Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   [Tibia's Arena]- musisz to zobaczyć! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17010)

Mishell 15-11-2004 19:16

jeeeee

czlowieku powiem jedno JESTES WIELKI zeby nie bylo tylko ze sie podlizuje czy co ale juz dodalem ja do ulubionych i z niecierpliwoscia czekam na kolejne dodatki szczerze mowiac moglbys troche plansze rozbudowac ale tam to gratz wykonania swietnej pracy :P

Triciol Pogromca 15-11-2004 19:33

WOW! Super to jest ;] aha i szanse sa rowne ;] to wymiata !! rozbuduj to i bedzie good nie wiem czy sie powtarzam (nie czytalem innych postow) ale zrob tez ludzi tylko ze nie hunter hero bk warlick :P tylko slabsze jednoski porownywalne z orcami i dwarfami

Sithius 15-11-2004 19:51

Zajedwabista gierka!!! :D Naprawde wielkie gratulacje...

Popraw te bledy o ktorych pisali moi poprzednicy...zwlaszcza to aby po skonczonej bitwie moc zagrac jeszcze raz bez ponownego klikania w link. ;)

Nie mam wiekszych zastrzezen...grywalnosc jest bardzo dobra. :king:

Nie wiem czy ktos pisal o orkach liderach...sa chyba za slabe...nawet raz nie udalo mi sie porzadnie przyfandzolic soldkom ktore skolei mucily mnie bardzo mocno.

Jeszcze raz wielkie gratki. ;)

P.S. Zapomnialem na pisac ze przydaloby sie na koniec jakies podsumowanie...statystyki np ze strat po kazdej ze stron itp. ;)

Zamkniety w domku 15-11-2004 19:54

Koles jestes boski. Zaje***ta gierka. Ale moglbys dac wiecej potworkow. Moze nowa rase np elf czy cos. ale jest super.

Liber 15-11-2004 20:15

OMG! Zarąbiste. Czekam na kolejną wersję (troche dziwne obrażenia), ale jest super!!!

(Wreszcie będe miał w co pograć z kolegami na infie)

Meroslaw 15-11-2004 20:38

Suuuuper! Gratulacje za zrobienie takiej genialnej gry! Widać co prawda, że pierwsza wersja (przesadzone siły niektórych itepe), ale ogólnie super! Gratz jeszcze raz!

Vanhelsen 15-11-2004 21:40

GRATZ :D, <10 znaków :P>P.S: Pare udogodnień się przyda :P, no i może jakieś dodatjkowe rasy np Ludzie (BK, Amazon, Valkirie, WW, Warlock) albo nieumarli (Skiele, Ghul, DS, Necro, Vamp)

Dark Blades Of Devils 15-11-2004 21:59

hehe

... hehe nie macie racji dwarfy nie sa lepsze :P , spojrzcie : wescie obojetnie jakie dwarfy i 53 orci shamany :P zobaczcie jak miota z tej kuli :D po 1100 hehe ...

245301 15-11-2004 22:00

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wilq 15-11-2004 22:17

Exxxxxtra :)

Ashlon 15-11-2004 22:27

Ja bym proponowal wprowadzenie "trybu szachow", tzn kupuje sie potworki, ustawia POJEDYNCZO na mapce i gra jak w szachach, tylko ze z czarami itp.Zmniejsz sile shamanow.Wprowadz wiecej potworkow i bedzie lux ;)

Nozuman 15-11-2004 23:13

nie no jednym slowem - gratz!!!!
zrabista gierka
tkie heroesowate :D

Lord_Nerevar 15-11-2004 23:16

Dla tych co nie umieja po skończemiu bitwy właczyc grę od nowa to wystarczy odświerz dać :P

Sithius 16-11-2004 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Nerevar
Dla tych co nie umieja po skończemiu bitwy właczyc grę od nowa to wystarczy odświerz dać :P

A faktycznie... :D Ze tez na to nie wpadlem...odswiez i dziala. 8o :tongue:

MayGyver 16-11-2004 09:31

dla tych co czytac nie umieja

napisalem "nie ma przycisku nowa gra" a nie "nie umiem wlaczyc gry od nowa"
chyba zasadnicza roznica

poza tym odswiezanie strony jest malo profesjonalne
powinien byc przycisk

czy uruchamiajac tibie, a potem wylogowujac sie i chcac zalogowac sie ponownie, musisz od nowa ja uruchamiac?

czy klikasz przycisk "new game"?

Zaknafenian Do'Urden 16-11-2004 11:13

Ja wiem ze 200 orkow na 100 krasnoludow nawet jesli krasnale zaczynaja to nie maja szans...co to ****a jest :evul: :evul: :evul: !!!!!>?????(zartuje po prostu gramdwarfami w warhammera fantasy battle)

Khan 17-11-2004 11:53

Kawal klasy.

Wyrazne błędy:
- za daleko łażą. Mozna w 1 turze przejść całą mapę i jeszcze zaatakować.
- FB shamana ma nieograniczoną ilość użyć.
- Trzeba wycentrowac jednostki, bo np cała armia soldierków moze bez trudu wyciąć w pien wroga zanim ten jeszcze przybiegnie.

Pamiętaj o nacjach: elfów, ludzi, nieumarłych, mino.

W przyszłosci przydałby się tryb sinlge player + taki bajerek, żeby kazdorazowo generowały się jakieś jednostki neutralne, atakujące co popadnie jak trolle czy wilki.

roland 17-11-2004 14:36

Ogólnie gra super, lae mam pare zastrzeżeń:P
Uno: Potworki chodzą za wolno, zerk nigdy nie chodził tak wolno
Secundo:Nie wszędzie można dojść, a po zrobieniu ruchu nagle można tam iść
I wreszcie po trzecie 2 ork shamany walnęły geomancera za 18, za tyle samo walnęły zwykłego dwarfa, a 10 zerków walnęło zwykłego orka za ...14!!!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekreomanta
Ja bym proponowal wprowadzenie "trybu szachow", tzn kupuje sie potworki, ustawia POJEDYNCZO na mapce i gra jak w szachach, tylko ze z czarami itp.Zmniejsz sile shamanow.Wprowadz wiecej potworkow i bedzie lux

Nie wiem w jakie szachy ty grałeś, ale ja nie grałęm w takie gdzie się kupuje pionki...A co do pojedynczego ustawiania to w szachach to bez znaczenia... I tak zawsze stoją tak samo...

Khan 17-11-2004 16:17

@up:
uno: szybkośc nie gra roli w grze turowej.
secundo: toć napisał, ze chodzi mozna tylko w pionie, poziomie i po skosie
po trzecie: tu masz rację. Potowry nie są dobrze skalibrowane.

szachy: podejrzewam, że jemu chodzilo, aby kazda figura odpowiadała pojedynczej kreaturze. A nie tak jak w Heroes - jedna figura oznacza 10 potwórów i wszystkie atakują jednocześnie.

Alfred Elektryk 17-11-2004 16:51

Niebede Sie Rozpisywal :)

<szum braw> :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53.