Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Tibia w wielkim stylu :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169721)

Bialason 26-03-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etal (Post 1973292)
Sam jesteś idiotą. Postąpił godnie. Pieniądze to nie wszystko. A widze że Tobie ich brak.

Allegro to byłoby najgłupsze rozwiązanie w tym momencie.

Co to za radocha kupić itemki? Samemu uzbieraj to już coś..

Ty byś najchętniej kupił na allegro i sie woził? Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi.

Jak dla ciebie godnością jest strata dobytku w kilka minut, to gratulacje.
Sądzisz że allegro to najgorsze rozwiązanie, co to za radocha kupić itemki?
zapytaj szanownych allegrowiczów...
"Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi." - Tak przyznam się wydałem na tibie w życiu z 50 zł, to duży obciach, przyznaje, ale moge się założyć że ty też coś zakupiłeś.
Tacy ludzie jak wy nie powinni zaczynać w taką grę, przed zakładaniem konta powinna być ankieta eliminująca idiotów w waszym typie.

Gl pro gamerzy

Gon'son 26-03-2008 19:07

Noobki miały radość z itemów :) 2 w 1 normalnie ^^ Sam się cieszysz ,ze odszedłeś i noobki ,że pro eQ mają:)

Pozdro i GL w rl life.

Killuminati 26-03-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darekkkk (Post 1973294)
Chociarz to może jedyny sposób do zerwania z tibia może masz racje...
Żeby niebyło do czego wracać ale postać bym sprzedał jakbym miał konczyć a nie rokował i niszczył..troche czasu na to poświęciłeś wjec szkoda...

Ja bym poświęcił trochę czasu na słownik, a nie granie w tą badziewną grę i ślinienie się, jeśli zobaczy się pixelowaty item.
Naprawdę, dajcie sobie spokój. Jego sprawa i ja go jak najbardziej popieram ; )

Donas 26-03-2008 19:28

Oddawanie itemek (zwłaszcza takich) na koniec gry ma taki sam sens jak rookowanie chara. Kiedyś być może wrócisz - ot, poczujesz, że masz ochotę zagrać w stare piksele i miałbyś coś na start. Ewentualnie sprzedałbyś konto, jak na mój gust kilkadziesiąt złotych nie śmierdzi. Równie dobrze mogłeś deletnąć postać, skoro ci nie zależy lub przekazać koledze wszystkie rzeczy.

Master Szocik 26-03-2008 19:31

No bardzo ładnie i ciesze się, że nie sprzedałeś.
Ja na zakończenie swojej kariery postanowiłem spaść o parę lvli.
Mówicie "Nie sprzedałeś, a allegro czekało"-gówno prawda, moim zdaniem-Jak ja nie gram, nikt nie gra.
:)

eisscheriann 26-03-2008 19:32

wielkim stylem bym tego nie nazwał, anyway lepsze to niż sprzedawanie chara na allegro.

Granteon 26-03-2008 19:33

Trzeba było zrobic w Venore albo w Carlin tam więcej ludzi by się uzbierało, bo w AB wyglądało to tak jakbys ciagle rzucał te itemki w te same miejsca i ciągle brały je te same osoby. ;)

Edit:
Widzę, że panuje tu kłutnia o tym "co ja bym zrobił na twoim miejscu". Wiadomo każdy z nas jest inni, znajdzie się taki co by zdeletowal postać, a itemki by wurzucił do wody, a ktoś inny by sprzedał na Allegro. Szczerze mówiąc ja bym sprzedał na Allegro :P

Segalczuk 26-03-2008 19:41

Ten film to 'fake' bo to nie char autora tego tematu , poprostu hack ;)

Rinoo 26-03-2008 19:44

Wielki styl?Wielki styl był by jak byś zrobił delete acc ze wszystkimi śmieciami.
ps mogłeś pojsc do carlin rozdawac smieci nooby by sie ucieszyły.

19:40 Mistickal Phoenix [62]: mam nadzieje ze to dobra decyzja :D

napewno dobra ;)

neopostman 26-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialason (Post 1973341)
Jak dla ciebie godnością jest strata dobytku w kilka minut, to gratulacje.
Sądzisz że allegro to najgorsze rozwiązanie, co to za radocha kupić itemki?
zapytaj szanownych allegrowiczów...
"Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi." - Tak przyznam się wydałem na tibie w życiu z 50 zł, to duży obciach, przyznaje, ale moge się założyć że ty też coś zakupiłeś.
Tacy ludzie jak wy nie powinni zaczynać w taką grę, przed zakładaniem konta powinna być ankieta eliminująca idiotów w waszym typie.

Gl pro gamerzy

Zamknij się już w końcu, nie liczysz się ze zdaniem innych, nie umiesz zrozumieć, że dla innych Tibia to jest zwykła gra, nie wiesz, że pieniądze to nie wszystko i nie wiesz co to znaczy odejść z honorem. kkthxbye

Mormi 26-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1973427)
Ten film to 'fake' bo to nie char autora tego tematu , poprostu hack ;)

skad o tym wiesz? :p

Zyziek 26-03-2008 19:47

A ja chciałbym poznać powód tego kończenia z Tibią. Zrobiłeś to dlatego, że ostatnio ci się trochę padło czy po prostu znudziła ci się ta gra ? Bo jeśli zrobiłeś to tylko dlatego, że spadło ci ostatnio parę lvli to znając życie niedługo ci przejdzie i znowu będziesz grał. Jeśli jednak nie to i tak jestem zdania, że rl kasa za te "piksele" zawsze na coś by się przydała.

babcia666 26-03-2008 19:51

A ja uważam że Cię posrało... oczekujesz normalnej odpowiedzi?
- dawanie noobow itemów = kształtujesz nooby na dzieci "fri itenz plaz"
- nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara
- rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie gry... w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy... Jeżeli myślisz że wyrzucenie all items świadczy o twojej sile - gówno prawda. Jeżeli myślisz że rookowanie chara świadczy dobrze o twoim końcu z "tymi je*anymi pikselami" - gówno prawda.
Sam przecież zaczynałeś grać prawdopodobnie z myślą wbicia dużego lvl'a, zarobienia ładnej kaski etc.
A tu pokazałeś że jesteś kolejnym dzieckiem z nurtu "hmmmm nudzi mi się tibia, wyrzucę all itemy i pokarzę jaki jestem silny, hahaha, wszyscy mi będą gratulować".
Na forum było mnóstwo takich ludzi - 3/4 potem żałowało... bo to znowu zechcieli grać, albo ta stówka na rl by się przydała...

TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem?
Wy chyba nie wiecie co to honor...

@Rinoo

napisane by neopostman :
Cytuj:

Zamknij się już w końcu, nie liczysz się ze zdaniem innych, nie umiesz zrozumieć, że dla innych Tibia to jest zwykła gra, nie wiesz, że pieniądze to nie wszystko i nie wiesz co to znaczy odejść z honorem. kkthxbye
Hmmmmm...
Co do tego czy MOJA SPRAWA CZY NIE: gościu dał film na forum, a że każdy ma wolność słowa : mam prawo się wypowiedzieć.

@Killuminati:
Cytuj:

Nie, w tej grze chodzi o poznawanie ludzi, o zawiązanie bliższej więzi z kimś początkowo nieznajomym. Ale nie moja wina, że połowa osób grających w Tibie ma klapki na oczach skierowane tylko i wyłącznie na pasek poziomu i swoje eq. I później wyrastają kwiatki, które boją się o swoją dupę, a kozaczą. Ehh.
Zapoznawanie więzi z kimś nieznajomym? Lol? To ty kumpli w rl nie masz? Owszem, poznałem wielu wspaniałych ludzi w Tibi, ale ja gram dla własnej satysfakcji z lvl'a i skilli, zrobienia questów (quest service -beee), eq mam głeboko w *****, kase wydaje na outfity (które moim zdaniem są jedynym sensownym powodem do zbierania kasy).
Chyba się nie zrozumieliśmy...

Rinoo 26-03-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 1973451)
- nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara

To już nie twoja sprawa czy szanuje czy nie.

Cytuj:

- rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie

Mylisz sie ,dla niektórych owszem to już koniec.

Cytuj:

w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy

niestety jednak o to nie chodzi.

btw.

Cytuj:

TO NIE JEST odejście z honorem.

kto tu mówił ,że to jest odejście z honorem? :s

Killuminati 26-03-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666
w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy

Nie, w tej grze chodzi o poznawanie ludzi, o zawiązanie bliższej więzi z kimś początkowo nieznajomym. Ale nie moja wina, że połowa osób grających w Tibie ma klapki na oczach skierowane tylko i wyłącznie na pasek poziomu i swoje eq. I później wyrastają kwiatki, które boją się o swoją dupę, a kozaczą. Ehh.

Macqren 26-03-2008 20:15

Cytuj:

TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem?
Wy chyba nie wiecie co to honor...

Co ty mówisz? Powiedz mi, że ćpun, który już ledwo trzymał się przy życiu, rzucił dragi i został zupełnie innym człowiekiem, NIE ZROBIŁ NIC HONOROWEGO? Pokazał, że ma swój honor i godność!! Może nie zrobił nic dla innych, ale dla siebie na pewno tak ! człowieku, myśl! Dowiedz się co to honor !

@topic
ja tam nie wiem, twój char, rób co chcesz.

babcia666 26-03-2008 20:20

@up
Rzucenie dragów, koniec z nałogiem = godność osobista.
Ja to tak pojmuje.
I racja - to jego char, jego życie - niech on robi co chce, ale moim zdaniem zrobił. Zresztą co ja wam powiem, i tak zaraz połowa forumowiczów mnie zbeszta za "materializm i brak honoru".

madalioni 26-03-2008 20:23

@bialason
Tak ci zależy na kasie to idź oddaj nerke, bo za mózg za wiele nie dostaniesz.

@autor
Osobiscie sprzedalbym chara albo oddal itemy kumplowi, ale twoje posuniecie było o wiele lepsze(w wiekszym stylu).B) Najgorszy jednak ten twój pomysł z pkowaniem. Daj grac innym i calkiem skoncz z tibią, bo to niesamowity nałóg (niestety):]

pAnoramiks 26-03-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 1973322)
Tylko kasa w rl ? Nie tylko, ale jest dla mnie więcej warta niż kasa w tibii. A już napewno wolałbym się pobawić na rl niż sprawić trochę radości ludziom w grze. Wolałbym za to kupić kwiaty albo bilet do kina mojej dziewczynie albo iść z kumplami na piwo. Ale co tu mowa, przecież na tym forum średnia wieku wynosi gdzieś 12lat to co ja mówie o piwie i dziewczynach ;P Lepiej czekajcie w dp na free items, a ja ide się napić piwa i pograć w kręgle.
Narazie

Oh oh...
panie dorosły...
nie za bardzo sie puszysz?
dobrze że poszedłeś na te kręgle bo byś sie tu zesrał :(

mc200 26-03-2008 20:31

No, no niezly filmik, ale w polowie debuga mialem i mi sie nie chcialo wlaczac od nowa :P

Jejku to jest TYLKO gra. On te itemki zdobyl w grze, zapewne nie wydawal kolosalnych sum na allegro, zeby miec jakiegos zlotego pikselka, a nie czerwonego. Pogral jakis czas, znudzilo sie to wyrzucil itemki i tyle. Co prawda mial Pacc, ale za każdą grę się płaci. Każdy jak przejdzie jakąś grę to ją usuwa (no chyba, ze multiplay), a jesli jej nie sciagnal ze strony torrentowej to zapewne wróci po jakimś czasie, ale to już inna kwestia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.