![]() |
jeeeee
czlowieku powiem jedno JESTES WIELKI zeby nie bylo tylko ze sie podlizuje czy co ale juz dodalem ja do ulubionych i z niecierpliwoscia czekam na kolejne dodatki szczerze mowiac moglbys troche plansze rozbudowac ale tam to gratz wykonania swietnej pracy :P
|
WOW! Super to jest ;] aha i szanse sa rowne ;] to wymiata !! rozbuduj to i bedzie good nie wiem czy sie powtarzam (nie czytalem innych postow) ale zrob tez ludzi tylko ze nie hunter hero bk warlick :P tylko slabsze jednoski porownywalne z orcami i dwarfami
|
Zajedwabista gierka!!! :D Naprawde wielkie gratulacje...
Popraw te bledy o ktorych pisali moi poprzednicy...zwlaszcza to aby po skonczonej bitwie moc zagrac jeszcze raz bez ponownego klikania w link. ;) Nie mam wiekszych zastrzezen...grywalnosc jest bardzo dobra. :king: Nie wiem czy ktos pisal o orkach liderach...sa chyba za slabe...nawet raz nie udalo mi sie porzadnie przyfandzolic soldkom ktore skolei mucily mnie bardzo mocno. Jeszcze raz wielkie gratki. ;) P.S. Zapomnialem na pisac ze przydaloby sie na koniec jakies podsumowanie...statystyki np ze strat po kazdej ze stron itp. ;) |
Koles jestes boski. Zaje***ta gierka. Ale moglbys dac wiecej potworkow. Moze nowa rase np elf czy cos. ale jest super.
|
OMG! Zarąbiste. Czekam na kolejną wersję (troche dziwne obrażenia), ale jest super!!!
(Wreszcie będe miał w co pograć z kolegami na infie) |
Suuuuper! Gratulacje za zrobienie takiej genialnej gry! Widać co prawda, że pierwsza wersja (przesadzone siły niektórych itepe), ale ogólnie super! Gratz jeszcze raz!
|
GRATZ :D, <10 znaków :P>P.S: Pare udogodnień się przyda :P, no i może jakieś dodatjkowe rasy np Ludzie (BK, Amazon, Valkirie, WW, Warlock) albo nieumarli (Skiele, Ghul, DS, Necro, Vamp)
|
hehe
... hehe nie macie racji dwarfy nie sa lepsze :P , spojrzcie : wescie obojetnie jakie dwarfy i 53 orci shamany :P zobaczcie jak miota z tej kuli :D po 1100 hehe ...
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Exxxxxtra :)
|
Ja bym proponowal wprowadzenie "trybu szachow", tzn kupuje sie potworki, ustawia POJEDYNCZO na mapce i gra jak w szachach, tylko ze z czarami itp.Zmniejsz sile shamanow.Wprowadz wiecej potworkow i bedzie lux ;)
|
nie no jednym slowem - gratz!!!!
zrabista gierka tkie heroesowate :D |
Dla tych co nie umieja po skończemiu bitwy właczyc grę od nowa to wystarczy odświerz dać :P
|
Cytuj:
|
dla tych co czytac nie umieja
napisalem "nie ma przycisku nowa gra" a nie "nie umiem wlaczyc gry od nowa" chyba zasadnicza roznica poza tym odswiezanie strony jest malo profesjonalne powinien byc przycisk czy uruchamiajac tibie, a potem wylogowujac sie i chcac zalogowac sie ponownie, musisz od nowa ja uruchamiac? czy klikasz przycisk "new game"? |
Ja wiem ze 200 orkow na 100 krasnoludow nawet jesli krasnale zaczynaja to nie maja szans...co to ****a jest :evul: :evul: :evul: !!!!!>?????(zartuje po prostu gramdwarfami w warhammera fantasy battle)
|
Kawal klasy.
Wyrazne błędy: - za daleko łażą. Mozna w 1 turze przejść całą mapę i jeszcze zaatakować. - FB shamana ma nieograniczoną ilość użyć. - Trzeba wycentrowac jednostki, bo np cała armia soldierków moze bez trudu wyciąć w pien wroga zanim ten jeszcze przybiegnie. Pamiętaj o nacjach: elfów, ludzi, nieumarłych, mino. W przyszłosci przydałby się tryb sinlge player + taki bajerek, żeby kazdorazowo generowały się jakieś jednostki neutralne, atakujące co popadnie jak trolle czy wilki. |
Ogólnie gra super, lae mam pare zastrzeżeń:P
Uno: Potworki chodzą za wolno, zerk nigdy nie chodził tak wolno Secundo:Nie wszędzie można dojść, a po zrobieniu ruchu nagle można tam iść I wreszcie po trzecie 2 ork shamany walnęły geomancera za 18, za tyle samo walnęły zwykłego dwarfa, a 10 zerków walnęło zwykłego orka za ...14!!! Cytuj:
|
@up:
uno: szybkośc nie gra roli w grze turowej. secundo: toć napisał, ze chodzi mozna tylko w pionie, poziomie i po skosie po trzecie: tu masz rację. Potowry nie są dobrze skalibrowane. szachy: podejrzewam, że jemu chodzilo, aby kazda figura odpowiadała pojedynczej kreaturze. A nie tak jak w Heroes - jedna figura oznacza 10 potwórów i wszystkie atakują jednocześnie. |
Niebede Sie Rozpisywal :)
<szum braw> :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |