Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Świadomy Sen - Twój własny wyimaginowany świat... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171202)

Marsseel 14-04-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Horseman (Post 2001529)
To, ze robi cos we snie, to znaczy ze jest nolifem? A moze na rl tez ma dziewczyne, ktora obraca? : o

Lmfao.

Jak się ma dziewczynę i naprawdę się coś do niej czuje to nawet się nie myśli o takich rzeczach jak pieprzenie supermodelek we śnie lol.

Tompior 14-04-2008 16:52

Z tego co zauwazylem, to LD najczesciej maja osoby z dziwnymi snami. Zmutowane jeze, biegajace kotlety itp. (co wy jecie, ze takie sny macie. No chyba, ze sie naczytaliscie bajek z Lailonii) Ale co, jesli ktos ma normalne sny? :) Troche ciezej pewnie te LD przyjda. Latwiej sie zorientowac, ze zmutowany jez to fikcja.

Michoss 14-04-2008 16:54

Męczyć się i zakrzywiać psyche, żeby móc w nocy ruchać własny mózg, lol xd

Zonta 14-04-2008 16:56

up: ja nawet nie wiedzialem ze jest jakas metoda na swiadomy sen poprostu to potrafilem od malego i nieznam okreslenia "normalny sen"

UP UP: tiaaaaa.... -.-' jak mialbys swiadomy sen zmienil bys zdanie. Jestes w swiecie w ktorym mozesz WSZYSTKO robisz rutynowe rzeczy jak w normalnym zyciu czy chcesz sprobowac czegos czego nigdy nie doznasz w realnym swiecie ?

Misza 14-04-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Horseman (Post 2001482)
Narkotyki sa fajne...
Ale LD jest lepsze...
Pozdro oneironauci ;]

Wyobraź sobie kontrolowanie narkotycznego snu. ;p

Jak na razie pamiętam tylko jeden świadomy sen. I nawet nie wiem, jak doszedłem do tego, że to sen. Ot, gadam sobie z kimś, nagle olśnienie 'to tylko sen'. Gość wyrwał mocnego buta w plecy, po chwili poleciałem gdzieś... nie wiem gdzie, ale wiem, że skręciłem w lewo. Zobaczyłem wodospad, to zacząłem skakać w dół i wzlatywać w górę. Przy trzecim podejściu się obudziłem.
I ogółem sen zyskał na ostrości, jak zacząłem go kontrolować. Na początku wszystko było zamglone, w środku widziałem wyraźnie rozmówcę, po chwili stałem na asfaltowej dróżce, był jakiś brązowo-pomarańczowy piasek (skojarzenia z Australią), niebieskie niebo z chmurami, jakieś drzewa. Przy wodospadzie była dolinka, z jednej krawędzi zwisał rozwalony, żelazny most. Woda na dole była płytka. I było gorąco.

Ha, dużo szczegółów, będę mógł spokojnie prowadzić dziennik snów.

Aha, jeszcze coś. ;p
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Horseman
Lmfao.

Ruchasz dupą, czy jesteś w nią zapinany?
Ostatnio doklejanie F do wszystkich skrótów stało się modne.
lofl.

Rybzor 14-04-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Horseman (Post 2001529)
To, ze robi cos we snie, to znaczy ze jest nolifem? A moze na rl tez ma dziewczyne, ktora obraca? : o

Lmfao.

No pewnie, przecież sny mają wielki związek z tym co robimy w rl, jak masz koszmary to jesteś mordercą!

@marsel, czy jak mu tam
rzal i bul

Arka_Sath_Wielki 14-04-2008 17:01

ja raz mialem tak, ze mi sie snilo ze gram w pilke na jakims stadionie i mialem strzelac karnego, ale poruszylem noga w rl i sie obudzilem :/

Kulikos 14-04-2008 17:10

Pytałem się kumpli, i oni problemy mają z samym zapamiętywaniem snów. Ja pamiętam do dziś sen z przed dwóch lat (może dlatego, że był bardzo charakterystyczny) ale każdy z zapamiętanych snów ma wiele szczegółów, podobnie jak u Miszy pamiętam prawie wszystko. Najwspanialszym przeżyciem było to, że kiedyś śnił mi się jakiś muzyk, uczył mnie dość długo pewnej piosenki na gitarze. Po przebudzeniu wstałem i zagrałem. To nie było coś bardzo skomplikowanego, ale udało się. Było to bardzo dziwne ;p

Vasudanin 14-04-2008 17:10

Bardzo ciekawe sproboje tego i juz widze jak moj 1 lvl'owa postac zabija MDW :)
Ukryty tekst:

Tutaj polecam wejsc fajne metody
http://www.drugadroga.com/blog/audio...iecej-technik/
haslo: rudolf

Misza 14-04-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulikos (Post 2001582)
To nie było coś bardzo skomplikowanego, ale udało się. Było to bardzo dziwne ;p

Tak to robią prawdziwie kultowi muzycy. ;pp
Najpierw jarają, we śnie łączą się z bogiem rokenrola, później wszystko odtwarzają w RL. ;p

Gelt 14-04-2008 17:27

A mi się śniło, że robie siusiu w toalecie. Nie wiem jak to się dalej skończyło bo obudziłem się i było mokro..

Co jak co, ale takie sny nie dają pełnych doznań. Zboczeńcy, nie macie na co liczyć xP

Tom The Tanner 14-04-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2001535)
Jak się ma dziewczynę i naprawdę się coś do niej czuje to nawet się nie myśli o takich rzeczach jak pieprzenie supermodelek we śnie lol.

Nie wiem co ma wspólnego sen z rl. Jeśli ktoś szuka we mnie siebie, jako przykład etc. 'czy to może się udać' to przyznam, że miałem w życiu dwie dziewczyny. Zaczynając przygodę z LD nie miałem żadnej i do teraz nie mam, jednak nie dlatego, że Świadome Sny wywarły na mnie taki wpływ. :) Seksu bezpośredniego (a nikogo nie interesuje jaki to jest niebezpośredni) nie uprawiałem. Poza tym - chłopie - ja mam 15 lat. Oo' Filmów się naoglądaliście, czy wy rzeczywiście w takim wieku?

Cytuj:

Co jak co, ale takie sny nie dają pełnych doznań. Zboczeńcy, nie macie na co liczyć xP
W książkach, których czytałem było czarno na białym - orgazm w śnie jest silniejszy niż w rl i rzeczywiście tak jest.

Poza tym sny nie są tylko po to, żeby wykorzystywać je do ruchania. Jakiś nałogowy erotoman ma swoje myślenie, ale imo o wiele ciekawiej jest robić rzeczy takie jak chociażby latanie. ^^

Wjal

Gelt 14-04-2008 18:48

@up

To było do prawiczków ;o Bo skąd niby mają znać to uczucie.?o.O

Ciężko wyostrzyć uczucia których się nie zna.

Bardownik 14-04-2008 19:03

Jeżeli ktoś ma bardzo wyostrzone odczucia to jak najabrdziej może to sobie wyobrazić ;)

Dj Fara0n 14-04-2008 19:08

Mi sie raz snilo ze gralem w noge i mialem strzelac karnego. Nabiegam na pilke i jeb! Tak zajebalem duzym palcem u nogi w sciane ze sobie nie wyobrazacie.

Bardownik 14-04-2008 19:10

@up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2001561)
ja raz mialem tak, ze mi sie snilo ze gram w pilke na jakims stadionie i mialem strzelac karnego, ale poruszylem noga w rl i sie obudzilem :/

Hmmm :P

sphinx123 14-04-2008 19:13

Jesteś lunatykiem? :O

Dj Fara0n 14-04-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bardownik (Post 2001824)
@up

Hmmm :P

hahah ale zbieg okolicznosci xd

Arka_Sath_Wielki 14-04-2008 19:39

nie jestem lunatykiem, to chyba pod wplywem emocji ta "klatka" spadla i moglem sie poruszyc :P no i koniec snu :(

Wipigi 14-04-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n (Post 2001820)
Mi sie raz snilo ze gralem w noge i mialem strzelac karnego. Nabiegam na pilke i jeb! Tak zajebalem duzym palcem u nogi w sciane ze sobie nie wyobrazacie.

Gdzies to juz slyszalem. Chyba list od jakiegos czytelnika do CD-ACTION, z poltora roku temu.:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15.