Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Zmiany w stratach po śmierci w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171030)

Krajzel 25-04-2008 21:24

Jak dla mnie obecny system jest dobry. Przynajmniej to odróżnia tibie od jakiś wowów lineage i innych mastah pro evil gierek. Jakby były straty zerowe to granie straciło by sens. Każdy by się tylko bez myślnie bił bo i tak nic nie ma do stracenia.

Xevo123 26-04-2008 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2023136)
Jak dla mnie obecny system jest dobry. Przynajmniej to odróżnia tibie od jakiś wowów lineage i innych mastah pro evil gierek. Jakby były straty zerowe to granie straciło by sens. Każdy by się tylko bez myślnie bił bo i tak nic nie ma do stracenia.

Racja i tylko dzięki temu systemowi gram w tibię... No i jeszcze dzięki temu pvp , które prawie zanikło... Ah te trapy ;P W żadnej innej grze tak nie ma... No cóż , powinno zostać jak jest.

Shailo 27-04-2008 11:44

Moim zdaniem można by zrobic rożnice w spadaniu expa przez dead'a od gracza, a deda od potworka. Ale to wszystko zależy od Cipsoftu a szczerze mowiac wiekszych szans na zmiane tego nei widze 8o

Esh'ar 27-04-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarus_noobek (Post 1998338)
Moim zdaniem powinien zostać przywrócony Amulet of Live. mógł by kosztować 100K i wypadał by tylko bardzo rzadko z Ghazbaranka.
I BP powinien wypadać tylko czasami np przy 70% dedów.

No chyba troche przesadziłeś xD Ghazbaran jak sie pojawi na jakimś servie, to święto jest, a co dopiero jakby ten amulecik rzadko wypadał :D

@Topic
Powinni lekko zmienić system strat, ponieważ wg. mnie są bardzo zawyżone w stosunku do innych gier (ale przynajmniej się wyróżnia ;)). Powinni zmniejszyć przynajmniej o 30-40% i by było w porządku :)

Bezmusk 27-04-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SInGApOOre (Post 2022805)
No wiesz kaska starczyla tylko na pustego chara z allegro.. na gp juz nie ;(

Pokazujesz jakim jesteś debilem, koleś był po haku, haker zrokował chara z 110 na 102, poszedł na małpy, kickło go i merlkin dobił, czy on na to ma wpływ? Ja wole nosić teraz p seta, niż blue, bo jak strace to spadnie mi 500gp, nie 15k ...

Zachęcam do noszenia p seta, napewno wtedy nie będziecie tak mocno poszkodowani(sam się ucze na blędach) ... Ostatnio jak kick złapał poleciały mi fur buty i p legi(a jak by były to b legi i bohy...?). Każdy nosi co chce, jednak widać różnice, te kilka defa was nie zje, a możecie je na exp ew. blessy wydać(nie tyczy sie knightów, którzy żyją dobrymi rzeczami)

Zamne 27-04-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bezmusk (Post 2027129)
Ja wole nosić teraz p seta, niż blue, bo jak strace to spadnie mi 500gp, nie 15k ...

lolol, ja jakies 4 miesiace temu wymienilem mojego c arma na blu robe(glupio go kupilem, sorca mam)ale fakt faktem kupilem za 15k
ale go kupilem ok. 1,5 roku temu, a jak go wymienialem to gosc byl wyraznie ucieszony :D, czyli blue kosztuje ok. 10k, gdzie ty znalazles "okazje" za 15 k?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44.