![]() |
Gratz ;] Widze ze na eterni zaczyna wszystko wracac do normy.
|
No no ; ] Ciekawe jak dlugo potrwa ta agonia dece ;]
|
Dece i Night postanowili zawrzec sojusz przeciwko DL&CO
pierwszy open Dece/Night V DL&CO - 15(?):2 Oj teraz bedzie ciezko :) No ale z drugiej strony jak sie podzwignie DL&CO z tego i zacznie wygrywac znowu openy (oby :/) to juz nic nie bedzie stalo na przeszkodzie do zwyciestwa ^^ Camy z bitwy mozna znalezc na forum tibia.de. |
Dzisiaj tez ladnie bylo
|
Krwawy Wilk został zabity na polu bitwy, po czym pobiegł od razu po blessy. Niestety dopadł go Spash w połowie drogi do świątyni błogosławieństw i stracił kolejne poziomy.
Poza tym nie rozumiem zachowania Aeldene Stonebridge. Co chwile zmienia zdanie. Raz jest przeciwko Deccessus, a raz walczy u ich boku po czym pisze na forum, że jej gildia nie ma sojuszu z nikim. Więc nasuwają mi się pytania: O co tutaj w ogóle chodzi? Kto z kim walczy? Co będzie z Eternią jeżeli 'zła' strona wygra? W końcu muszą nadejść te lepsze dni jak za dawnych czasów! |
@Up
Welcome to Eternia probably the best server on Tibia. |
Cytuj:
/GY~ |
Walczymy, walczymy :) Gottri!? Witaj!
|
Cytuj:
co by offtopa nie bylo; Jerhyn, Bulu,Bastion detki, lipa ;< |
Cytuj:
Mogl grac na Gottrim do 50 lvla lub od 122. Mozesz wybierac. Tylko zal mi takich ludzi chcacymi byc kims kim sie nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie. |
Cytuj:
na poczatku z miskiem, pozniej sam, a na koncu sprzedalem chara. Nie moja wina ze Gottri mial 6sciu ownerow, a za tamtych czasow wlasnie dobrze sie znalem z ludzmi takimi jak voniz, bysen, magchardzdza, nicole, co'ma, sanoxx i inni wiec nie pierdol, ciekawi mnie ktorym Ty jestes ownerem Gottriego. Tak wogole, idz lepiej na swojego pallka ktorym chu*a mozesz i sie uspokoj, bo wladzy na ZADNYM srvie miec nie bedziesz. No chyba, ze na Celescie. pozdro&pocwicz |
Cytuj:
Wracając do tych 6 ownerów, mnie się to nie tyczy, od 122 przewinęło się przez tą postać więcej niż myślisz, więc ty jesteś tylko jednym z tych pionków którzy pociągnęli ta postać na dno. do tematu: wczoraj decc/night wygrało open battle 7 : 2 bodajże. |
Cytuj:
A co do wojny ... niestety DL przegrał kolejną bitwę. Wiele razy było tak, że na początku ostro dostawali, a potem wygrywali ze znaczną przewagą ;) |
Cytuj:
A czy pociagnelem na dno zabijajac wszystkie skulle ktore podwinely sie pod reke , padajac tylko raz i majac troszke fragow odpowiedz sobie sam, idz powalcz cos a nie forum fajter Ci sie wlaczyl. elo bez odbioru |
Cytuj:
|
Walka na Helheim skończyła się wynikiem 10-0 dla Decc/Night.
|
a to peszek : /
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |