Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Turniej w CS ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169814)

Smoly 28-03-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 1975818)
podstawowe tylko? chujnia bo nienawidzę podstawowych xD jeżeli dodalibyście jakies poll day, simpsons, buzzkill to z chęcią sie dołączę do turnieju

w/w mapki to żal . W nich chodzi tylko o zabicie przeciwnika . Lepsze są mapki z celami gry , jak de_ i cs_ , gdzie w de_ terrorist podkłada bombe a CT mają za zadanie ją rozbroić , a w cs_ terroryści pilnują zakładników ,których CT ma uwolnić

Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ;

de_train
de_dust
de_dust2
de_westwood
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia
cs_assault

Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =].

Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D

+ oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ;

*rcon ;)

*amx_off ;)

*jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł

Od graczy oczekuje się :

*interp minimum 0,01

*ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione

*ogarnięcie pinga

Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a

*server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy.
I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia.

Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm

Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać

btw.Szukam teamu ;) Ogarniam w CS już gram trochę

Rybzor 28-03-2008 15:53

Serwer z antyraszem to daremna sztuczna zasłona dla lam które nie potrafią grać.

Cytuj:

Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =].
CS sam w sobie wymaga zgrania i to jaka jest mapka nie ma tu nic do rzeczy. No i to, że bez z grania nie wygra się niczego to bzdura, bo jak ktoś ma w teamie dwóch pro, to mogą oni rozwalić reszte nubowskiego super zgranego teamu ;;.

Smoly 28-03-2008 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1976026)
Serwer z antyraszem to daremna sztuczna zasłona dla lam które nie potrafią grać.

CS sam w sobie wymaga zgrania i to jaka jest mapka nie ma tu nic do rzeczy. No i to, że bez z grania nie wygra się niczego to bzdura, bo jak ktoś ma w teamie dwóch pro, to mogą oni rozwalić reszte nubowskiego super zgranego teamu ;;.

Pewny jesteś , że dwóch pro na CW rozwali dobrze zgrany 5 osobowy team który ma dobrą taktykę sami ? Wątpię , gdyż 1 osobę taki pro ubije , a wyskoczy mu druga i go dobije .. Więc nie wiem co tutaj spekulować . Może tak jest na jakiś lame servach , na które uczęszczasz , bo jakoś nigdy 2 osoby które teoretycznie wymiatają , nie rozwaliły naszego starego klanu .

Czyli , bez latając durno po mapie i wybijając każdego ct/tt którego zobaczysz , to jest recepta na suckes ? Chyba na lame serverach .

poźniej edytne / ripostne bo teraz nie mam czasu =/

Rybzor 28-03-2008 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 1976037)
Pewny jesteś , że dwóch pro na CW rozwali dobrze zgrany 5 osobowy team który ma dobrą taktykę sami ?

Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś doczytał, że ja po prostu nie wykluczam takiej możliwości, a ty to zrobiłeś.
Cytuj:

Czyli , bez latając durno po mapie i wybijając każdego ct/tt którego zobaczysz , to jest recepta na suckes ? Chyba na lame serverach .
j/w
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 1976037)
. Więc nie wiem co tutaj spekulować . Może tak jest na jakiś lame servach , na które uczęszczasz , bo jakoś nigdy 2 osoby które teoretycznie wymiatają , nie rozwaliły naszego starego klanu .

j/w2
No niestety jestem nubem i gram na serwerach dla nubów, ale nie każdy jest taki fajny jak ty.

..::QRAS::.. 28-03-2008 16:32

cs to dziadek i odchodzi wiec przesiadzcie sie na lepsze tytuly ;]

Ditto 28-03-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 1976013)
de_train
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia

trzy bym wywalil i zostawil to co w cytacie xdd

moze kabul?

Voon 28-03-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1976112)
moze kabul?

A może surfa i jeszcze ze 2 bikmaki?
Grał ktoś z was chociaż półprofesjonalny mecz? Tam chodzi o taktyke, zgranie i myślenie. Powodzenia.

Psychotata 28-03-2008 17:32

Wypalilby jedynie turniej Steam. Dlaczego? Gdyz malo osob ryzykowalo by zbanowaniem przez administratora ich konta Steam grajac na cheacie. SXE na non-steamie powiem szczerze shita daje bo server nie ma VAC to SXE robi wielkie 2kg nic. Co 2 osoba na servie non-steam ma wucha i tym podobne programiki wiec moim zdaniem szansa na to, ze twoj turniej na ns'ie wypali jest mala. Proponuje Ci zrobic turniej STEAM albo wogole nie robic.
PS. jakby co to pisze sie na ten turniej.

Capality 28-03-2008 17:52

Cytuj:

w/w mapki to żal . W nich chodzi tylko o zabicie przeciwnika . Lepsze są mapki z celami gry , jak de_ i cs_ , gdzie w de_ terrorist podkłada bombe a CT mają za zadanie ją rozbroić , a w cs_ terroryści pilnują zakładników ,których CT ma uwolnić

Wychodzę z założenia iż CS został stworzony żeby pozabijać ludzi x.x odbijanie zakładników i rozbrajanie bomby to podrzędny sposób na wygrana bo na mapkach cs_xxx mało kto chodzi z 4 waflami za sobą a na de_ bomba to ostateczność dużo lepiej wyeliminować typka z bombą i jej pilnować

SpawN<3 28-03-2008 18:25

Cytuj:

Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ;

de_train
de_dust
de_dust2
de_westwood
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia
cs_assault

Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D

+ oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ;

*rcon ;)

*amx_off ;)

*jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł

Od graczy oczekuje się :

*interp minimum 0,01

*ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione

*ogarnięcie pinga

Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a

*server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy.
I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia.

Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm

Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać

btw.Szukam teamu ;) Ogarniam w CS już gram trochę

Zal mi Ciebie jezeli uwazasz ze mapy cs_ sa ligowe i podstawowe... Mapy ligowe musza miec conajmniej 2 Bsy :)
I map typu assoult czy militia nie da sie grac w teamie...Tylko na noob steam :)

SpawN<3 28-03-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1976112)
trzy bym wywalil i zostawil to co w cytacie xdd

moze kabul?

Kabul > 1BS...

Osiagnijcie cos pierw a nie robicie bezsensowny temat na forum, A DAJE SOBIE REKE UCIAC ZE TAKOWY TURNIEJ SIE NIE ODBEDZIE! Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

Capality 28-03-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 1976264)
Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

dziwne ze facet siedzący na forum ledwo miesiąc widział 15001900 tematów....

Voon 28-03-2008 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 1976363)
dziwne ze facet siedzący na forum ledwo miesiąc widział 15001900 tematów....

Bo on jest eluśny i ma swojego komercyjnego 'super-ajdola'.

Proste?
na polski: z debilem nie wygrasz

Graczy już sporo sie deklaruje, robić już liste teamów?
na polski: jesteście pewni że będziecie grać i sie nie wycofacie?

Ditto 30-03-2008 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 1976264)
Kabul > 1BS...

Osiagnijcie cos pierw a nie robicie bezsensowny temat na forum, A DAJE SOBIE REKE UCIAC ZE TAKOWY TURNIEJ SIE NIE ODBEDZIE! Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

znajdz chociaz 3 tematy o turnieju w csa : ooooooooooooooooooo

Akahan 31-03-2008 07:29

Jak grać to tylko grałbym only steam, bo na non to pożal się Bożę, co do mapek

de_train
de_dust
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec

Tyle starczy i wszystkie są grane w ligach, nie będę latać z botami na non steam na assalucie, w ogóle assault to mapka dla początkujących graczy, którzy z botami na "izzy" grają...

Jak już to zagrać steam podać steam id, jeżeli macie i umiecie sprawdzić ;)

ToSmutne 31-03-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akahan (Post 1980111)
Jak grać to tylko grałbym only steam, bo na non to pożal się Bożę, co do mapek

de_train
de_dust
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec

Tyle starczy i wszystkie są grane w ligach, nie będę latać z botami na non steam na assalucie, w ogóle assault to mapka dla początkujących graczy, którzy z botami na "izzy" grają...

Jak już to zagrać steam podać steam id, jeżeli macie i umiecie sprawdzić ;)

Wcale nie jestes taki zajebisty jak myslisz, bo de_dust i de_aztec nie sa grane na ZADNYCH ligach, a cbble od swieta.

Jezeli juz rozmawiamy o mapcycle to tylko : d2, inferno, nuke, train.

Akahan 31-03-2008 14:29

No fakt dust nie, ale nie mów, że w ogóle azteca nie ma w 1.5 był grany dosyć często, w 1.6 może już nie tak dużo, ale i też się zdarza...

O np. 1 lepsza strona klanowa i jakaś tam Cyber Liga
21.08.2007 godz serwer-klanu CosTam
UBD team vs Wirtual Fighters mapy:nuke,aztec

Jest takich więcej, może nie często, ale mówię aztec jest jeszcze grany, nie mówie tu o lidze dla pr0 hajtów, bo to i tak będzie amatorska liga, o ile w ogóle będzie...

Maggic 31-03-2008 14:45

Gdyby to był Steam, to bym się z wami pobawił.

btw - Aztec to mapa jednostronna, w ligach rzadko ją widać.

edit - jak Steam to się na to piszę...

Mam nadzieje że wybierzecie jakieś dobre mapki. Chodzi mi tu między innymi o to żeby obie strony miały szanse. Bo na takim Aztecu czy Kabulu, TT mogą wygrać tylko rashem. Natomiast rash, co to za styl gry? Sami powiedzcie.

acha dobra ostateczna zmiana zdania. Nie gram zapomniałem że to forum tibii, więc interpy sięgną zenitu czyli 0.1 ;pp

srry

Batman666 31-03-2008 14:53

Ludzie, source wymiata a nie 1 .6

Akahan 31-03-2008 17:56

Source, właśnie, tylko lepszą grafa, koszmarna fizyka gry, mniej realistyczna, już wole cs:cz, albo 1.6, jedyną inicjatywą dla Source jest CS Pro Mod, który łączy grafe z Sourca i fizykę 1.6...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02.