![]() |
Cytuj:
|
Bywa i tak...
|
A knight na podobnym lvlu 300-400k...
|
Cytuj:
|
po tym updacie to wygląda mniej więcej tak- knight=wolniejszy exp, wieksza kasa, sorc=mniejszy zarobek z expa, możliwość przypgowania jak na tym filmie
|
o.O 386k w 28 minut 8o
|
Każdy tutaj gada "mega, mega waste"... a ja tak kalkulując doszedłem do takich wniosków że :
-Na początku miał 580 Great Mana Potionów (580*120gp = 69600 gp = 69,6k) *Nie liczę SDków, ponieważ było ich stosunkowo mało.... I teraz takie pytanie ode mnie : Uważacie, że na tyle Frost Dragów, co on zabił, nie lootnął chociaż RH? (Jak wiadomo RH u Djinna 30k, a ludziom można często sprzedać za ~35k) Moim skromnym zdaniem jakiś DSMik(40k) trafił się choć i z tym różnie bywa na frostach ^^ Dalsze kalkulację : -Przyjmijmy, że nabił to 400k na godzinkę *400,000 EXP / 2100 EXP (za jednego Frosta) = 190,47 Frosta (oczywiścię nie licząc tych małych Hatchlingów) 1 Frost Dragon (średnio) zrzuca ~50gp *190 * 50 = 9,5k - zakrąglijmy to do tych 10k (Bloker też mógł kaski w ogóle nie zbierać) A teraz wnioski końcowe: -Jeśli trafiło mu się DSM + jakiś Dragon Slayer (15k) + 10k kaski = 65k - czyli waste w zakrągleniu 5k - co nie jest też jakiś hyper mega wypasionym lootem i nie trzeba mieć hyper eVul szczęścia... Więc na prawde to duży waste? Może i być tak, że nie spadło nic... bywa... :) |
No niezły gościu jest : P szkoda, że nie wiadomo jaki loot.
|
Cytuj:
@film. No ładnie exp mu polecial..a 70k na manasy to wcale nie waste ;p |
hahah; ) teraz sie zacznie; )
Co do filmu i expa moge tylko zacytować złotego "TRZŁOWIEKU" @down kk, podziękuj Atimce, za mojego bana;D w sumie to nawet nie wiedziałem za co;D |
Etoric tesknilem
|
No i pięknie xD
|
Cytuj:
a odnośnie ryzyka deda knight musi czekać aż go okrążą frosty i wtedy walić e grana więc dochodzi mu w ciula dmg z łapy i waveów, sork może sobie walić ue kiedy frosty są od niego kilka kratek dalej + może się o wiele sprawniej leczyć <exura vita/uh=full hp> niż knight<potion + uh=800hp> |
@up
Masz racje. Do tego zaje..sty podpis hehe. top Exp kozacki, może wcale nie takie waste ale i ten lvl trzeba mieć żeby tyle wyciągnąć |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |