![]() |
Cytuj:
co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie :P na pvp to sorkiem 300 sd 300 gmp i walisz f4 we wszystko co sie rusza :P ktos tam jeszcze mowil ze niby karo w pvp nikim jest :P teraz to pvp jest takie: jeden koles goni drugiego spamujac f4 z sdekiem a drugi ucieka z f1 uhem/potem :P i jaki w tym sens :P na no-pvp przynajmniej trzeba myslec zeby kogos zabic ;p tyle odemnie |
Kolesowi Ng Bot ubił kolesia a temat o jego mastah pvp urasta do legędy...
Żal mi jego wymaigowanego "ego" Psychodelniczy styl... |
Koxis..
Imię: Wole pozostawic to w tajemnicy Eh.. no tak :/ |
Cytuj:
FIlm Porządnie ;* |
Cytuj:
Cytuj:
/Edit : Co do spidiszera, to już w 1 z moich postów objaśniłem co zrobić aby nie ukrywać na nim rozszerzenia... no niestety każdy woli łamać regulamin. |
Cytuj:
Zrób lepszy filmik potem komentuj tego, zabij kogoś naprawdę dobrego na pvp, pokaż że potrafisz coś więcej niż on - może komuś stanie. p.s za ewentualne błędy nie odpowiadam pisze posta późno. |
Cytuj:
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue i sam starasz sie nam pokazac jaki jestes pr0 ;< @Down: nudne i smieszne to sie robia twoje teksty ;/ |
Nie mówcie o pvp na serverach no-pvp bo to się nudne i śmieszne robi.
|
Cytuj:
|
Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare 8o8o @down Taa temat do zamknięcia a za pokazywanie botów na ss/movie powinny być bany |
@up (szkoda klawiatury na twój nick)
neSSonka właśnie mówi o takich postach jak twój, niech modelator zamknie temat, bo mnie kurw*ca bierze jak czytam takie posty.. xD |
no nice ładny bocik xD
|
Bardzo zabawni jestescie.
|
Kris
Juz zaczynaja Ironizowac bez powodu. Moim zdaniem dobry spór sie rozwinal, ale po dwoch stronach jestem, bo Fingerout grubo na wojnach ma bylem przy nim na jednej tak samo widzialem na non-pvp co sie dzieje, ale i tak mi sie zdaje, ze na pvp gracze z Celesty by wymiekli. Co do hotkeyow wszystko spie**ly :/.
@Mniszek Danubie odstawiam zeby Cie do**ac pilnuj sie "chlopczyku". Apropo nie chce Cie obrazic, ale czemu Ty zawsze czepiasz sie podstawowek i innych? Zawsze masz cos do wieku. ZAWSZE nie zebym siebie bronil chociaz koncze walsnie gimnazjum, ale Ty to tylko o tym chyba bardzo sie cieszysz, ze masz to za soba, ale jestem pewien ze wiele dzieci w podstawowce jest od Ciebie inteligentniejszych ode mnie pewnie tez wiec odpusc sobie najazd na czyjs wiek, bo to oni w przyszlosci osiagna wiecej od Ciebie. @UPUPUP Zaczynasz juz... Chcesz pokazac, ze sie nauczyles przedzeźniac? Wiec sie nie wypowiadaj w tym temacie. |
Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq. |
Ten koleś nie pokazał żadnego pvp, tylko umnie kombinować w lurowaniu potworów - a to zajeżdza noobem.
|
@up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić
|
Cytuj:
|
Dla mnie wybór pvp czy non-pvp zależy raczej-mam czas, czy tego czasu nie mam. Gdy mam czas gram na pvp, siedzę i pilnuje, żeby żaden retard na 20 levelu mnie nie zabił. Nie mam czasu siedzie na n-pvp gdzie ustawiam postać i czekam aż mi sie zaladuje 2k many robiąc w tym czasie 100 innych rzeczy w domu.
Do kozaczków z pvp-jeżeli byle który koleś z n-pvp zrobił postać na waszym świecie i was w duelu ubił to byście po prostu wezwali swojego PRO płacząc, że was zabił. Kwestia czy na n-pvp się łatwiej gra?Ja uważam że nie, po prostu trzeba dużo więcej kombinowac. Jakiś dickhead napisze-NIKT CIE NIE ZABIJE!!!-gówno prawda, szczerze mówiąc wyłapać deada na npvp jest równie łatwo jak na pvp;] Tylko że na pvp można się w jakiś sposób zrewanżować, a na non pvp nie. |
Cytuj:
Edit: haha a na pvp nie musisz myslec gdzie dac m walla, kiedy uzyc paralyze? nice |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |