Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Egzaminy Gimnazjalne 2008 ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170023)

Walekifa 31-03-2008 09:46

Zależy od szkoły/profilu na jaki idziesz. Jedni dają więcej Punktów za Polski i Języki Obce,a inni mogą dawać za matmę czy chemie.

ToSmutne 31-03-2008 12:49

Z polskiego na probnych mialem 47, z matmy 15, milo by bylo jakbym z polskiego powtorzyl wynik, a z mamtmy z 25 zdobyl ;d

Lasooch 31-03-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piatu (Post 1979872)
Lasooch ssie. ot, co.

Nic za darmo, kochasiu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1979942)
Noobek :< Ja przy 3.2 miałem 84.. A teraz wiadomość dnia:

Znajomy, średnia 2.0, niezbyt bystry. Wynik: 76 :D Toż to woła o pomstę do nieba :<

Bo ten test śmiesznie prosty jest. Generalnie imo wynik poniżej 40 pkt z poszczególnych części jest śmieszny, chyba że ktoś naprawdę nie ogarnia ścisłych przedmiotów, wtedy może trochę niżej... Z humana wiele umieć nie trzeba.

Ojciec Dyrektor 31-03-2008 20:49

Ja się tam nie przejmuje ...
Od dziś zostały około trzy tygodnie:
I - powtórka 3 klasy
II - powtórka 2 klasy
III - powtórka 1 klasy

Egzamin ;D

Chciałbym na 80 +(sam egzamin) i dostać się na humana do najlepszej szkoły w mieście ;F Jak się nie dostane to trudno ;D Inżynierów budowlanych, mechaników już nawet w kraju potrzebują ;P Może zdążę pomóc budować stadiony albo autostrady czy inne cudy Mojżesza Tuska ;D

###
kurde zapomniałem ;D Duchownych mamy duży niedobór ;D

Shanhaevel 31-03-2008 21:04

Heh, ja nie muszę pisać mat-przyra, mam fulla i to jest piękne. Teraz cała para pójdzie w humana. Zapamiętam jedną dobrą radę: NIE bądź przesadnie oryginalny na rozprawce, bo stracisz punkty (tak jak ja na próbnym). : )

Ashlon 31-03-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ojciec Dyrektor (Post 1980954)
###
kurde zapomniałem ;D Duchownych mamy duży niedobór ;D

Duchowny musi teologie skonczyc, a to sa studia, na ktore nie kazdy sie dostaje...;)

Donas 31-03-2008 21:33

Na ostatnim próbnym dostałem pytanie o miednicę kobiety (wymienić poszczególne części i opisać funkcję jednej z nich), więc wolę chociaż to przekartkować, przypomnieć sobie.

Moja taktyka? Biorę podręczniki z chemii i fizyki z trzech lat i robię sobie miesięczny kurs przyspieszonej nauki tego, co przez 3 lata nauczyciele nie wbili mi do głowy ;)

Gelt 31-03-2008 21:34

Plus seminarium. A wiecie co mówią o seminariach.. ;x

@down

Oj.. No wiesz.. Każdy wie.!

eisscheriann 31-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1981050)
A wiecie co mówią o seminariach.. ;x

Ja nie wiem ;[

Macqren 31-03-2008 22:43

Praca z 3 lat odzwierciedla się na teście gimnazjalnym, nigdy nie nadrobisz tego w 2 tygodnie (jeśli potrafisz się tego wszystkiego nauczyć - masz u mnie szacun : o)
Mnie też czeka ten test, ale mam dla Was pocieszenie, kiedyś, jak zrobiłeś chociaż JEDEN błąd ortograficzny na maturze albo właśnie tym nieszczęsnym teście (nie jestem pewien którym) to od razu 0 pkt. i powtórka klasy !
To jest tylko przykład tego jak szybko edukacja Polska spada na dno.
pzdr zeus xd

Piatu 31-03-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1981050)
Plus seminarium. A wiecie co mówią o seminariach.. ;x

@down

Oj.. No wiesz.. Każdy wie.!

Chodzi ci o "Sorry, mozesz mi podać mydełko?"?

Gelt 31-03-2008 23:19

Można tak to nazwać :x

Slythia 31-03-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1981259)
Można tak to nazwać :x

Skad wiesz ;>? Byles?

Pipcio 31-03-2008 23:59

Myśmy mieli u nas w szkole jakiś arcytrudny ten egzamin ja taki 4uczeń,(no mata 2:D) z całego testu...uwaga 40 punktów,a kumpela zawsze pasek 47... ;/

Rethfing on Aldora 01-04-2008 07:24

Nie przejmujcie sie tym gównianym testem. I tak w liceum będzie w chuj trudniej :P My do teraz przy jednym trudniejszym słowie na matmie czy fizie wpadamy w zadumę xD Test w gim napisałem na 64 punkty bodajże i ledwo się dostałem na mat-fiz-inf. Jest on beznadziejnym sprawdzeniem inteligencji i wiedzy. Napisałem test słabo, a w liceum radze sobie przyzwoicie (zakres ocen od 3-4), a mam w klasie potężnych idiotów, którzy już proszą się by nie zdać. Nie ma sprawiedliwości :P

Korektor 01-04-2008 07:59

A po liceum są studia - jeszcze ciężej. ;) Ale fajniej.

Lasooch 01-04-2008 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piatu (Post 1981230)
Chodzi ci o "Sorry, mozesz mi podać mydełko?"?

A może raczej "Masz ochotę na Snickersa?" ;>

@Rethfing: ja tam w LO mam mniej nauki niż miałem w gimnazjum. Jak się zacznie przygotowanie do matury to pewnie będzie gorzej, ale na razie nie uczę się w ogóle a średnia o 0,1 gorsza niż w gimnazjum =P

Generalnie olewam przedmioty, których nie zdaję na maturze, a za resztę się biorę od drugiej klasy na poważnie.

Mazur199 01-04-2008 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1979662)
Ta...

Jeszcze trochę czasu mam. Za rok.

Jedynie co może przybić, to to, iż jako pierwsi pisać będziemy testy z Angielskiego, czyli nie wiemy co może być, i na co się przygotować.

chciałbym pisac z ang :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ktoś tam :p
(A w tabelce m.in. Indie,Sri Lanka) A potem pokazali mapę świata i zaznacz sobie te państwa pan... Na pewno każdy wie gdzie jest Sri Lanka...

Izi szit, jesli nauczyciel z gegry robił wam spr z panstw/stolic/rzek/wyżyn nizin itp. W gim mialem pare razy takie spr z panstw i stolic, w LO jak mam spr z map to w ogole sie nie ucze a zazwyczaj 4-5 wpadnie

przy sredniej 4,5 w gim z testu mialem 64pkt,mało ale dostałem sie tam gdzie chciałem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 1981285)
Myśmy mieli u nas w szkole jakiś arcytrudny ten egzamin ja taki 4uczeń,(no mata 2:D) z całego testu...uwaga 40 punktów,a kumpela zawsze pasek 47... ;/

na to w ogole nie patrz bo zazwyczaj ten kto ma pasek siedzi w domu przy ksiazkach i uczy sie tylko na jeden spr, a po spr uczy sie na nastepny i wiedza z poprzedniego wyparuje :P w gim gdzie chodzilem byli ludzie ze srednia 5.0+ a z testu ledwo 70pkt

Gelt 01-04-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1981264)
Skad wiesz ;>? Byles?

Chodze do szkoły elektronicznej, prawie to samo :<

Rohas 02-04-2008 19:35

Cytuj:

Myśmy mieli u nas w szkole jakiś arcytrudny ten egzamin ja taki 4uczeń,(no mata 2) z całego testu...uwaga 40 punktów,a kumpela zawsze pasek 47... ;/
Taa, jeden wielki bullshit. Kuzynka miała 5.0 średnią i 66 punktów, miałem z niej niezłą polewę jak mi powiedziała:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06.