![]() |
Motyl - bo tak
matka- 0 expa i niezłe hity ma i tylko krzesłem ubić można ;/ nauczyciele - czasem 1 dają ale i tak waste Scarab - sra i trzeba omijać Larva - bo po ziemi na expowiskach wolno się chodzi Fire Elemental - za dobry na summona i 0 loota a hity jak daje jak matka mój dinomon - za mało w niego klikacie i mi wolno level rośnie ;/ noobki - jak idziesz trochę ich natłuc to dostajesz truskawkę Bear - bo nie lubię piwa Cyclops - stare ma gacie i śmierdzą Slime - szczególnie jak jem obiad bo mi gila przypomina MDW - szybko biega, ucieka na full HP, i nie da się atakować ;/ Quary - bo przeznie niepotrzebnie tabliczka jest koło pływalniska w LB i przez to kB na kompie zajmuje |
Stalkery i wszystko to czego nie mogę zatłuc bronią białą bądź inne potworki rzucające na siebie niewidzialność na dłużej niż 10 sekund...
|
zerka bo kiedys często na nim padalem i dwarfa guarda bo ostatnio 2 razy w jeden dzien padlem na nim ;(
|
DS & Zerk - mocne hity, i sux loot :)
Ghost - knightem trudno ubic ;) |
Cyclops Smith-bo ma downa,upija i na nim padłem
Cyclops-bo musiałem na nich expic od 13 lvla |
Aprentice Sheng - Tylko n00by w mino hell :/
|
Giant spider - ciezki do ubicia a jak wbije haste no to lepiej uciekac
Demon skeleton - mocne hity a loot kiczowy Hunter - chyba kazdy kiedys na nim padl mcne hity Fire devil - loot to pokaranie boskie (chociarz z 1 mi necrotic rod polecial:)) Ghost - przeszkadza w expieniu jak niejestes magiem |
Mino-jak ubijam mino guarda to on mi bloczy droge ;/
Old Widow-stawia je**** poison walle i poison bomby X( (tak tak gdzyby nie moj kumpel ED 40 lvl i jego ihy bylo by po mnie) |
Ghost, na tombach dla knighta to porażka.
|
Fire Elementaler (nie wiem jak się pisze).
|
Orc Berserker - spore hity a tylko czasami halberd poleci...
Fire Devil - wali ogniem po 60 a jakies hu**** grabki z niego lecą... |
Massive water elemental i minotaur z Warlord Areny
|
Slime, bo się za wolno respi jak skilluje ;p
|
1. knightem dwarf geo
2. pallem dl<0 loota> 3. drutem wszystkie ele<wate r mnie na combo sciagnal> |
Jakiekolwiek water ele~
DLe i dragi, hydry (dle- ja z kumplem 12h na ank d lair loot 0)(dragi-56 ed full hp na strzala 8.0)(hydra-7h na nich loot roh proba zsolowania 75 ed na strzala) A NAJBARDZIEJ NIE LUBIE NOOBOW NA EF :) |
Dragon Lord - już 2 razy na nim padłam na kicku.
|
Scorpion, Poison Spider, wszelkiego rodzaju elementale i Lost Soul =)
|
Spit Nettle. Jakoś tak zawsze mnie wnerwiał(o)
|
1Priestess, 2Water elementale i 3Horned Fox.
1Ssie mane jak moja znajoma pały, 2nabija nieziemskie hity z loota 0, 3bo stoje na tym cholernym respie od 30h i nie ma nic. |
Jaki potwór?
Wyva
Bo po 1.Wnerwia mniej jej zatruwanie X( Bo po 2.Bo jej małoX( Bo po 3.Bo po prostu mnie wnerwiaX( Dragon Bo duzo waliX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |