![]() |
Cytuj:
Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ; de_train de_dust de_dust2 de_westwood de_cbble de_inferno de_nuke de_aztec cs_office cs_militia cs_assault Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =]. Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D + oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ; *rcon ;) *amx_off ;) *jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł Od graczy oczekuje się : *interp minimum 0,01 *ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione *ogarnięcie pinga Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a *server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy. I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia. Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać btw.Szukam teamu ;) Ogarniam w CS już gram trochę |
Serwer z antyraszem to daremna sztuczna zasłona dla lam które nie potrafią grać.
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli , bez latając durno po mapie i wybijając każdego ct/tt którego zobaczysz , to jest recepta na suckes ? Chyba na lame serverach . poźniej edytne / ripostne bo teraz nie mam czasu =/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No niestety jestem nubem i gram na serwerach dla nubów, ale nie każdy jest taki fajny jak ty. |
cs to dziadek i odchodzi wiec przesiadzcie sie na lepsze tytuly ;]
|
Cytuj:
moze kabul? |
Cytuj:
Grał ktoś z was chociaż półprofesjonalny mecz? Tam chodzi o taktyke, zgranie i myślenie. Powodzenia. |
Wypalilby jedynie turniej Steam. Dlaczego? Gdyz malo osob ryzykowalo by zbanowaniem przez administratora ich konta Steam grajac na cheacie. SXE na non-steamie powiem szczerze shita daje bo server nie ma VAC to SXE robi wielkie 2kg nic. Co 2 osoba na servie non-steam ma wucha i tym podobne programiki wiec moim zdaniem szansa na to, ze twoj turniej na ns'ie wypali jest mala. Proponuje Ci zrobic turniej STEAM albo wogole nie robic.
PS. jakby co to pisze sie na ten turniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I map typu assoult czy militia nie da sie grac w teamie...Tylko na noob steam :) |
Cytuj:
Osiagnijcie cos pierw a nie robicie bezsensowny temat na forum, A DAJE SOBIE REKE UCIAC ZE TAKOWY TURNIEJ SIE NIE ODBEDZIE! Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Proste? na polski: z debilem nie wygrasz Graczy już sporo sie deklaruje, robić już liste teamów? na polski: jesteście pewni że będziecie grać i sie nie wycofacie? |
Cytuj:
|
Jak grać to tylko grałbym only steam, bo na non to pożal się Bożę, co do mapek
de_train de_dust de_dust2 de_cbble de_inferno de_nuke de_aztec Tyle starczy i wszystkie są grane w ligach, nie będę latać z botami na non steam na assalucie, w ogóle assault to mapka dla początkujących graczy, którzy z botami na "izzy" grają... Jak już to zagrać steam podać steam id, jeżeli macie i umiecie sprawdzić ;) |
Cytuj:
Jezeli juz rozmawiamy o mapcycle to tylko : d2, inferno, nuke, train. |
No fakt dust nie, ale nie mów, że w ogóle azteca nie ma w 1.5 był grany dosyć często, w 1.6 może już nie tak dużo, ale i też się zdarza...
O np. 1 lepsza strona klanowa i jakaś tam Cyber Liga 21.08.2007 godz serwer-klanu CosTam UBD team vs Wirtual Fighters mapy:nuke,aztec Jest takich więcej, może nie często, ale mówię aztec jest jeszcze grany, nie mówie tu o lidze dla pr0 hajtów, bo to i tak będzie amatorska liga, o ile w ogóle będzie... |
Gdyby to był Steam, to bym się z wami pobawił.
btw - Aztec to mapa jednostronna, w ligach rzadko ją widać. edit - jak Steam to się na to piszę... Mam nadzieje że wybierzecie jakieś dobre mapki. Chodzi mi tu między innymi o to żeby obie strony miały szanse. Bo na takim Aztecu czy Kabulu, TT mogą wygrać tylko rashem. Natomiast rash, co to za styl gry? Sami powiedzcie. acha dobra ostateczna zmiana zdania. Nie gram zapomniałem że to forum tibii, więc interpy sięgną zenitu czyli 0.1 ;pp srry |
Ludzie, source wymiata a nie 1 .6
|
Source, właśnie, tylko lepszą grafa, koszmarna fizyka gry, mniej realistyczna, już wole cs:cz, albo 1.6, jedyną inicjatywą dla Source jest CS Pro Mod, który łączy grafe z Sourca i fizykę 1.6...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |