![]() |
Cytuj:
|
Z tego co zauwazylem, to LD najczesciej maja osoby z dziwnymi snami. Zmutowane jeze, biegajace kotlety itp. (co wy jecie, ze takie sny macie. No chyba, ze sie naczytaliscie bajek z Lailonii) Ale co, jesli ktos ma normalne sny? :) Troche ciezej pewnie te LD przyjda. Latwiej sie zorientowac, ze zmutowany jez to fikcja.
|
Męczyć się i zakrzywiać psyche, żeby móc w nocy ruchać własny mózg, lol xd
|
up: ja nawet nie wiedzialem ze jest jakas metoda na swiadomy sen poprostu to potrafilem od malego i nieznam okreslenia "normalny sen"
UP UP: tiaaaaa.... -.-' jak mialbys swiadomy sen zmienil bys zdanie. Jestes w swiecie w ktorym mozesz WSZYSTKO robisz rutynowe rzeczy jak w normalnym zyciu czy chcesz sprobowac czegos czego nigdy nie doznasz w realnym swiecie ? |
Cytuj:
Jak na razie pamiętam tylko jeden świadomy sen. I nawet nie wiem, jak doszedłem do tego, że to sen. Ot, gadam sobie z kimś, nagle olśnienie 'to tylko sen'. Gość wyrwał mocnego buta w plecy, po chwili poleciałem gdzieś... nie wiem gdzie, ale wiem, że skręciłem w lewo. Zobaczyłem wodospad, to zacząłem skakać w dół i wzlatywać w górę. Przy trzecim podejściu się obudziłem. I ogółem sen zyskał na ostrości, jak zacząłem go kontrolować. Na początku wszystko było zamglone, w środku widziałem wyraźnie rozmówcę, po chwili stałem na asfaltowej dróżce, był jakiś brązowo-pomarańczowy piasek (skojarzenia z Australią), niebieskie niebo z chmurami, jakieś drzewa. Przy wodospadzie była dolinka, z jednej krawędzi zwisał rozwalony, żelazny most. Woda na dole była płytka. I było gorąco. Ha, dużo szczegółów, będę mógł spokojnie prowadzić dziennik snów. Aha, jeszcze coś. ;p Cytuj:
Ostatnio doklejanie F do wszystkich skrótów stało się modne. lofl. |
Cytuj:
@marsel, czy jak mu tam rzal i bul |
ja raz mialem tak, ze mi sie snilo ze gram w pilke na jakims stadionie i mialem strzelac karnego, ale poruszylem noga w rl i sie obudzilem :/
|
Pytałem się kumpli, i oni problemy mają z samym zapamiętywaniem snów. Ja pamiętam do dziś sen z przed dwóch lat (może dlatego, że był bardzo charakterystyczny) ale każdy z zapamiętanych snów ma wiele szczegółów, podobnie jak u Miszy pamiętam prawie wszystko. Najwspanialszym przeżyciem było to, że kiedyś śnił mi się jakiś muzyk, uczył mnie dość długo pewnej piosenki na gitarze. Po przebudzeniu wstałem i zagrałem. To nie było coś bardzo skomplikowanego, ale udało się. Było to bardzo dziwne ;p
|
Bardzo ciekawe sproboje tego i juz widze jak moj 1 lvl'owa postac zabija MDW :)
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Najpierw jarają, we śnie łączą się z bogiem rokenrola, później wszystko odtwarzają w RL. ;p |
A mi się śniło, że robie siusiu w toalecie. Nie wiem jak to się dalej skończyło bo obudziłem się i było mokro..
Co jak co, ale takie sny nie dają pełnych doznań. Zboczeńcy, nie macie na co liczyć xP |
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym sny nie są tylko po to, żeby wykorzystywać je do ruchania. Jakiś nałogowy erotoman ma swoje myślenie, ale imo o wiele ciekawiej jest robić rzeczy takie jak chociażby latanie. ^^ Wjal |
@up
To było do prawiczków ;o Bo skąd niby mają znać to uczucie.?o.O Ciężko wyostrzyć uczucia których się nie zna. |
Jeżeli ktoś ma bardzo wyostrzone odczucia to jak najabrdziej może to sobie wyobrazić ;)
|
Mi sie raz snilo ze gralem w noge i mialem strzelac karnego. Nabiegam na pilke i jeb! Tak zajebalem duzym palcem u nogi w sciane ze sobie nie wyobrazacie.
|
@up
Cytuj:
Hmmm :P |
Jesteś lunatykiem? :O
|
Cytuj:
|
nie jestem lunatykiem, to chyba pod wplywem emocji ta "klatka" spadla i moglem sie poruszyc :P no i koniec snu :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |