![]() |
Działanie przeciwko przyrodzie jest be, i tutaj widzimy jego skutki.
Świat niestety schodzi na psy... A co do tego kolesia, gdy urodzi dziecko powinien oddać go do adopcji, a sam mieć tyle rozsadku żeby kopnać się mocno z półobrotu i dać się zamknąć w psychiatryku. |
|
Cytuj:
Z tego co jeszcze wiem, to np. duza wrazliwosc u mezczyzn i na odwrót, silna (brutalna) osobowosc kobiety wynika wlasnie z plci mozgu :D PzDr |
Cytuj:
|
Jak dla mnie to na co rodzić dziecko jak i tak samobójstwo popełni + rodzice ;S będą żałować, że go urodzili, a mianowicie matka ( nie ta co go urodziła, ta druga). Jak dla mnie ten koleś ( ten co zmienił płeć ) zrobił to dla kasy, a nawet jeśli nie to skutków nie przewidział biedne dziecko :(.
Współczuje dzieciakowi smutne życie ma oby się nie dowiedział, że ma 2 stare! |
Żal dziecka... Ale zgodzę się, transwestyci nie są zboczeni... Po prostu natura takie figle czasem płata. Ale do cholery, jak się zmienia płeć (z kobiety na mężczyznę), to się zachowuje jak mężczyzna, nie jak kobieta! To już trochę chore...
|
Prawie belta poscilem jak zobaczylem ta fotke, tylko tyle bylem z siebie wstanie wydusic ;d
|
W takim razie mogłeś tę, jakże inteligentną informacje, zatrzymać dla siebie.
|
Cytuj:
|
To forum perfidnie sie robi już adekwantne poziomem do Tibii... Tak trudno zrozumieć że niektórzy ludzie czują się 'uwięzieni' w danej płci i jak mają kasę to sobie zmieniają? To nie jest zachcianka typu 'Oho, nudzi mi sie to dzisiaj zmienię płeć', poprostu ci ludzie przeżywają katorge... Mi takiego typu osoby nie przeszkadzają, bardziej polscy kibole czy inni dresiarze ... Lepiej mieć dwie matki niż patologię, w przyszłości takie zjawisko będzie podejrzewam coraz częstsze.
|
@up tak, ale jak już zmienisz płeć żeńską na męską, to chyba nie chce się zajść w ciąże? A to już nie jest normalne...
|
A In Vitro (czy jakos tak)?? Moze przez to sie zaplodnil/la
|
@up
Najpierw czytaj.. A jak inaczej niż in vitro miałoby wyglądać zapłodnienie.? Zresztą, naturalne czy laboratoryjne, to dalej jest kobieta, zmieniona w mężczyznę, która jest w ciąży. A to istotnie nie jest już normalne. |
Cytuj:
Ja jestem jak najbardziej za takim akcją i podziwiam Thomasa :) // Gelt w tym temacie jest mężczyzną // |
-twoja stara!
-która? :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |