Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Być może 1 milion w polskiej edycji milionerów....JUŻ JUTRO!/Wasze opinie i sugestie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170320)

Rethfing on Aldora 05-04-2008 16:43

@Snick
Ale nie powiesz, że jest specjalnie brzydka? Mi też się nie podoba, ale do pasztetów nie należy.

Snick 05-04-2008 16:53

@UP
Nie mówię że pasztet. Ale golonka to też nie jest. ;)

Fureyka 05-04-2008 17:00

Z tego co czytałam/słyszałam/widziałam jest ona podstawiona. Zawsze o tej samej porze co milionerzy leci nowy teleturniej na Polsacie, w którym można też wygrać milion. Podobno coraz więcej ludzi rezygnuje z milionerów aby obejrzeć ten na Polsacie. Milionerzy, więc by zyskać na oglądalności podstawili gracza, dali mu łatwe pytania. Jej gra skończyła się w niedziele aby cały tydzień mówić i pisać o tym programie wszędzie. Podobno jakiś sławny koleś zajmujący się mową ciała ocenił, że wszystko było udawane. ^^ Typiara dostanie pytanie z mitologi i zrezygnuje pomimo, że obstawiała dobrą odpowiedz [;

Ile z tego prawdy dowiemy się niedługo [;

@down:
Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida? A: Selene, B: Diana, C: Juwenta, D: Ops

Juzefek 05-04-2008 17:10

A ja mam prośbę a mianowicie może ktoś mi tu zapodać jakie będzie pytanie za milion oraz podpowiedzi bo wyjeżdzam? Dziekuje.

Żyłka 05-04-2008 17:33

Cytuj:

Z tego co czytałam/słyszałam/widziałam jest ona podstawiona. Zawsze o tej samej porze co milionerzy leci nowy teleturniej na Polsacie, w którym można też wygrać milion. Podobno coraz więcej ludzi rezygnuje z milionerów aby obejrzeć ten na Polsacie. Milionerzy, więc by zyskać na oglądalności podstawili gracza, dali mu łatwe pytania. Jej gra skończyła się w niedziele aby cały tydzień mówić i pisać o tym programie wszędzie. Podobno jakiś sławny koleś zajmujący się mową ciała ocenił, że wszystko było udawane. ^^ Typiara dostanie pytanie z mitologi i zrezygnuje pomimo, że obstawiała dobrą odpowiedz [;
Weź pod uwagę również fakt, iż wszystko byłoby dużo bardziej wiarygodne, gdyby ona wykuła na pamięć odpowiedzi na wcześniej ustalone przez producenta trudne pytania. Według mnie miała po prostu wielkie szczęście trafiając na takie banały.

Cafe 05-04-2008 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 1986689)
A ja mam prośbę a mianowicie może ktoś mi tu zapodać jakie będzie pytanie za milion oraz podpowiedzi bo wyjeżdzam? Dziekuje.

PODOBNO takie :
Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida:
A: Selene
B: Diana
C: Juwenta
D: Ops

Fureyka 05-04-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1986727)
Weź pod uwagę również fakt, iż wszystko byłoby dużo bardziej wiarygodne, gdyby ona wykuła na pamięć odpowiedzi na wcześniej ustalone przez producenta trudne pytania. Według mnie miała po prostu wielkie szczęście trafiając na takie banały.

Zgadzam się z Tobą. To, że miała takie banalne pytania zaczęło bardziej budzić wątpliwości. Pytanie o milion, które niby padnie jest na poziome dziecka zaczynającego naukę historii, rzadko kiedy nawet za pare zł są pytania na tak niskim poziomie.

Będzie takie pytanie czy nie, wygra czy nie wygra, to już chyba nie ma znaczenia. Twórcy programu zyskali to co chcieli czyli rozgłos. Jak widzicie nawet tu, na forum Tibii maniaków o tym mowa [;

--Cienius-- 05-04-2008 17:48

Ma moim zdaniem najlepsze kolo "fifti fifti" nawet jak nie wiesz kompletnie to masz 50% szans a publicznosc to debile bo naprawde sa takie pytania ze powinni lepiej podpowiadac

CytrynowySorbet 05-04-2008 17:50

Gdyby nawet było to podstawione... To czy zrobili by o tym artykuł w Uwadze? Według mnie TVN jest najlepszą Polską stacją telewizyjną, i wątpię żeby tak ryzykowali. No bo pomyślcie, gdyby wyszło na jaw, że była podstawiona, TVN zamiast zyskać - traci. I to setki tysięcy widzów. IMO po prostu jej się przyfarciło, Urbański ciągle mówi, że nikt nie wygrał (Polak) miliona, bo nie ryzykował.

PS: Nazwa tego programu powinna zmienić się z "Milionerów" na "Czterdzieścitysiącerzy(?)" (bo po to ludzie tam idą).

@up: Publiczność pewnie jej źle podpowie, bo "czemu ona ma wygrać milion, jak ja nie mogę? A przynajmniej mogę jej utrudnić zadanie Xd" Ahh Polacy, "co nie moje, to niczyje".

Voon 05-04-2008 18:02

Fajnie, cieszymy sie...

temat-spam

Serious Sam 05-04-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 1986754)
Gdyby nawet było to podstawione... To czy zrobili by o tym artykuł w Uwadze? Według mnie TVN jest najlepszą Polską stacją telewizyjną, i wątpię żeby tak ryzykowali. No bo pomyślcie, gdyby wyszło na jaw, że była podstawiona, TVN zamiast zyskać - traci. I to setki tysięcy widzów. IMO po prostu jej się przyfarciło, Urbański ciągle mówi, że nikt nie wygrał (Polak) miliona, bo nie ryzykował.

PS: Nazwa tego programu powinna zmienić się z "Milionerów" na "Czterdzieścitysiącerzy(?)" (bo po to ludzie tam idą).

@up: Publiczność pewnie jej źle podpowie, bo "czemu ona ma wygrać milion, jak ja nie mogę? A przynajmniej mogę jej utrudnić zadanie Xd" Ahh Polacy, "co nie moje, to niczyje".

Co do publiczności to nie zgodzę się z tobą, nie wszyscy ludzie są tacy jak opisujesz.

PS Zaczęło się XD

Fureyka 05-04-2008 18:06

Ale tez o Artemidzie! ;] Nawet łatwiejsze niż w poprzedniej wersji o.o

Angel of Death 05-04-2008 18:06

No to częściowo niespodzianka z pytaniem :) Ale proste !

Yoh Asakura 05-04-2008 18:06

Faktycznie, jest o Artemidzie. Ciekawe, ciekawe.

CytrynowySorbet 05-04-2008 18:06

O nie pytanie owned! To Legolas, tak?

Haha przecieki się pomyliły chyba :P

Cafe 05-04-2008 18:07

No prawie, ale pytanie znowu takie proste, ze hej.... Oczywiscie ze Legolas, ehh...

@Przeciek był dobry tylko w jakis 20%, to chodzi o artemide :p

Yoh Asakura 05-04-2008 18:09

Ekstra. 5 min. i już reklamy. Ja myślę, że pęknie i się wycofa.

Tompior 05-04-2008 18:09

Wiadomo bylo, ze beda przecieki. Przeciez tylu jest ludzi wsrod publicznosci, ze ktos musial to powiedziec ;)

No i oczywiscie, Legolas :P

Snick 05-04-2008 18:09

Legolas... Przegra. ;)

Martka 05-04-2008 18:10

No i nasi forumowi prorocy się pomylili ;)
Wyniki procentowe inne, odpowiedzi inne... Mieli tylko racje w pytaniu ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.