy router(bo stary jest z***any) -nowe głośniki do kompa(stare już majom 8 lat,LOL) -komure z kolorowym wyświetlaczem. No i to by było tyle jak narazie. |
Cytuj:
i derektorka chce nas zmusić bo ja i qmple nie jedziemy powiedziała: "tylko 40 gorączki, wyjazd z panem Kalbarem, lub coś w gipsie was zwalnia" NIECH spie(ciach)!!!! BO ONA MNIE JUŻ WQRWIA!!!!! przepraszam że pisze ten post ale zeby trzymać się regół: wpadło mi jeszcze że chciałbym dostać >>> dziewczynę <<<(już ją nawet znam, moja koleżanka :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |